Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius
), ir labai nesmagūs ant krūties pasidaro, prilimpa, lieka pūkelių, o chicco visai kitokie.

QUOTE(Henrietta @ 2010 04 28, 08:15)
Baby Ono

labai plonyciai, su lipduku,
be klijuotes viduje,,,,

iklotukai be klijuotes
QUOTE(joljo @ 2010 05 05, 12:45)
O jų tik internetu galima įsigyti?
Naudojau NUK'o labiausiai patiko

QUOTE(goshke @ 2010 04 29, 18:06)
Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius
), ir labai nesmagūs ant krūties pasidaro, prilimpa, lieka pūkelių, o chicco visai kitokie.

visiskai pritariu

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 05, 12:37)
O jų tik internetu galima įsigyti?
tai kad ne,
Vilniuje Karolyje tai tikrai yra

Bandžiau nemažai, bet labiausiai patiko Avent. O jeigu kur eidavau ilgesniam laikui perkirpdavau per pusę Always paketą ir užklijuodavau ant liemenėlės, sparneliai gerai prilimpa, o ir sausa visą laiką grįždavau.
QUOTE(edna @ 2010 03 17, 11:29)
As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima.
Aš nusipirkau AVENT pieno surinkėjus, BET ... Nemoku naudotis. Gal galėtumėt papasakoti kaip jie prie krūtinės tvirtinasi? Gal reikia atitinkamo išmatavimo krūtinės?
Čia matyt priklauso kiek to pienelio teka, nes išbandžiau praktiškai visus siūlomus
Johnson ir Nuk patys prasčiausi, Avent ir Chicco galima kentėti, geriausi man Tommee Tippee ploni, dideli labai gerai sugeria

Johnson ir Nuk patys prasčiausi, Avent ir Chicco galima kentėti, geriausi man Tommee Tippee ploni, dideli labai gerai sugeria

dar tik 3 savaitė kaip maitinu. Naudoju Avent daugkartinius įdėkliukus. Na nežinau... nelabai man jie, nes tik įsidedi, praeina pora valandų, ir prabėga man jie
Reikės pabandyti kitokius

Reikės pabandyti kitokius

Man geriausi NUK'o Ultra thin. Puikiai sugeria ir sulaiko viduje, patys lieka sausuteliai... Paprasti NUK, kaip ir visi kiti, nelabai man, nes lieka slapi:/