Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

niu va,cia as nelaimele su savo varvancia asarojancia ir nusausejusia akyte
--Resize_Images_Alt_Text--...vakar gavau siuntima is gydytojos, o siandien nuvaziavau is paties ryto i ligonine ir budama naivi tikejausi kad siendien ir pavyks patekti pas gydytoja-deja...absurdas,taloneli pavyko gauti tik... geguzes pabaigai sad.gif iki tiek as ir numirti galeciau...geriausiai kai sesele susinervinus pradejo saukt-tai kas cia pasidare, negi ant pavasario visi apakti ruosiates, kad tiek daug pas okulista nori patekt blink.gif nu susinervinau nerealiai...
vakar pavyko man akytes patinima ir karsti numusti su sutarkuotos zalios bulves kompresiuku wink.gif nors tiek gerai....

p.s Ramedai, yra akiniai su refleksine danga, spec pritaikyta darbui su kompiuteriu-zinoma regejeimo nei pagerina nei atstato wink.gif bet taip akytes nepavargsta ir vakare taip baisiai enasaroja, nors vis sis tas-man tai patinka tokie akiniai (turiu juos)
Atsakyti
As irgi nesiojau linzes - nu pasaka... kol neikiso, matyt, kazkokiu fuflo..
ale susigadinau akis - super... dabar nuolat grauzia, net su akinukais vaikstant.. buvau pas gydytojus - nieko neranda.. tipo - vitaminu pagerkit sad.gif
ale nepadeda tie sus.. vitaminai.. o taip grauzia akis.. ir asaros nepadeda.. sad.gif
MAMOS, patarkit.. ohmy.gif gal kuriai taip jau buvo? ka daret?? huh.gif

Vakar vyras sako: "Gal tau nuo kontaceptiku cia - salutinis poveikis?"
- nu kazinau.. sad.gif o taip noretusi 100 kart nemirksint per minute ziuret... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas: 22 balandžio 2004 - 09:23
Man sesuo iš Avono užsakė kažkokią paakių kaukę - žalius,kažkokios želės pripildytus akinius,kur reikia šaldytuve laikyt.Sako :sėdi prie kompo,tai nors juos užsidėjus akis pailsinsi biggrin.gif Nu užsidedu aš juos karts nuo karto,poveikis - net nežinau,atvėsina nuo forumų skaitymo įkaitusias akis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu o vaikui tai poveikis - juokiasi net susiriesdamas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
MonaLiza
tik nesugalvok laukti geguzes pabaigos - drozk i bet kuri privatu okulista, nedelsk, tegul paziuri tai akis, gal koks uzdegimas, isivarysi kokias komplikacijas. Sumokesi keliasdesimt litu, bet nejuokauk su akimis sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Herta @ 2004 04 22, 10:30)
Man sesuo iš Avono užsakė kažkokią paakių kaukę - žalius,kažkokios želės pripildytus akinius,kur reikia šaldytuve laikyt.Sako :sėdi prie kompo,tai nors juos užsidėjus akis pailsinsi biggrin.gif Nu užsidedu aš juos karts nuo karto,poveikis - net nežinau,atvėsina nuo forumų skaitymo įkaitusias akis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu o vaikui tai poveikis - juokiasi net susiriesdamas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

turiu tokius.. ale man nepatinka.. nepatogiai priglunda unsure.gif g.gif
gal nemoku uzsidet biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (MonaLisa @ 2004 04 22, 09:18)
absurdas,taloneli pavyko gauti tik... geguzes pabaigai sad.gif iki tiek as ir numirti galeciau...geriausiai kai sesele susinervinus pradejo saukt-tai kas cia pasidare, negi ant pavasario visi apakti ruosiates, kad tiek daug pas okulista nori patekt blink.gif nu susinervinau nerealiai...

Tai jei gydyma atideda menesiui laiko, tai tegu nesistebi, kad daug kas apakti ruosiasi... mad.gif g.gif
Atsakyti
Mano darbas - visa diena prie kompo. Nesioju linzes. Nieko blogo nejauciu, tik kartais dirbtines asaras isilasinu. O grizus is darbo, jei niekur daugiau neinu - issimu linzes ir deduosi akinius. Jau kokius 20 metu su jais atvaiksciojau, tai dabar kaifuoju su linzem clap.gif
Atsakyti
QUOTE (mamukas @ 2004 04 22, 10:22)

- nu kazinau.. sad.gif o taip noretusi 100 kart nemirksint per minute ziuret... blink.gif

kontraceptikai dziovina visas gleivines...taigi realu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (sauluke @ 2004 04 22, 13:22)

- nu kazinau.. sad.gif o taip noretusi 100 kart nemirksint per minute ziuret...  blink.gif

hmm... :/ huh.gif
O kaip panaikinti ta nuolatini perstejima akiu??? Jis mane siaubingai vargina sad.gif blink.gif
Pasiilgau linziu........ be proto......... wub.gif
Atsakyti
As jau 7 metai nesioju linzes, nes mano akytes laaaabai silpnos... nuo mazens buvau akiniuota, o dabar vat linzes... bet isaus diena, ir teks ju atsisakyti, o akiniu organizmas nebepriima kazkodel - tik uzdedu, pradeda ziauriai skaudeti galva, svaigsta, bloga pasidaro... gydytoja sake tai del didelio skirtumo tarp akiu - gal but... noriu tos lazerines operacijos, bet kazkaip baugu g.gif o panasu, kad nei viena is jusu jos nebande - taigi ir patirtimi nera su kuo pasidalinti unsure.gif mes su vyru abu tokie, nedamatantys... kazin kokia tikimybe, kad musu 2.gif bus geros akys? turbut labai nekazkokia... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (mamukas @ 2004 04 22, 13:34)
QUOTE (sauluke @ 2004 04 22, 13:22)

- nu kazinau.. sad.gif o taip noretusi 100 kart nemirksint per minute ziuret...  blink.gif

hmm... :/ huh.gif
O kaip panaikinti ta nuolatini perstejima akiu??? Jis mane siaubingai vargina sad.gif blink.gif
Pasiilgau linziu........ be proto......... wub.gif

Pabandyk dirbtines ašaras ( nors kokiu ę kartus per dieną) - patogu, nes nereikia linzių išsiimti. Jos tikrai labai neblogai veikia . Kai geriau kontraceptikus , turėjau tą pačią problemą ( beje, prie tablečių lapelyje buvo ir įspėjimas).
Atsakyti
As akiu perstejima issigydau kaip mat su dirbtinemis asaromis. Visin lasai man nepadejo, tik stumdavo linze lauk.
Papildyta @ [mergetime]1083080722[/mergetime]
Ar tiesa, kad trumparegems gimdyvems kartais daromas Cezaris. Kokio laipsnio trumparegyste tuomet turi buti?
Atsakyti