Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

labas mergaites! perverciau keleta psl, ziuriu nuotaikos nelabai linksmos..Tristesse, jei skauda, nemanau kad uzteks vienos tabletes per diena. ar pradzioj geriau po 40mg, dabar po 20mg du kartus dienoj daugiau nei menesi, jau kazkada turejau pereit ant vienos tabletes, bet jauciu kad dar anksti, tai kazkaip vis geriu po 2 tab. smile.gif

mergaites, papaskokit kaip troskinius darot? prisipirkau darzoviu, ir genda saldytuve, nezinau kaip daryt, ar reik apkept? dar vakar nusipirkau kalakutienos farso, viriau sriubyte-kalakutiena, bulves, morkos, ryziai ir druska..tai nezinau, neduota man matyt skaniai valgyt gamint.. biggrin.gif
Papildyta:
ai dar klausimukas- man gyd. leido gert nestipria juoda arbata, su pienu galima ir balta duona(kaip suprantu batona) valgyt. tai as ir valgau( nu ir nemazai, zodziu uzkandziauju juo), nes man labai skanu smile.gif bet mano draugas ir siaip kiti aplinkiniai sako kad cia nesamone, negalima juodos arbatos ir baltos duonos.. ka manot? ka jus geriat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 17, 00:23)
selenu ar semenu ? blush2.gif et.. ko aš tik neišbandžiau, gerai pagalvojus..  verysad.gif  kaip norėčiau pasveikt..

doh.gif sumaisiau gal ax.gif linu semenis turejau omeny blush2.gif man jos labai atleidzia skranduka thumbup.gif
Atsakyti
linų sėmenis darydavausi tą košytę.. dar ir tą kisielių gerdavau.. bet mane pykina nuo to kisieliaus.. schmoll.gif nžn gal vėl pradėt tas košytes.. o šiaip nesuprantu, nesveiksta nor tu ką.. sako, kad net žaizdos per tiek sugyja, o man va ne..
blackberry, dėl juodos arbatos nžn.. žalia gal geriau.. o dėl baltos duonos nemanau, kad blogai, skaičiau pati kažkur, kad galima.. man viena gydytoja patarė užkąst gaidelio sausainiais kas 1-2val. tai aš ir užkandu kartais jau.. nors iš tikrųjų manau, kad ko jau ko, bet sausainių negalima.. bet nežinau ką ir daryt.. nebeturiu visai valios.. blush2.gif beje, geriu db nolpaza 40mg rytais ir raniberl vakarais.. bet vistiek tas pats atrodo doh.gif eisiu tirtis, o kaip nenoriu.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tristesse: 18 sausio 2010 - 10:19
bet tikrai, kodel tau nei kiek negereja doh.gif ot bjaurybe liga blink.gif o alijosiu bandei gerti?
Atsakyti
Sveikutės ,
O man aš manau, šaltalankio aliejus neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2010 01 18, 15:42)
bet tikrai, kodel tau nei kiek negereja doh.gif ot bjaurybe liga blink.gif o alijosiu bandei gerti?

tikrai, kad bjaurybė blink.gif galvoju gal rytoj eit vėl tirtis.. verysad.gif negėriau alijošiaus, nes jis rūgštis kelia, skaičiau.. o šaltalankių aliejų ir aš vartoju, bet kaip negaliu ramiai kąsnio nuryt taip negaliu doh.gif
Atsakyti
man anksciau saltalankiu aliejus gerai buvo kazkaip, o dbr nezinau kas yra, vat kad ir sian ryte isgeriau sauksteli ir iskart grauzt pradejo ir taip beveik savaite, gal negert man jo?ar cia taip turi but ? verysad.gif
oj man kazkaip irgi negerai, jau beveik du men vaistus geriu..liudna sian labai man cray.gif
o man gyd. neleido raniberl gert, nznau kodel..
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 01 18, 19:57)
man anksciau saltalankiu aliejus gerai buvo kazkaip, o dbr nezinau kas yra, vat kad ir sian ryte isgeriau sauksteli ir iskart grauzt pradejo ir taip beveik savaite, gal negert man jo?ar cia taip turi but ? verysad.gif 
oj man kazkaip irgi negerai, jau beveik du men vaistus geriu..liudna sian labai man cray.gif
o man gyd. neleido raniberl gert, nznau kodel..

Atsisakiau ir aš tablečių, nes tokį kiekį jų išgėrus, vėliau manau pradėsiu gydytis kitus organus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 18, 19:59)
Atsisakiau ir aš tablečių, nes tokį kiekį jų išgėrus, vėliau manau pradėsiu gydytis kitus organus verysad.gif

o kiek laiko gerei? o kaip dabar gydaisi ?padeda? 4u.gif
Atsakyti
Liūdna ir man.. o dar sužinojau šiandien, kad cistą teks operuot.. žodžiu, nesibaigia ligos.. iš tų nervų užsiregistravau rytojui pas šileikienę.. doh.gif žiūrėsim ką šį sykį pamatys.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 18, 21:35)
Liūdna ir man.. o dar sužinojau šiandien, kad cistą teks operuot.. žodžiu, nesibaigia ligos.. iš tų nervų užsiregistravau rytojui pas šileikienę..  doh.gif  žiūrėsim ką šį sykį pamatys..  verysad.gif

Šileikienė... čia gastro? Ar kokios srities medikė? Koks vardas? Kur dirba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tristesse @ 2010 01 18, 21:35)
Liūdna ir man.. o dar sužinojau šiandien, kad cistą teks operuot.. žodžiu, nesibaigia ligos.. iš tų nervų užsiregistravau rytojui pas šileikienę..  doh.gif  žiūrėsim ką šį sykį pamatys..  verysad.gif

ojej, vagsiuke, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif pas mane irgi yra cista, turejau pradet gert kontraceptikus, bet su skrandziu prasidejo bedos, tai gyd. neleido..
o kur tu vaikstai pas sileikiene? galima tik pas ja eit? israso vaistu jinai?

Jammin1 , as pas ja buvau grybo klinikoj, ji daro endoskopija 4u.gif
Atsakyti