Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam duoną orkaitėje

dar ne, bet receptas kiekviena diena man sypsos nuo virtuves palanges lotuliukas.gif bandysiu ati butinai atrasti savaitgali laiko, nes ir man pirstai niezti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjos notworthy.gif
skaitinėjau skaitinėjau, bet nelabai radau...
Tad kreipiuosi į išmintingąsias visažines smartass.gif
Ar gaunat kur nors miltų Lietuvoj su raidele A arba B?
Ar kas nors į duoną maišot retsykiais burnočio miltų? Kokį prieskonį suteikia?
Dekingas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(maraboo @ 2011 02 05, 22:13)
Ar gaunat kur nors miltų Lietuvoj su raidele A arba B?
Ar kas nors į duoną maišot retsykiais burnočio miltų? Kokį prieskonį suteikia?
Dekingas  aciuks.gif

Miltų su A, B raidėmis reikia ieškoti malūnuose (pasiskambinti), manau, jie brangesni, nes su C jau brangiau, nei D. O burnočio sėklų ir aš visai norėčiau, tik neprisiruošiu nusipirkti, nes tik eko parduotuvės tokia produkcija prekiauja.
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2011 02 06, 16:01)
Miltų su A, B raidėmis reikia ieškoti malūnuose (pasiskambinti), manau, jie brangesni, nes su C jau brangiau, nei D. O burnočio sėklų ir aš visai norėčiau, tik neprisiruošiu nusipirkti, nes tik eko parduotuvės tokia produkcija prekiauja.

Malsena tai tiksliau negamina A ir B
burnočio sėklų ir aš visai norėčiau ax.gif
Atsakyti
SOS - sakykit, dariau ta kvietini rauga, siandien buvo 3 para - bet jau ruosiausi ji deti i plikiny, ogi ziuriu pelesis uzsidejes - matyt jau reikia mesti lauk. KOdel taip nutiko?
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 02 06, 16:18)
SOS - sakykit, dariau ta kvietini rauga, siandien buvo 3 para - bet jau ruosiausi ji deti i plikiny, ogi ziuriu pelesis uzsidejes - matyt jau reikia mesti lauk. KOdel taip nutiko?

taip retkarčiais būna, juk pelėsių sporos skraido ir jei namie yra, tai tikimybė kad atsiras, gal dar miltuose buvo
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 06, 17:37)
taip retkarčiais būna, juk pelėsių sporos skraido ir jei namie yra, tai tikimybė kad atsiras, gal dar miltuose buvo

Niu ka - viskas is siuksliadeze iskeliavo tongue.gif Sakyk, o galjo buti taip delto, kad jis ale perrugo- Pas mane namuose ganetinai silta - apie 23 laipsnius ir as ji uzmaisiau ketvirtadieni diena, o siandien jau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truputukas: 06 vasario 2011 - 21:23
QUOTE(pipete @ 2011 02 06, 16:01)
O burnočio sėklų ir aš visai norėčiau, tik neprisiruošiu nusipirkti, nes tik eko parduotuvės tokia produkcija prekiauja.

Ne tik eko... Kaune, Kalvarijų g. kur malūnas, irgi būna topsecret.gif Tik irgi dar nepirkau... Berods 7lt/kg.
Atsakyti
QUOTE(maraboo @ 2011 02 06, 22:11)
Ne tik eko... Kaune, Kalvarijų g. kur malūnas, irgi būna topsecret.gif Tik irgi dar nepirkau... Berods 7lt/kg.

O kokio svorio maišus pardavinėja? Ten Jakubausko sulčių spaudykloje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipete: 06 vasario 2011 - 21:31
QUOTE(pipete @ 2011 02 06, 21:24)
O kokio svorio maišus pardavinėja? Ten Jakubausko sulčių spaudykloje?

Taip, ten kur sulčių spaudykla. Ne maišais, pasveria kiek nori. Ir puskilogramį pasvers be problemų.
Tik siūlyčiau pasiskambint prieš važiuojant. Man rodos ne visada turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraboo: 06 vasario 2011 - 22:02
Mergaitės, o Jūs kur nors matėt pardavime burnočio miltų arba sėklų? labai suintrigavo. Iki šiol buvau daug apie tai girdėjusi ir labai norėčiau kur nors gauti.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2011 02 07, 18:15)
Mergaitės, o Jūs kur nors matėt pardavime burnočio miltų arba sėklų? labai suintrigavo. Iki šiol buvau daug apie tai girdėjusi ir labai norėčiau kur nors gauti.

Čia yra http://www.sveikipro...-infinity-foods
Kitos parduotuvės tikriausiai irgi turi.
Atsakyti