Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

QUOTE(ledoksne @ 2010 12 20, 12:44)
norėčiau pabandyti išgirtuosius chicco, sakykit, kur perkat ir kokia kaina?

Didesnėse Maximose yra arba vaikų prekių parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 21, 09:01)
Didesnėse Maximose yra arba vaikų prekių parduotuvėse  4u.gif

o kokia maždaug kaina tų chicco?
Atsakyti
Naudoju AVENT ir Jonsons,jokio skirtumo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as isbandziau johnson's,nuk ir dabar nusipirkau bella,kol kas labiausiai patiko johnson's. Nors bella tik vakar nusipirkau,tai siaip jie labai svelnus man pasirode ir ekonomiski. Uz 60 idekliuku sumokejau 15lt. o ir lipukai stipriai prisiklijuoja.
Atsakyti
Pirkau chicco vaistinej, yra Baby city, Cipoline, kaina apie 19 Lt
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 22, 15:10)
o kokia maždaug kaina tų chicco?

Maža pakuotė apie 20 lt, didesnė apie 38 lt atrodo 4u.gif
Atsakyti
Aš tik pirmas dvi savaites naudojau avent įklotukus, kada dar pienelis nebuvo susibalansavęs ir bet kada bėgdavo. O dabar nebenaudoju visiškai nieko. Pripratau prie savo organizmo ir viską jaučiu smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju chicco, man jie labai patinka thumbup.gif tik kaina galėtu būti mažesnė blush2.gif
Atsakyti
Bella kaina gera,bet sugeriamumas tai siaip sau,dar kazkokius baby line turejau,tai net be lipduku,maziukai tokie.Man geriausi Johnsosns,dar canpol neblogi ir kaina nesikandzioja,o trecia vieta atiduociau Nuk smile.gif
Atsakyti
o siaip kai jau kibirais nebebega pienelis,tai lana care vilnoniai man labai labai tinka ir patinka. Tiesa tik jie ir isgelbejo mane,kai jau buvo prasidejes uzdegimas. Tikrai apsaugo ir nuo saltuko ir skersveju ir sugeria neblogai. Skalbt daznai nereikia,uztenka isdziovint ir tik koki karta per men praskalbt. Atsiperka ir ju kaina greit.
Atsakyti
TurĖJAU Avent, Canpol ir Chicco įklotus į liemenėlę. Vienareikšmiškai aš už Chicco smile.gif Avent'o baisiai stori, Canpol'io pastoviai prašlapdavo doh.gif O Chicco ir dydis puikus ir sugėrimas thumbup.gif
Atsakyti
Avent baisiai stori. O Chicco pas mus nera.
Geriausi man Tommee Tippee ir Lansinoh (bet nzn ar tokiu Lt yra). Jie plonyciai ir super gerai sugeria.
Atsakyti