Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

sveikos, as ir jungiuosi i jusu buri, praeita savaite rado ir pas mane tulzyje akmenuku. viena diena kai sueme skausmas desineje puseje po sonkauliais ir nugaroje tarp menciu nuvaziavau i seimos klinika o is ten echoskopija daryt.. taip ir suzinojau kad turiu juos. planuoju daryt operacija po nauju metu, 2 ligonineje pas ceslova klima . buvau konsulatcijos pas ji. oi bijau truputi , bet tikiuosi viskas bus gerai.
mano mamai pries 20 metu ir daryta tokia operacija.
Atsakyti
Sveikos, mao vyrui ką tik pašalino tulžies pūslę. Dėl maisto jau daugmaž viskas aišku, tik dėl druskos nelabai blush2.gif Jos negalima mėnesį po operacijos? Ar daugiau? Ir visai visai negalima, net pakrapint? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vabaliukste @ 2009 12 21, 10:49)
sveikos, as ir jungiuosi i jusu buri, praeita savaite rado ir pas mane tulzyje akmenuku. viena diena kai sueme skausmas desineje puseje po sonkauliais  ir nugaroje tarp menciu nuvaziavau i seimos klinika o is ten echoskopija daryt.. taip ir suzinojau kad turiu juos.  planuoju daryt operacija po nauju metu, 2 ligonineje pas  ceslova klima .    buvau konsulatcijos pas ji. oi bijau truputi , bet tikiuosi viskas bus gerai.
mano mamai pries 20 metu ir daryta tokia operacija.

Kad tikrai nėra ko bijoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edma @ 2009 12 16, 16:22)
Sveikutės  4u.gif
Noriu paklausti išsioperavusių - ar jums nebuvo susidaręs kietas poodinis guziukas - kaip sukietėjimas... Paspaudus pjūvį prie bambos apčiuopiu... Po savaitės pasirodysiu chirurgui...  verysad.gif

ties pjuviu tai jo buvo..po kiek laiko isnyksta..susilygina;)

QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 18, 12:24)
Sveikos 4u.gif
Aš ir jau namie, vakar gryžau. Operacija truko keturias valandas, truputi su nuotykiais. Operuojant pasirodė, kad manoji tulžis priagusi prie storosios ir dvylikapirštės žarnos, ją vos pajudinus ji trūko, o kai ją sukišo į specialų maišiuką tai ir tas trūko: visas turtas pasileido doh.gif Chirurgams teko viską išvalyti ir akmenukus išrinkti po vieną. Šiaip tai skaudaaa doh.gif vos pajudu, bet sakė, kad normalu po tokių staigmenų.
Kažin kiek ilgai duoda biuletenį g.gif

oho na tikrai nebejuokinga..
galejai ir reanimacijoj atsidurt sutokiais pokstais.. unsure.gif
taigerai , kadsekmingai baigesi viskas..saunuole kad operavaisi.1dabarsveik kuo greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip manot kur geriau daryt operacija ar klinikose ar 2 ligonije , cia apie kauna kalbu . gal konsultuotis pas profesoriu is kliniku Endzina? ai net nzn...
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2009 12 23, 12:02)
o kaip manot kur geriau daryt operacija ar klinikose ar 2 ligonije , cia apie kauna kalbu .  gal konsultuotis pas profesoriu is kliniku  Endzina? ai net nzn...

ai nusprendziau kad vaziuosiu i antra ligonine. cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2009 12 23, 13:02)
o kaip manot kur geriau daryt operacija ar klinikose ar 2 ligonije , cia apie kauna kalbu .  gal konsultuotis pas profesoriu is kliniku  Endzina? ai net nzn...

as pati operavausi klinikose, bet jei galeciau rinktis - as uz 2-a ligonine mirksiukas.gif labai jau ispaikinti kliniku chirurgai, greit zmoniu nematys lotuliukas.gif ir visai nesvarbu su pinigais ligonis ar be ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2009 12 23, 13:02)

As rinkciaus 2 ligonine mirksiukas.gif KMU daznai susitare su profesoriu o operacija atlieka rezidentas doh.gif
Atsakyti
GYDUOLIS VITALIJUS kilęs iš Ukrainos - Jis žmogus per kurį Dievas tiesiogiai duoda išgijimą.
Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais.
Naudojama suteikta Dievo dovana, kurią atsinešė gimdamas.

Gyduolio Vitalijaus seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai.
SEANSŲ METU PER GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS TIESIOGIAI GYDO ŽMOGŲ

VYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - nuo alkoholizmo, onkologinių ligų, cukraligės, nevaisingumo, antsvorio, skydliaukės ir t.t.

Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt.

Priėmimai (konsultacijos, seansai) vyksta darbo dienomis nuo 10 val. -17 val. (reikalinga išankstinė registracija).

Susirinkus grupei žmonių, Gyduolis Vitalijus atvyktų ir į Jūsų miestą.

Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras
K. Kalinausko 2b, Vilnius
Tel. 862059500; 862081800
El.p. gyduolis@gmail.com

KRITINIU ATVEJU N E M O K A M A P A G A L B A SUTEIKIAMA IŠKART -
PER ATSTUMĄ
SKAMBINT tel. 8 6 2 0 8 1 8 0 0
www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
Atsakyti
doh.gif Bet ir atsiranda tokių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminge @ 2009 12 27, 01:07)
GYDUOLIS VITALIJUS

lotuliukas.gif nu cia dabar kas?? blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2009 12 26, 23:41)
As rinkciaus 2 ligonine  mirksiukas.gif  KMU daznai susitare su profesoriu o operacija atlieka rezidentas  doh.gif

man taip ir buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 27 gruodžio 2009 - 11:31
QUOTE(dovyda @ 2009 12 26, 10:02)
as pati operavausi klinikose, bet jei galeciau rinktis - as uz 2-a ligonine mirksiukas.gif labai jau ispaikinti kliniku chirurgai, greit zmoniu nematys lotuliukas.gif ir visai nesvarbu su pinigais ligonis ar be ju schmoll.gif

Mano vyrą skubos tvarka nuvežė į trečią ligoninę, pats vedėjas padarė operaciją, nieko net gydytojams nedavėm, nes skubiai ir neturėjom. Tik atskirą mokamą palatą pasiėmėm ir išregistravus sumokėjom.
Atsakyti