Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius ax.gif ), ir labai nesmagūs ant krūties pasidaro, prilimpa, lieka pūkelių, o chicco visai kitokie.
Atsakyti
QUOTE(Henrietta @ 2010 04 28, 08:15)
Man tai irgi Johnsons baby geriausi  thumbup.gif , bandziau dar Avent bet  doh.gif nepatiko

Baby Ono thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai plonyciai, su lipduku,
be klijuotes viduje,,,,

thumbup.gif

iklotukai be klijuotes
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 05 05, 12:45)

O jų tik internetu galima įsigyti?
Atsakyti
Naudojau NUK'o labiausiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2010 04 29, 18:06)
Įšbandžiau įvairiausius bet visgi geriausi turiu pripažinti CHICCO pieno sugertukai, nes tik jie pilnai sulaiko pieną, kiti kai būna perteklius ima bėgti pro apačia (man buvo atvejų studijose kai pamiršdavau pasiimti atsarginius  ax.gif  ), ir labai nesmagūs ant krūties pasidaro, prilimpa, lieka pūkelių, o chicco visai kitokie.

visiskai pritariu drinks_cheers.gif bandziau ir Nuk, ir jonsons baby. Chicco man ne tik geriausi, bet ir taupiausiai naudojasi. Nes pvz jonsons baby net ir tuputi nulasejus pienui jau norisi pakeisti, nes jauciasi dregme.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 05, 12:37)
O jų tik internetu galima įsigyti?

tai kad ne,
Vilniuje Karolyje tai tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 05 12, 14:31)
tai kad ne,
Vilniuje Karolyje tai tikrai yra  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau nemažai, bet labiausiai patiko Avent. O jeigu kur eidavau ilgesniam laikui perkirpdavau per pusę Always paketą ir užklijuodavau ant liemenėlės, sparneliai gerai prilimpa, o ir sausa visą laiką grįždavau.
Atsakyti

QUOTE(edna @ 2010 03 17, 11:29)
As dar nusipirkus pieno surinkejus, nes man labai pienukas bega tarp zindymu ir jo metu. Juos kartais irgi panaudoju vietoj ideklu. Jeigu kur reikia iseiti, be ju nelabai issiversiu. Taipogi Avent. Be ju visa permirkciau. Buna pirkti nauju, pagal skelbima.

Aš nusipirkau AVENT pieno surinkėjus, BET ... Nemoku naudotis. Gal galėtumėt papasakoti kaip jie prie krūtinės tvirtinasi? Gal reikia atitinkamo išmatavimo krūtinės?
Atsakyti
Čia matyt priklauso kiek to pienelio teka, nes išbandžiau praktiškai visus siūlomus rolleyes.gif
Johnson ir Nuk patys prasčiausi, Avent ir Chicco galima kentėti, geriausi man Tommee Tippee ploni, dideli labai gerai sugeria thumbup.gif
Atsakyti
dar tik 3 savaitė kaip maitinu. Naudoju Avent daugkartinius įdėkliukus. Na nežinau... nelabai man jie, nes tik įsidedi, praeina pora valandų, ir prabėga man jie verysad.gif
Reikės pabandyti kitokius cool.gif
Atsakyti
Man geriausi NUK'o Ultra thin. Puikiai sugeria ir sulaiko viduje, patys lieka sausuteliai... Paprasti NUK, kaip ir visi kiti, nelabai man, nes lieka slapi:/
Atsakyti