Sveikos, na as su gastritu ir dar visokeis velneis skrandyje kankinausi nuo mazumes, jau 13 gulejau keleta kartu ligoninej, oooooooo kiek zarnu prarytu

ir rusisku vadinamu ir tu su kamera.Gydymas- na nepamenu tiksliai sirupuka geriau ir pagrinde dieta, nieko rauginto, jokiu pieno produktu, jokiu kiausiniu, gaminimo budas kuo sveikesnis, kad kuo maziau kepintu, na del pastarojo nelabai laikiausi

bet issiunte mane i Druskininku sanatorija, aiskus proceduros, maistas specialus tai po menesio gryzau kaip agurkelis sveika ir pamirsau tuos nesklandumus .Po gal kokiu 10 metu man vel pradejo labai skrandi skaudet, nuejau tyrimams , o ten vel visokio velnio rado net operuot gulde, iki atsigulimo operacijai buvo lygei savaite ir kazkas man pasiule gerti saltalankiu alieju, gerti reikia po arbatini sauksteli ryte ant tuscio skrandzio, pusryciaut berods ne anksciau kaip po pusvalandzio, na to as nelabai laikiausi

nu ir dienos begyje kada prisimeni vis isgeri kokius 4 kartus per diena ir pries miega. Nu zodziu nuvaziuoju i ligonine, paguldo, daro dar pakartotinus tyrimus pries operacija ir sako - ko tu cia atvaziavai , pas tave nieko nera ir operuot nereikia

taip kad, ir dabar jai kada uzeina skausmas paciai ar vyrui arvaikui, pirmas vaistas- saltalankiu aliejus ir tikrai patikekit labai padeda, tik kiti , va kaip mano mama, negali jo gerti nes vimdo