Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(blackberry @ 2010 01 18, 22:25)

Jammin1 , as pas ja buvau grybo klinikoj, ji daro endoskopija 4u.gif

Dėkui, Blackberry 4u.gif
Aš kartais galvoju, kad reiktų man kur kitur, nei savo poliklinikoje pasidaryti endo...
Skauda man ne mažiau, nei tuo metu kai erozijos buvo. Kartais ryte atrodo apsivemsiu- nuo skausmo net tąso ax.gif Išgeriu to savo Ultopo-padeda, bet laikinai.. ax.gif
Kartais galvoju ar gali taip pykinti rytais nuo lėtinio gastrito? (juk lėtinis gastritas iš esmės tik šioks toks skrandžio paraudimas).
Atsakyti
Man irgi gastritas, bet pykino tik vieną kartą, kai temperatūros turėjau.. o šiaip viskas gerai būtų, jei ne tas skausmas kąsnį ryjant.. kartais atrodo imsiu ir iššoksiu pro balkoną ar dar ką padarysiu, nes tikrai nebegaliu tvert.. taip per nervus kerta..
Blackberry, man irgi kt tabletėm neskyrė dėl skrandžio.. prieš mėnesį cista buvo 3cm, tada išrašė injekuojamus kontraceptikus.. šiandien ji jau pamažėjus, bet visdar 2cm.. kadangi noriu išvažiuot pusei metų, gydytoja pataria operuotis, nes ten stebėt negalės..
Beje, Šileikienė tyrimus tik daro.. Čia grybo gatvėj, bet gydo mane kita gydytoja.. Šileikienė tik nustato diagnozę.. na ir patarimų duoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 18, 23:22)
Man irgi gastritas, bet pykino tik vieną kartą, kai temperatūros turėjau.. o šiaip viskas gerai būtų, jei ne tas skausmas kąsnį ryjant.. kartais atrodo imsiu ir iššoksiu pro balkoną ar dar ką padarysiu, nes tikrai nebegaliu tvert.. taip per nervus kerta..
Blackberry, man irgi kt tabletėm neskyrė dėl skrandžio.. prieš mėnesį cista buvo 3cm, tada išrašė injekuojamus kontraceptikus.. šiandien ji jau pamažėjus, bet visdar 2cm.. kadangi noriu išvažiuot pusei metų, gydytoja pataria operuotis, nes ten stebėt negalės..
Beje, Šileikienė tyrimus tik daro.. Čia grybo gatvėj, bet gydo mane kita gydytoja.. Šileikienė tik nustato diagnozę.. na ir patarimų duoda  ax.gif

o butina operuotis? 2cm cia gi nedaug..o kaip tu uzsirasinejai?pas savo gyd ir kartu pas sileikiene? nes as tai tik pas savo gyd o tada jis uzregistrina pas sileikiene.. o kada tau paskutini karta dare endo? o jei skauda ryjant tai gerkle ar stemple ane?***** as tai matai balkono neturiu biggrin.gif bet per nervus kerta, pvz dbr, kai draugas sau darosi hotdog'us, norisi pasmaugti rolleyes.gif biggrin.gif o kur zadi vaziuot jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
Baikit čia apie hot-dogus biggrin.gif doh.gif (nors ačiū die- dešrelių nevalgau, nes žinau kas jų sudėtyje) Užtenka-sukirtau šiandien Jūratės kepsnį su pomidorais, paprika ir kečupu. Ryt turbūr šlykštus rytas laukia blush2.gif doh.gif Nu-pati durna, nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 18, 23:42)
Baikit čia apie hot-dogus biggrin.gif  doh.gif (nors ačiū die- dešrelių nevalgau, nes žinau kas jų sudėtyje) Užtenka-sukirtau šiandien Jūratės kepsnį su pomidorais, paprika ir kečupu. Ryt turbūr šlykštus rytas laukia  blush2.gif  doh.gif  Nu-pati durna, nieko nepadarysi biggrin.gif

