Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.
Atsakyti
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna 4u.gif pirmom savaitem bandziau visokius vienkartinius bet visiskai nepatiko man jie.
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 06 08, 17:19)
Man visada buvo patys geriausi Chicco įklotėliai.

man irgi chicco patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Chicco talpiausi įklotukai thumbup.gif O man dabar patinka Tommie Tippie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 09, 23:01)
as naudojau (ir dar kartais naudoju) daugkartinius medvilninius iklotukus, pirkau Ekomamos parduotuveje, trys poros 32lt. geriau nebuna  4u.gif  pirmom savaitem bandziau visokius vienkartinius bet visiskai nepatiko man jie.

pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej g.gif reikes pasiziuret.
Atsakyti
Chicco labai geri, bet, kai jie baigiasi jonsons perku.
Atsakyti
QUOTE(jurate55 @ 2010 08 09, 08:50)
Chicco labai geri, bet, kai jie baigiasi jonsons perku.

As tai Avent arba Medela
Atsakyti
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat? g.gif ax.gif
Atsakyti
man Jonson geriausi, bandziau avent ir dar kazkokius, tai labai forma negrazi, susigarangzciuoja per liemenele.
Papildyta:
QUOTE(dimile @ 2010 08 09, 22:18)
mamytes, o kiek ju per diena sunaudojat?  g.gif  ax.gif

as viena pora sunaudoju, kartais dvi
Atsakyti
aisku, aciu smile.gif maniau, kad ju daugiau reikes smile.gif tai galvoju pradziai vienkartinius pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2010 08 10, 13:46)
aisku, aciu  smile.gif  maniau, kad ju daugiau reikes  smile.gif tai galvoju pradziai vienkartinius pirkt  smile.gif

čia labai individualu, priklauso kiek pienuko išteka... jei jis teka nuolatos, tai nebūsi su tais pačiais visą dieną, tas pats, kas su vienu įklotu visą dieną prabūti, higienos 0. na čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 08 04, 17:30)
pradejau mastyt ,kad gal tikrai geriau nusipirkt medvilninius iklotukus,nes tiek daug pripirkineju tu iklotuku,kad nezinau kiek jau pinigu issileido,o tuos imesciau skalbt,juk skalbiu kelis kart savaitej g.gif reikes pasiziuret.

Medvilniniai ne labai gerai sugeria. As turiu, bet suslampa labai greitai. Dar papildomai reikia vienartinius deti. Isbandziau visus, kuriuos radau vaistineje: Canpol, Maria, Avent, Johnson, Nuk. Geriausi man Avent. Johnson labai gerai sugeria, uztenka vienos poros per diena, bet nemalonus jausman nuo ju. Atrodo, kad kazkokia nenaturali medziaga, nekvepuojanti. Nebandziau tik Chicco. Visi labai giria, tai gal nusipirksiu, jei nepatiks daugkartiniai Avent (siandien is Anglijos turi parvezti). Maria visai nieko, o stai Canpol ir Nuk schmoll.gif susivelia ir greitai suslampa. Zinau, kad turetu normalizuotis pieno gamyba, bet kol kas dar to malonumo nesulaukiau sad.gif bega pienukas. Tik vaikelis prisiliecia lupomis prie spenelio, tai is viso fontanas buna smile.gif Manyciau visai geri butu is vilnos su silku. Vilna nesuslampa ir sildo tuo paciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 12 rugpjūčio 2010 - 15:43