Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

Aš naudoju antibakterinius Chicco įklotukus. Rekomendavo bent trys maitinusios mamytės mirksiukas.gif .
Atsakyti
išbandžiau jau vienos mamytės auksarankės siūtus vilnonius įdėkliukus į liemenėlę thumbup.gif visiškai nepraleidžia, kai tuo tarpu per medvilninius jau po pirmo maitinimo teka (turiu ir tokius)... ligoninėj naudojau vienkartinius johnson, geri, bet brangiai išeina, nes labai bėga pienukas, tenka dažnai keisti, o su tais vilnoniais išbuvau visą dieną (jie dviejų sluoksnių, tai viskas susigeria pirmame, antras net nesušlampa).
Atsakyti
tie daugkartiniai visai neblogai atrodo, bet bandyti neteko. Apsiėjau su vienkartiniais Johnson, puikiai tiko ir patiko, dar bandžiau NUK, bet jie tai man nieko gero schmoll.gif nemalonūs tokie... Bet panaudoji, išmeti ir ramu 4u.gif
Atsakyti
Kai pienas labai bega, nakti ypac, nudoju Baby Ono firmos, labai daug sugeria, taciau dienos metu labai prakaituoja krutis, ne kvapas nemalonus atsiranda. O dienos metu naudoju bile ka, nes keiciu daznai, maitinu jau 5-tas menuo, bet pienas fontanais eina.
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 08 13, 12:35)
Aš naudoju antibakterinius Chicco įklotukus. Rekomendavo bent trys maitinusios mamytės mirksiukas.gif .

ir man geriausi šie, ir draugėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet labai brangu tie įklotukai, aš tai perkuosi bella paketus be sparnelių ir kerpu pusiau, gaunasi žymiai pigiau, tikruosius įklotukus naudoju tik tada kai kur išeinu į žmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 06 06, 10:06)
Čia matyt priklauso kiek to pienelio teka, nes išbandžiau praktiškai visus siūlomus  rolleyes.gif
Johnson ir Nuk patys prasčiausi, Avent ir Chicco galima kentėti, geriausi man Tommee Tippee ploni, dideli labai gerai sugeria  thumbup.gif

o kur Tommee Tippee galima įsigyti, kokia kaina?

QUOTE(dimile @ 2010 08 09, 22:18)
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat?  g.gif  ax.gif

Aš į dieną porytę ir nakčiai porytę 4u.gif

Aš tai + dedu Jonsons baby thumbup.gif Nuk, Avento, medvilniai-daugartiniai, dar kažkokius "Norfoj" pirkau schmoll.gif (10 lt, bet tooookie žiaurūs), dar esu pirkus nebrangiai iš assorti.lt "Bella" įdėkliukus, tai labai plonyčiai, nedaug sugeria. Bet jei nėra pieno upių - kentėti galima smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Johnsons, NUK ir Tomme Tippee. Labiausiai nepatiko Johnsons. Šiaip Tomme Tippee man visai nieko, o ir kaina normali (50vnt. apie 20 Lt). Jie supakuoti po du į atskirus maišelius, tai labai patogu, kai reikia vežtis kur nors smile.gif
Atsakyti
bandziau ir avent, ir nuk, ir canpol, ir chicco, taciau man patys geriausi TT ikloteliai thumbup.gif as juos perku assorti.lt
kaip kazkuri sake jie patys ilgiausi (diametru) bei ploniausi. zodziu labai patenkinta jais.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 08 13, 15:13)
išbandžiau jau vienos mamytės auksarankės siūtus vilnonius įdėkliukus į liemenėlę  thumbup.gif visiškai nepraleidžia, kai tuo tarpu per medvilninius jau po pirmo maitinimo teka (turiu ir tokius)... ligoninėj naudojau vienkartinius johnson, geri, bet brangiai išeina, nes labai bėga pienukas, tenka dažnai keisti, o su tais vilnoniais išbuvau visą dieną (jie dviejų sluoksnių, tai viskas susigeria pirmame, antras net nesušlampa).

Is kur tokius gauti? 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau daug firmu iklotuku, visu problema panasi- suslampa greitai, o nakti vartantis ir kiaurai prabega... Ir siaip ju kaina logikai nepasiduoda, supykau ir ... Padariau atradima, visai netycia :-)

Viena diena eilini karta baiges mano liemeneles iklotai, gslvojau ka cia isidejus ... Galvoju... Atliko man pogimdyviniam laikotarpiui skirtu Always normal dydzio... Su sparneliais... Sast perkirpau pusiau ir isiklojau- nu super zinokit!! Ir nakti vartantis tie sparneliai is sonu visa pienuka surenka. Ir pojutis sausas, ir nepraleidzia visai, sunku ir suprast, kad jau reikia pasikeist, nesimato kaip su mm.

Tai va, nebepirksiu as iklotu i liemenele :-)
Atsakyti
na as dideliu bedu su iklotais neturejau, mat ne taip jau smarkiai begdavo
Atsakyti