ooo, va cia tai drasa biggrin.gif mane jauciu isveztu po tokio maisto biggrin.gif ***** kaip dievinu jurates kepsni, mm.. oj prisiminiau atostogas wasara, biski druskos uzpilsiu ant zaizdos(bent jau sau:)) nu bet kaip vel svajoju apie: user posted image
kada, kada , kadaa? biggrin.gif
Atsakyti
Jammin1, pavydžiu, kad gali valgyt maistą su skoniu.. aš niekaip.. net bananais, kurie gi jokia nuodėmė nebūtų, tai ir jų net negaliu valgyt, nes taip skauda !
Endoskopiją man darė vieną kartą.. gruodžio 15d, tai va jau ilgiau nei mėnuo, o skauda dar net labiau atrodo..
Dėl cistos tai jo, nelabai didelė.. na, kitiems būna visai mažos, vos kelių milimetrų, bet būna ir 10 cm.. o pas tave kokio dydžio ? man operuotis siūlo todėl, nes ji gali padidėt per tą laiką ar net sprogt.. ką tada darysiu blink.gif nebežinau dabar operuotis ar ne.. g.gif
O važiuot turėčiau į Ispanijos pietus, pagal erasmus, mokytis pusei metų.. et.. jau bilietus turiu.. bet kaip bijau išgirst diagnozę rytoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 01 18, 23:51)
ooo, va cia tai drasa biggrin.gif  mane jauciu isveztu po tokio maisto biggrin.gif  ***** kaip dievinu jurates kepsni, mm.. oj prisiminiau atostogas wasara, biski druskos uzpilsiu ant zaizdos(bent jau sau:)) nu bet kaip vel svajoju apie: user posted image
kada, kada , kadaa? biggrin.gif

Nu visai jau tu biggrin.gif Išvesi visas iš doros kelio ir prisirysim kaip... biggrin.gif
Juokauju,žinoma smile.gif
Jep, drąsos tai man netrūksta- skrandis tai čia dar mažiausia ką turiu saugoti smile.gif Kartais turbūt trūksta proto biggrin.gif doh.gif
Tik nesekit mano pavyzdžiu, merginos (o į paveikslėlį išvis draudžiu žiūrėt) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 18, 23:54)
Jammin1, pavydžiu, kad gali valgyt maistą su skoniu.. aš niekaip.. net bananais, kurie gi jokia nuodėmė nebūtų, tai ir jų net negaliu valgyt, nes taip skauda !
Endoskopiją man darė vieną kartą.. gruodžio 15d, tai va jau ilgiau nei mėnuo, o skauda dar net labiau atrodo..
Dėl cistos tai jo, nelabai didelė.. na, kitiems būna visai mažos, vos kelių milimetrų, bet būna ir 10 cm..  o pas tave kokio dydžio ? man operuotis siūlo todėl, nes ji gali padidėt per tą laiką ar net sprogt.. ką tada darysiu blink.gif nebežinau dabar operuotis ar ne.. g.gif
O važiuot turėčiau į Ispanijos pietus, pagal erasmus, mokytis pusei metų.. et.. jau bilietus turiu.. bet kaip bijau išgirst diagnozę rytoj verysad.gif

nebijok tik, geriau zinoti juk, bus ramiau, zinosi kas yra o ne speliosi ir pasakys ka daryt 4u.gif o as tai dariaus du kartus gruodzio men, ciuju reik vel eit, nors va gaunas kad neseniai buvau verysad.gif o kodel tu nenori ispanijoj pasitikrint? tik reiktu pasidomet del kainu studentams..nu nezinau, gal pasitark dar su ta gyd ar kita.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 18, 23:57)
Nu visai jau tu  biggrin.gif  Išvesi visas iš doros kelio ir prisirysim kaip...  biggrin.gif
Juokauju,žinoma smile.gif
Jep, drąsos tai man netrūksta- skrandis tai čia dar mažiausia ką turiu saugoti smile.gif  Kartais turbūt trūksta proto  biggrin.gif  doh.gif
Tik nesekit mano pavyzdžiu, merginos (o į paveikslėlį išvis draudžiu žiūrėt)  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o tau skauda tik kita diena? dar turi laiko reabilituotis biggrin.gif *****, kaip noriu kazka suryt, einu bent arbatos pasidarysiu wacko.gif
Papildyta:
Tristesse, pas mane irgi 2cm buvo , dbr net nezinau..
Atsakyti
Matyt taip ir teks daryt.. Dar paskirs gydymą iš naujo, o jei po to negėrės teks ten eiti.. arba blogiausiu atveju grįžt į Lt..
Kad tik nebūtų opos didžiulės atsivėrę ar dar kažkas panašaus, to bijau lb.. verysad.gif
Oho, tu dvi procedūras ištvėrei per tokį trumpą laiką.. Medalis biggrin.gif
Ir vėl aš kvailą klausimą užduosiu.. Jūs realiai tikit, kad kada nors baigsis mums šitas pragaras? doh.gif
Tikrai, Jammin1, tu bent ramiai gali pavalgyt, tik paskui atkentėt lieka.. bet bent tą akimirką pasimėgaut gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 19, 00:43)

