Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam duoną orkaitėje

na kur visos dinge negi visos viska zinot ir pasislepe duoneles kepat :rolleyes

o as turiu toki klausima gal kas turi svarstykles at pvz AGUONELE ta sauksta man reik zinot kiek gramu medaus yra vienas valgomas saukstas rolleyes.gif g.gif butinai reik paskaiciuot vienos duoneles kaina ax.gif o svarstykliu tokiu tiksliu neturiu ax.gif gal kas padetu ax.gif
Atsakyti
einu svert blush2.gif

na tikiuos pades 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 30 sausio 2011 - 21:04
QUOTE(aguonele @ 2011 01 30, 22:53)
einu svert  blush2.gif

na tikiuos pades  4u.gif
user posted image

labai labai aciu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 30 sausio 2011 - 21:06
prasom, kad tik macytu blush2.gif
turiu prasyma, gal gali kita karta necituoti nuotrauku, nes jos apkrauna labai blush2.gif aciu 4u.gif

as siandien susiradau duonos cipsu recepta su moliugo seklomis, nu viskas, sakiau kepsiu pirmu pasitaikymu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 01 29, 16:20)
tai gal manus susimalt su kavamale ir sumaisyt su miltais per puse gal kazkas butu panasaus g.gif

dabar atsiminiau jog norejau i si posta atrasyti blush2.gif bent pas mus yra smullkiu ir stambiu manu kruopu, tad manau tikrai jei imti smulkias manu kruopas taip pat viskas gausis. Nes antram saltiny, kur sios bandeles keptos buvo yra parasyta manu kruopos 4u.gif tad nereiks ir kavamale vargti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 01 28, 12:39)
dar toki atradima padariau man duonele prie kepimo popieriaus lipo ir tos plonos is visokiu seklu duonikes lipo tai sumasciau ant tos pleveles kepimo rankoves pabandyt ir ka jus manot puikiai nusiima labai grziai apsklrunda ir galima naudot ta pacia daug kartu rolleyes.gif

As siandien pasinaudojau siuo patarimu ir likau be galo suzaveta-taip superiskai ir lengvai viskas nusieme.Cia uz isradimauser posted image
Atsakyti
Gal kas galite pakartoti ruginės duonelės receptą.. niekiap nesurandu... su kvietiniais miltais atsidirbau - super.. net nebegaliu pagalvoti apie pirktinę...
Atsakyti
Siandien iskepiau savo pirmaja duonyte, pasirodau smile.gif
user posted image
ir pjuvis
user posted image
rauga dariau pagal forumietes pilveliukas ideta aprasyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 03 vasario 2011 - 19:30
QUOTE(ingaaaa @ 2011 01 31, 20:26)
As siandien pasinaudojau siuo patarimu ir likau be galo suzaveta-taip superiskai ir lengvai viskas nusieme.Cia uz isradimauser posted image

tai smagu kad padejo mano atradimas as visada ka bedaryciau ieskau geriausio varijanto eksperimentuoju rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos duonos kepėjėlės 4u.gif
aš iš Panevėžio, atsivežiau maišą salyklo, galiu su norinčiomis pasidalinti smile.gif ir ne tik juo ax.gif Rašykit į AZ smile.gif
Atsakyti
Na kepejeles... as vel su duonike, su skania bet ilgai kylancia rolleyes.gif Prasau Viduržemio jūros regiono kaimo duona 4u.gif
user posted image
Atsakyti
apetita zadinanti duonele smile.gif
Man smalsu,ar kepet duonos cipsus su moliugo seklomis blush2.gif Nes taip noreciau juos vakare pakramsnot hihihi.gif
Atsakyti