Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašina

aš vasarą pirkau Janome internetu (ko gero iš janome.lt ar kažkas pan.), modelis 2060. 60 siūlių. Maniau neprireiks tiek. Iš tikrųjų tai ėmiau dėl 7 kilpų, nes su savo 20 metų senumo Veritu tokias kreivas pavarydavau su išpešiotais siūlais kitoj pusėj, kad baisu žiūrėti. Bet per naujuosius mano 13-metė su šia Janome tokius dovanų maišelius mudviem su tėveliu pasiuvo ir išsiuvinėjo, kad žandikauliai atkrito. Vadinas ne bereikalo tos siūlės - susigadys. Kol kas kiek teko siūti su ja "buitiniu režimu smile.gif " esu labai patenkinta.
Atsakyti
Naudojuosi Pfaff Hobby, apie 11 metu. Ir esu patenkinta. Bet noreciau galingesne, nes manajai truksta, greicio. 4u.gif
Atsakyti
Pirkau ir as siuvamaja: Janome 525S. Puikus pirkinys smile.gif
Atsakyti
O kuri mašina gerai siūna džinsinę medžiagą? Man dažnai reikia atsiūti džinsinių kelnių apačią. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2008 03 11, 11:34)
O  kuri mašina gerai siūna džinsinę medžiagą? Man dažnai reikia atsiūti džinsinių kelnių apačią.  g.gif

Manau, siais laikais daugelis masinu siuva storas medziagas mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklaus ka atlieka dvigubos adatos funkcija?
Atsakyti
QUOTE(Dianuka @ 2008 03 21, 14:05)
norejau paklaus ka atlieka dvigubos adatos funkcija?

apdailos siules peltakiuja
Atsakyti
Sveikutes noriu nusipirkti siuvimo masina JANOME FIRMOS NUSIZIUREJAU 3 MODELIUS ;jANOME 415
jANOME 1571
JANOME 2041NX
GAL GALITE PADETI ISSIRINKTI IS JU GERIAUSIA!!
LAUKIU IS JUSU PATARIMU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile30 @ 2008 03 26, 14:38)
Sveikutes noriu nusipirkti siuvimo masina JANOME FIRMOS NUSIZIUREJAU 3 MODELIUS ;jANOME 415
                jANOME 1571
                JANOME 2041NX
GAL GALITE PADETI ISSIRINKTI IS JU GERIAUSIA!!
    LAUKIU IS JUSU PATARIMU bigsmile.gif

Ziurint pagal poreikius bigsmile.gif O siaip geriausiai patartu konsultantas. Mano nuomone 2041NX, nes ja turiu thumbup.gif drinks_cheers.gif , o kitu net neciupinejau
Atsakyti
Sveikos, perskačiau visą temą karsta.gif , bet neradau nuomonių apie BERNINA siuvimo mašinas. Planuoju pirkti kompiuterizuotą BERNINA siuvimo mašiną. Gal kas turit? GAl kas ką girdėjo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipirmėtė @ 2008 03 28, 10:23)
Sveikos, perskačiau visą temą  karsta.gif  , bet neradau nuomonių apie BERNINA siuvimo mašinas. Planuoju pirkti kompiuterizuotą BERNINA siuvimo mašiną. Gal kas turit? GAl kas ką girdėjo? 4u.gif

smile.gif BERNINA tik nelabai senai atsirado Lietuvoje, todėl ir atsiliepimų nėra tiek, kiek pvz. apie Janome. Daugiau atsiliepimų radau rusų svetainėse, ypač daug apie siuvimo-siuvinėjimo mašinas. O aš nusipirkau paprastą elektromechaninę Bernina Bernette 65E clap.gif
Atsakyti
Pries 15 metu isigijau PFAFF siuvimo masina. Nesiulyciau niekam tokios. Gal man nekokybiska pasitaike? Jokie meistrai nesugeba jos sureguliuoti. Be jos turiu pramonine siuvimo masina ir pramonini overloka. Tai nepakeiciama technika. Taciau jau apie 5 metus su siom masinom pinigeliu nebeuzdirbu. Taigi jas naudoju tik savo poreikiams. Beda ta, kad jos uzima daug vietos ir noreciau parduoti. Vietoj siu masinu noreciau isigyti gera buitine siuvimo masina. Bet neisivaizduoju kuria. Juk norisi, kad siuvimo masina siutu ir plona, ir stora audini be priekaistu. Be to, kad butu patogi naudojimui. Mano mama yra isitikinusi, kad Singer - geriausia firma. Ar tai tiesa?
Atsakyti