Ir vėl aš kvailą klausimą užduosiu.. Jūs realiai tikit, kad kada nors baigsis mums šitas pragaras?   doh.gif
Tikrai, Jammin1, tu bent ramiai gali pavalgyt, tik paskui atkentėt lieka.. bet bent tą akimirką pasimėgaut gali biggrin.gif

Tristesse, pasveiksim- susigyvensim su tuo ka turim. 4u.gif O tos rijimo problemos vistik keistai ten pas tave, ar gali taip buti nuo skrandzio bedu g.gif
Jammin doh.gif tiesiog zaidzia savo likimu blush2.gif , jai pavydet nera ko schmoll.gif doh.gif . Ji jau dalies zmogui priklausanciu organu nebeturi. wub.gif Jauna, kvailioja biggrin.gif Ane Jammim user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 19 sausio 2010 - 10:55
QUOTE(Sanita @ 2010 01 19, 11:54)
Tristesse, pasveiksim- susigyvensim su tuo ka turim.  4u.gif  O tos rijimo problemos vistik keistai ten pas tave, ar gali taip buti nuo skrandzio bedu  g.gif
Jammin  doh.gif  tiesiog  zaidzia savo likimu  blush2.gif , jai pavydet nera ko  schmoll.gif    doh.gif  . Ji jau dalies zmogui priklausanciu organu nebeturi.  wub.gif  Jauna, kvailioja  biggrin.gif  Ane Jammim  user posted image

Aš jau po endoskopijos blink.gif fee.. tai va, gastrito nebėra, bet erozijos likę.. dabar diagnozė: erozinė gastropatija. Negyja tos žaizdelės nors tu ką.. Ir šita gydytoja sakė pirmą kartą girdi, kad valgant bananus skaudėtų.. verysad.gif Liepė ieškot problemos nervų sistemoj, nes realiai jokių kitų priežasčių nėra, o dar sako oho, kokius stiprius vaistus geri ir visai negyja.. Svarbiausia liepė ramiai pabūt, pailsėt.. Et... doh.gif
Beje, darė prieš mane tą tyrimą mažytei mergaitei, gal kokių 7 metukų.. vargšas vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 19, 13:16)
Aš jau po endoskopijos blink.gif fee..  tai va, gastrito nebėra, bet erozijos likę.. dabar diagnozė: erozinė gastropatija. Negyja tos žaizdelės nors tu ką.. Ir šita gydytoja sakė pirmą kartą girdi, kad valgant bananus skaudėtų..  verysad.gif  Liepė ieškot problemos nervų sistemoj, nes realiai jokių kitų priežasčių nėra, o dar sako oho, kokius stiprius vaistus geri ir visai negyja.. Svarbiausia liepė ramiai pabūt, pailsėt.. Et...  doh.gif
Beje, darė prieš mane tą tyrimą mažytei mergaitei, gal kokių 7 metukų.. vargšas vaikas verysad.gif

nu va, ramiau tau? kaip faina kad jokiu opu ner! smile.gif o tu geri po 40mg? o ka del dietos sake? toliau laikytis? 4u.gif
Atsakyti