Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

as tai inkste akmeni turiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2010 01 13, 21:15)
as tai inkste akmeni turiu unsure.gif

Nu thiu thiu pas mane to gero nerado ax.gif

Klausyk kokia vidurine ejai?
Atsakyti
man vis žarnos gurgėjo-nesityriau,bet dar ateiti teks.o nusipirkau Denoxinal tablečių.poveiki nuo pirmų tablečių pastebėjau...laukiu akcijos pirksiu vėl

Mažas šriftas Normalus šriftas Didelis šriftas
Spausdinti anotaciją

Denoxinal®

Maisto papildas

60 dengtų tablečių

Denoxinal - chlorelės ir augalų šaltinis organizmo valymui.

Chlorelė – ypatingai vertinamas šaltųjų vandenų melsvadumblis, turintis daug baltymų (60 proc.), vitaminų, mineralinių medžiagų (kalcio, magnio, fosforo, jodo, cinko), karotenoidų ir skaidulų. Jis surenka toksiškas medžiagas žarnyne ir padeda joms pasišalinti.

Pektinas, didžioji varnalėša ir paprastoji kiaulpienė skatina virškinimą ir žarnyno darbą.

Tikrasis margainis ir raudonieji dobilai naudingi kepenims.

Česnakas ir vitaminas C yra aktyvūs antioksidantai.

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimabuz: 14 sausio 2010 - 12:10
Sveikutės 4u.gif , o neina pavyti kiek prirašyta bigsmile.gif
Sanita ačiū už receptukus , neblogai thumbup.gif
Aš jau savaitė negeriu vaistų, pati taip nusprendžiau ir pažiūrėsiu , kas gausis, bet geriu ryte ant tuščio skranduko , šaltalankio aliejų, dar rezultato jokio nejaučiu, bet baigiu buteliuką suvartoti, bandysiu dar nusipirkti verysad.gif
a.inesa o kaip tu sužinojai kad turi akmenį inkstuose, tyreisi?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 15, 20:20)

a.inesa o kaip tu sužinojai kad turi akmenį inkstuose, tyreisi?

aha, vasara dariausi vidaus organu echo, ir rado unsure.gif buvo sustreikavus kraujotaka, tai tyriausi viska is eiles, tai radau ko neieskojau doh.gif
Atsakyti
Sveikos ! kaip laikotės? pasveikt baigiat visos turbūt jau bigsmile.gif aš vis dar kovoju su savim.. ir daug ko vis nesuprantu.. buvau kažkada jau bepradedanti bananus valgyt ir net nuo obuolių neskaudėjo.. o va, kartais ima užeina ir negaliu.. na vis tie skausmai ryjant kąsnį.. kartais galiu, kartais ne.. doh.gif nelabai nori gyti mano skrandis verysad.gif bet nebetveriu ir valgau daugiau ko.. valgau sausainius tuos gaidelius kartais, kažkada ragavau sūrėlio ir nieko nesidarė.. valgau baltą sūrį.. nežinau, gal bus blogai man nuo to, bet jau numečiau 6kg, net silpna kartais būna.. galva svaigsta... doh.gif
satanele, aš irgi geriu šaltalankių aliejų.. sako, kad jis gerai žaizdas gydo, bet didina rūgštingumą.. na, bet ką daryt... unsure.gif
Atsakyti
vargsele doh.gif valgyk ka nors vistiek, nes tikrai krauja nusivarysi iki ribos doh.gif o tu nebandai ryte selenu uzsiplinkint? juk daugeliui padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,as jau daugiau kaip metai turiu bedu su skrandziu.ispradziu taip skaudejo,kad nezinojau kur detis,ejau tirtis,tai rado uzdegima,bakterija. gydziausi vaistais,kuri laika jauciausi geriau,o paskui vel prasidejo skausmai. ir taip visi metai,diena is dienos jausdavau skausma,nuo pat ryto kai atsikeldavau iki vakaro kai eidavau miegoti. galop nebeislaike nervai,pradejo kilt nerimo priepoliai del to skrandzio. pries pusantro men kreipiausi pas psichologe ir seimos gydytoja. viena paskyre vaistu nuo nervu,kita nusiunte tirtis skrandi. ir vel rado bakterija,paraudima,paskyre vaistu.gydytojos paklausiau ar gali nuo nervu man ta skrandi skaudeti,atsake jog taip. tad taip ir geriau ir vaistus nuo nervu ir nuo skrandzio,jau kita diena pasijauciau daug geriau,praejo skausmas. po sitiek laiko skausmo,buvo keista kaip gali neskaudeti. thumbup.gif visdar geriu tuos vaistus ir ziuriu ka valgau,tikrai gerai jauciuos,nebeskauda skrandzio ir nerimo nebejauciu.
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2010 01 16, 18:39)
vargsele doh.gif valgyk ka nors vistiek, nes tikrai krauja nusivarysi iki ribos doh.gif o tu nebandai ryte selenu uzsiplinkint? juk daugeliui padeda bigsmile.gif

selenu ar semenu ? blush2.gif et.. ko aš tik neišbandžiau, gerai pagalvojus.. verysad.gif kaip norėčiau pasveikt..
Atsakyti
man cia buvo labai pablgeje dvi savaites, tai geriau omeprozoli dukart dienoj, almagel, semenu, kazkiek geriau bet negerai
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2010 01 17, 09:13)
man cia buvo labai pablgeje dvi savaites, tai geriau omeprozoli dukart dienoj, almagel, semenu, kazkiek geriau bet negerai

vargšės mes.. o ką tu vadini pablogėję? kas darėsi? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tristesse: 17 sausio 2010 - 10:06
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 17, 11:06)
vargšės mes.. o ką tu vadini pablogėję? kas darėsi? verysad.gif

skaudejo labai blink.gif , pykino, rugstys. nors jos visada pas mane padideje unsure.gif
Atsakyti