Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

Kai užeina nerimas aš ir gi išgeriu Neuro 3 ar kokią melisą, guosdama save, kad tai padės. O realiai net nežinau ar ji padeda, ar tik įsitikinimas kad padės.

Žodžiu, nuo vakar pradėjau mankštą nugarai su gimnastikos juosta ir be jos. Tikiuos tai padės ir bendrai savijautai.
O tarp švenčių grįždama iš uošvijos užsuksiu gal į Kauno Neuromedą ir nuspirksiu terapinių įrašų: http://www.neuromedi...2.php?pagrid=28
Skaičiau, kad gydomasis kvėpavimas labai padeda turint nerimą, depresiją ir daug kitų bėdų, tai bandysiu saviterapiją su muzika, kvėpavimu, visišku atsipalaidavimu. O tai nieks kits nepadės, tik mes sau pačios
Atsakyti
Kur dingo visos nerimautojos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulaite @ 2009 12 16, 11:15)
Kur dingo visos nerimautojos?  g.gif

oras puikus, nuotaika irgi, matyt visoms pagerejo thumbup.gif Na bent jau man kolkas taip blush2.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
ir man taippat, kai gera taip ir nebesinori čia lysti. blush2.gif
Atsakyti
Puiku, kai oras gerai nuteikia. Man taip pat daug geriau šiomis dienomis.
Dievinu sniegą. Tik va visą dieną tenka prasėdėti darbe...
Atsakyti
As tai geriu zolinius visokius , stengiuos but uzimta , bet islenda vakarais nerimas ypac vakar buvo kai suzinojau kad drauges mamai plauciu uzdegimas be tempes,tai jau vakar vel man uzplauke,vel daktarus sapnavau doh.gif bet viju tas blogas mintis lauk!
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 16, 13:58)
As tai geriu zolinius visokius , stengiuos but uzimta , bet islenda vakarais nerimas ypac vakar buvo kai suzinojau kad drauges mamai plauciu uzdegimas be tempes,tai jau vakar vel man uzplauke,vel daktarus sapnavau  doh.gif bet viju tas blogas mintis lauk!

Būna dar plaučių uždegimas be temperatūros??? Geras. Tai gal ir man plaučių uždegimas, o tai virš dvieju sav. laikos maža temperatūra ir neranda nuo ko blink.gif
O kuo jai tada pasireiškė tas uždegimas, kaip jį rado???
Atsakyti
Pasireiske kosuliu ir nugaros skausmu sad.gif as tai pakoseju rytais ir nugara paskauda,bet as manau man nuo oro salto taip ,ziauriai nenoriu ant svenciu eit pas daktarus ir ieskot ligu...stebesiu,jei jau butu kas panasaus tai man blogetu kasdien manau , taip kad neleidziam mintim siautet 4u.gif as manau tau temp gali buti del gerkles g.gif
Atsakyti
sveikutes,
ir man biski geriau, tai ir as jau nebeuzsuku pas jumi 4u.gif nors sian kazko ranka desine skauda, ir dreba taip idomiai, net rasyti nemoku rodos g.gif tai kai intere paskaiciau apie toki pozymi doh.gif nu bet tikiuosi visk bus gerai.
Atsakyti
Lucero, tikėkimės tu teisi. Ryt kaip tik varau pas LOR.
Reikia eit dirbt, o tai rimtai galima visokių pievų prisigalvot besėdint ir bemąstant.
Atsakyti
Man tai salta omg as tikrai turejau gimt afrikoj ne lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 16, 15:30)
Man tai salta omg as tikrai turejau gimt afrikoj ne lt lotuliukas.gif

Niekada nevėlu persikraustyti lotuliukas.gif
Atsakyti