QUOTE(ruta_zalia @ 2011 02 15, 15:37)
As vasara irgi rinksiu alejus kaimukyje

Zinau vieta kur jie grazus auga, anksciau kasdavome saknis ir dziovindavome galvai plauti, dabar kazkaip uzmirstas klausimas, teks prisiminti
Laizanika, as kaip tik nesigincinu, tik diskutuoju, nes tikrai iki smulkmenu prisimenu kaip mociute duona kepdavo, tai buvo 10-12 metu atgal, manau ne tiek jau ir daug

Deje, mociutes jau nebera, bet kai pradejau kepti duonele namuose daznai apie tai kalbame su mama, lyginame, bandome ir t.t. Zinau tik viena, kad man skonio ir kvapo stikrikliu tikrai nereikia, man reikia natur produkt, kuri ir turiu
Ajeurs jau ri as rinksiu ri dziovinsiu vasara, net netikejau kad orkaitej juos naudojant toks efektas gausis. Teviskej netoli namu yra kudra apaugusi ajerais
Kad jusu atmintis tokia puiki tik pavydeti galima

Mano mociute dar gyva, taciau kazin ar ji taip smulkiau jau atsimins ka dare, jai 84 metai, nors dabar dar akyse stovi vaizdas kaip ji minko duona atrsiraitojus rankoves iki alkuniu

O matyt pas mane tai vyko daug seniau nei 10 metu atgal, nes tiek metu jau esu miestete ir duonos pas mus jau senai krosnyje niekas nekepa

O kas liecia salykla, nei as knygu skaiciau nei ka, tiek kiek is bandero isprusimo zinau tai pats naturaliausias dalykas, juk jis padarytas is rugiu grudu, kur cia nenaturalu ir kaip cia izvelgiat skonio stiprikly?
Beje, pagooglinau, ruginio salykjlo galima uzsisakyti
ir cia. Butinai isbandysiu, gal kazkam pravers sita nuoroda
Butinai idesiu kita karta savo iskeptos duoneles foto, dabar saldytuve padeta 2-3 dienu senumo, nebus tokios realaus grozio ir neatskleis foto to skonio kokio yra, man ji pati paciausia