Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

As sianakt siaubingai miegojau,sirdis dauzes,prakaitas pyle,kojas rankas gele...ir vis galvojau ar gali but gripas be temp :lol
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 04, 14:53)
As sianakt siaubingai miegojau,sirdis dauzes,prakaitas pyle,kojas rankas gele...ir vis galvojau ar gali but gripas be temp :lol

manau, kad su mūsų durnais organizmais visko gali būti: kai turėtų nebūti temperatūros, jos yra, kai turėtų būti - nėr. doh.gif
Atsakyti

as manau, kad negali buti gripas be tempes, nepergyvenk tikrai. man irgi buna kad nakti pila prakaitas,atsikeliu slapia slapia ir raumenis skaudena. cia nuo musu nestipriu nervuku viskas zinok, tikrai tikrai. buk rami ir dziaukis artejanciu savaitgaliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sveika,
tikrai buk manau rami del plauciu uzdegimo. man irgi degino ir krutine ir nugara, kai nerimavau daug ir ilgai smile.gif vat i vakara kazko ir man nerimas pakilo, nesamones galvoju. ryt dvi savaites jau kai tranxen geriu, tureciau nuo pirmadienio jau baigti, tik vat nezinau kaip cia bus g.gif visa diena taip smagiai prasibuvau, o dabar kazko jau sirdis nerami darosi doh.gif
Atsakyti
Sveikute 4u.gif as pastaru metu turiu mazai veiklos ir vel visko prisigalvoju,man tik per sesija ligos pasimirsta,nors tada ir galvoju kad infarktas istiks is streso lotuliukas.gif o dabar jau visa savaite nenurimstu , vaidenas man gripai doh.gif net sapnuoju kad sergu ir pan:oh ivedziau googleje psichosomatiniai simptomai,tai ten nurodo viskas man tinka:oh gal sakau geriau patiket kad man psichosomatizacija negu galvot apie uzslepta mirtina liga:oh tiesa pasakius man net geda pasidare kad as tokia hipochondrike sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 05, 18:46)
Sveikute 4u.gif  as pastaru metu turiu mazai veiklos ir vel visko prisigalvoju,man tik per sesija ligos pasimirsta,nors tada ir galvoju kad infarktas istiks is streso lotuliukas.gif o dabar jau visa savaite nenurimstu , vaidenas man gripai doh.gif net sapnuoju kad sergu ir pan:oh ivedziau googleje psichosomatiniai simptomai,tai ten nurodo viskas man tinka:oh gal sakau geriau patiket kad man psichosomatizacija negu galvot apie uzslepta mirtina liga:oh tiesa pasakius man net geda pasidare kad as tokia hipochondrike sad.gif

as lygiai tokia pati kaip tu zinok. bet jau patikejau kad esu hipochondrike, ir neieksau ligu. patikek tavo visi simptomai nerimo. man irgi buvo kazkada uzejes dusylus, kosulys, nugara degino sakudejo, krutine, irgi jau buvau sau diagnozavus plauciu uzdegima ta vadinamaji salta, nes temperatura buvo tik 37,1, jau vyras buvo pasiruoses vezti i priimamaji, nes buvo iseigines, bet dabar neprisimenu kodel nevaziavom. bet pasirodo gerai kad ir nenuvarem, buciau tik gedos apturejus. paskui visos ligos paslaptinagi dingo pradejus vartoti AD. Taigi maziau sedek intere ir ypac tuose puslapiuose kur raso apie ligas.
ai dar prakaitas labai mane pyle, juodai, tai irgi buvau prigalvojus, kad gal ansktyvas klimaksas, nors 30 neturejau biggrin.gif cirku cirkai biggrin.gif
Papildyta:
o beje, lucero, tu dabar geri kokius vaistukus?
Atsakyti
sveikos,rašau čia
mano problema tokia: jau trečia para skauda nugarą,panašiai toje vietoje kur plaučiai,temperatūra 37,1,bet šiaip jaučiuosi gerai,nekosau.vakar buvau pas gydytoją,paklausė plaučius,sako švarūs,dar kraujo tyrimus padarė irgi viskas tvarkoje.sako jei nepraeis pirmadienį eisiu plaučių šviesti kaži kas galėtų būti ai dar skausmas tai vienoj pusėj,tai persimeta į kitą
Atsakyti
Reksnyte ir man taip pat dar ir galuniu skausmai,bet dar nenubegau pas daktare,nes bijau vel apsikvailint kaip buvo su pilvo echo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 05, 20:33)
Reksnyte ir man taip pat dar ir galuniu skausmai,bet dar nenubegau pas daktare,nes bijau vel apsikvailint kaip buvo su pilvo echo doh.gif

o tai tau irgi yra temperatūra g.gif dabar pasimatavau 37,1 doh.gif
o dieną nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 05 gruodžio 2009 - 18:37
Aha bet man ji jau daug metu tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 05, 20:37)
Aha bet man ji jau daug metu tokia doh.gif

o nugaroje irgi skauda,man toks deginantis skausmas doh.gif vieną dieną skauda kairėj pusėj,kitą jau dešinėj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 12 05, 19:38)
o nugaroje irgi skauda,man toks deginantis skausmas  doh.gif  vieną dieną skauda kairėj pusėj,kitą jau dešinėj  unsure.gif

man taip pat keicia vieta skausmas,ir dega nugara,tai bent karsta smile.gif o man temp ir kyla daugiau i vakara,ryte net nebuna , parasyk kaip tau ar parodys ka rentgenas,as tai bijau dabar del gripo eit i poliklinika net :lol
Atsakyti