as isbandziau johnson's,nuk ir dabar nusipirkau bella,kol kas labiausiai patiko johnson's. Nors bella tik vakar nusipirkau,tai siaip jie labai svelnus man pasirode ir ekonomiski. Uz 60 idekliuku sumokejau 15lt. o ir lipukai stipriai prisiklijuoja.
Aš tik pirmas dvi savaites naudojau avent įklotukus, kada dar pienelis nebuvo susibalansavęs ir bet kada bėgdavo. O dabar nebenaudoju visiškai nieko. Pripratau prie savo organizmo ir viską jaučiu
Bella kaina gera,bet sugeriamumas tai siaip sau,dar kazkokius baby line turejau,tai net be lipduku,maziukai tokie.Man geriausi Johnsosns,dar canpol neblogi ir kaina nesikandzioja,o trecia vieta atiduociau Nuk
o siaip kai jau kibirais nebebega pienelis,tai lana care vilnoniai man labai labai tinka ir patinka. Tiesa tik jie ir isgelbejo mane,kai jau buvo prasidejes uzdegimas. Tikrai apsaugo ir nuo saltuko ir skersveju ir sugeria neblogai. Skalbt daznai nereikia,uztenka isdziovint ir tik koki karta per men praskalbt. Atsiperka ir ju kaina greit.
TurĖJAU Avent, Canpol ir Chicco įklotus į liemenėlę. Vienareikšmiškai aš už Chicco Avent'o baisiai stori, Canpol'io pastoviai prašlapdavo O Chicco ir dydis puikus ir sugėrimas
***Išlaikyti vynuogę šviežią kur kas lengviau nei vėl ją padaryti iš razinos***