Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

O as naudoju vienkartinius Canpol Lovi iklotelius i liemenele. Man jie superiniai thumbup.gif Niekas man ten neprabega, nes iklotelio viduje yra uzpildas, kuris piena pavercia zele ir jis nebeteka. Tikrai super dalykas, parekomendavo viena mama is ligonines, tai didelis jai aciu smile.gif
Atsakyti
Iš pradžių naudojau daugkartinius Avent, bet paskui juos išmečiau, nes nuo plovimo medvilnė pasišiaušė ir pradėjo dirginti. Be to, man gausiai pienas bėgo, tai prastai jie man pieną sulaikydavo. vėliau įsigijau NUK daugkartinius. Ką galiu pasakyti - irgi nieko gero, man l.bėgdavo, tai ir nelabai sulaikydavo. Dabar naudoju Penaten, (klaipėdietės jų gali įsigyti Nevėžio g. 4 sandėlyje, ten kur pigiai visokių priemonių leliukams yra). Dėžutė 30 vnt. įklotų kainuoja tik 3 Lt., pieną sulaiko tai super. Naktį niekada nėra prabėgę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 22 spalio 2010 - 13:42
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 22, 14:42)
Iš pradžių naudojau daugkartinius Avent, bet paskui juos išmečiau, nes nuo plovimo medvilnė pasišiaušė ir pradėjo dirginti. Be to, man gausiai pienas bėgo, tai prastai jie man pieną sulaikydavo. vėliau įsigijau NUK daugkartinius. Ką galiu pasakyti - irgi nieko gero, man l.bėgdavo, tai ir nelabai sulaikydavo. Dabar naudoju Penaten, (klaipėdietės jų gali įsigyti Nevėžio g. 4 sandėlyje, ten kur pigiai visokių priemonių leliukams yra). Dėžutė 30 vnt. įklotų kainuoja tik 3 Lt., pieną sulaiko tai super. Naktį niekada nėra prabėgę thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oho, kaip pigiai kainuoja bigsmile.gif Jie tikrai geri thumbup.gif Pirkau Kretingos turguje, bet ten buvo po 4.50 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 10 22, 14:47)
Oho, kaip pigiai kainuoja  bigsmile.gif Jie tikrai geri  thumbup.gif Pirkau Kretingos turguje, bet ten buvo po 4.50 lt  4u.gif

O jie nieko nesiskiria nuo Johnson and Johkson smile.gif Man mama irgi nupirko. Visgi geriausi chicco smile.gif Isbandziau tikrai daug (Canpol, Nuk (blogiausi), Maria, Avent, Johnson (geri). Turiu ir daugkartinius medvilninius paprastus, Avent ir dar kazkokios kitos firmos. Ir turiu vilnonius. Tai galiu pasakyti, kad vilnoniai super sildo (manyciau tai gera apsauga nuo mastyto smile.gif). Naudoju dabar dazniausiai tuos vilnonius, o po apacia daugkartinius uzdedu smile.gif Man labai patinka. Ir silta ir neprateka ir forma grazi (kai be vilnoniu daugkartinius dedavau, tai negraziai issikisdavo is po lemenuko).
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 22, 15:18)
Naudoju dabar dazniausiai tuos vilnonius, o po apacia daugkartinius uzdedu smile.gif Man labai patinka. Ir silta ir neprateka ir forma grazi (kai be vilnoniu daugkartinius dedavau, tai negraziai issikisdavo is po lemenuko).

Aš ir vilnonius turiu thumbup.gif Lanacare, ypač gerai jie buvo, kai tik buvau pagimdžiusi 4u.gif
Atsakyti
As naudoju bella. Man tik 1 karta buvo pratekeje, kai maze ilgokai miegojo. Siaip tai keiciu kaskart pamaitinus, tai neprabega. Bet is po liemeneles tai matosi. Gera ideja su vilnoniais, reiks pabandyti, nes kai iseinu i lauka skauda krutis, manau salta joms smile.gif. Jau ir temp. turejau, speju persalau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 10 22, 13:47)
Oho, kaip pigiai kainuoja  bigsmile.gif Jie tikrai geri  thumbup.gif Pirkau Kretingos turguje, bet ten buvo po 4.50 lt  4u.gif

biggrin.gif ot biznieriai, perka po 3 Lt., parduoda po 4,50 Lt. lotuliukas.gif
O man jie patinka, nes labai pigūs, ir labai gerai pieną sulaiko 4u.gif
Atsakyti
Naudoju JOHNSONS arba HELEN HARPER iklotukus,eidama i lauka butinai deduosi pasildyma i liemenele, nes jai krutys gauna nors biskyti salcio speniukai susitrauke ir jausmas ne koks, tai stengiuos kuo silciau laikyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 10 22, 16:10)
Aš ir vilnonius turiu  thumbup.gif Lanacare, ypač gerai jie buvo, kai tik buvau pagimdžiusi  4u.gif

Mano irgi Lanacare smile.gif Tikrai gerai sildo. Manyciau verta invezstuoti ziema. Ypac tik pagimdziusioms. Be to ir kaina priimti 15 lt. 2 vnt.
Atsakyti
Vau, apie vilnonius net nebuvau girdėjusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 10 22, 15:10)
Aš ir vilnonius turiu  thumbup.gif Lanacare, ypač gerai jie buvo, kai tik buvau pagimdžiusi  4u.gif

Aš irgi lanacare naudoju. Labai minkštučiai, apsaugo nuo perputimo ir su jais neprakaituoji. po to kai išbandžiau vilnonius savo vienkartinius ir daugkartinius avent padėjau į šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
Man geriausi ikloteliai vienkartiniai chico jie ploni ir platesni, bet niekada nebuvo pratekeje pro juos thumbup.gif
Atsakyti