QUOTE(lovely @ 2009 12 14, 23:44)
Aciu uz padrasinimus---nepergyvenu.Tik,idomu,koks gyvenimas patampa po tulzies salinimo?Jokio riebaus maisto, jokio alkoholio net per sventes?Nevalgau as riebiai ir alkoholi saikingai vartoju,bet idomu,kaip jus gyvenate po operacijos?
Labai skirtingai visiems. Aš tai pusę metų labai stipriai prisižiūrėjau. jokio alkoholio, jokio negero maisto. Dar ir dabar žiūriu ką į burną dedu (rugsėjo paskutinę dieną praeitais metais operavo). ir jei tik suvalgau ko riebesnio iš kart organizmas supyksta

Lakstau į tualetą. Kartais kai namie neišeina pavalgyt ir tenka tą daryt kavinėse tai irgi toks pats rezultatas. Ir nesvarbu, kad valgau ten ne riebaluose plaukiojančius cepelinus. Nuo bet kokio kavinių maisto mano organizmas supyksta. Ir dar ką pastebėjau, kad negaliu ilgai būt nevalgius. Tuoj pradeda skaudėt.
Labiau siai kas mane erzina tai rūgštys. Nors įspėjo, kad toks 'džiaugsmas" aplankys po operacijos. Mano didelis rūgštingumas visą gyvenimą. Bet anksčiau dar kažkaip ne pastoviai tos rūgštys tiesiog gerklę nudegindavo. Kartais būdavo tokie stiprūs pliūpsniai, tai vaistų pagerdavau ir aprimdavo kuriam laikui. Na, o dabar reik vaistus gert pastoviai. Nes porą dienų jų negeriant pradeda gerklėj kaip ugnis degt.