Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna
pirmom savaitem bandziau visokius vienkartinius bet visiskai nepatiko man jie.

QUOTE(Eureka @ 2010 06 08, 17:19)
Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.
man irgi chicco patys geriausi

Chicco talpiausi įklotukai
O man dabar patinka Tommie Tippie

QUOTE(bim-bam @ 2010 06 09, 23:01)
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna
pirmom savaitem bandziau visokius vienkartinius bet visiskai nepatiko man jie.

pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej

QUOTE(jurate55 @ 2010 08 09, 08:50)
Chicco labai geri, bet, kai jie baigiasi jonsons perku.
As tai Avent arba Medela
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat?

man Jonson geriausi, bandziau avent ir dar kazkokius, tai labai forma negrazi, susigarangzciuoja per liemenele.
Papildyta:
as viena pora sunaudoju, kartais dvi
Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2010 08 09, 22:18)
as viena pora sunaudoju, kartais dvi
aisku, aciu
maniau, kad ju daugiau reikes
tai galvoju pradziai vienkartinius pirkt

QUOTE(dimile @ 2010 08 10, 13:46)
aisku, aciu
maniau, kad ju daugiau reikes
tai galvoju pradziai vienkartinius pirkt 

čia labai individualu, priklauso kiek pienuko išteka... jei jis teka nuolatos, tai nebūsi su tais pačiais visą dieną, tas pats, kas su vienu įklotu visą dieną prabūti, higienos 0. na čia mano nuomonė

QUOTE(sarafea @ 2010 08 04, 17:30)
pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej
reikes pasiziuret.

Medvilniniai ne labai gerai sugeria. As turiu, bet suslampa labai greitai. Dar papildomai reikia vienartinius deti. Isbandziau visus, kuriuos radau vaistineje: Canpol, Maria, Avent, Johnson, Nuk. Geriausi man Avent. Johnson labai gerai sugeria, uztenka vienos poros per diena, bet nemalonus jausman nuo ju. Atrodo, kad kazkokia nenaturali medziaga, nekvepuojanti. Nebandziau tik Chicco. Visi labai giria, tai gal nusipirksiu, jei nepatiks daugkartiniai Avent (siandien is Anglijos turi parvezti). Maria visai nieko, o stai Canpol ir Nuk