Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(groovy @ 2009 12 30, 14:54)
Mano vyrą skubos tvarka nuvežė į trečią ligoninę, pats vedėjas padarė operaciją, nieko net gydytojams nedavėm, nes skubiai ir neturėjom. Tik atskirą mokamą palatą pasiėmėm ir išregistravus sumokėjom.

Siandien buvau pas savo seimos gydytoja, tai ji sako musu klinikos pacientai 3 ligoninej operuojasi pas kazkoki ten chirurga.. bet jus galit kur norit. ai kazkokia baime ima mane tai renkuosi kaip i kokia kelione ligonine... doh.gif
Atsakyti
bijoti, tai nebijok mirksiukas.gif nors suprantu tave, kad busena nenusakoma... doh.gif pati taip pat jauciausi, kai bande kas sakyt kad nieko tokio cia lotuliukas.gif bet po operacijos, po keliu dieneliu busi vel kaip nauja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra metuose vienintelė naktis
kai nesinori miego,
kai lauki kažko nuostabaus, nepakartojamo,
kai abi laikrodžio rodyklės sustingsta ties dvylika,
kai susitinka metai..
Bet šitas susitikimas labai trumpas,
sekundė, daug mažiau - akimirka,
o laukei ištisus metus.
Tad su Naujais!
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos su Naujaisiais Jus!
Pirmadieni lekiu i ligonine,tik nezinau ar operuos antradieni,kadangi kraujo kresejimas padidejes labai doh.gif Nusiminiau,nebenoriu laukti,nes tas laukimas ir uzeinantys priepuoliai zudo verysad.gif
Atsakyti
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2010 01 02, 00:09)
sekmes tau 4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Na,mergaites grizau namucio smile.gif Antradieni isoperavo si ryta isleido.Tik tiek,kad dar visur skauda ir silpna.Rado 13 akmenuku,vitamino C dydzio zirniukai,kiti dar mazesni.
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 01 07, 10:27)
Na,mergaites grizau namucio smile.gif Antradieni isoperavo si ryta isleido.Tik tiek,kad dar visur skauda ir silpna.Rado 13 akmenuku,vitamino C dydzio zirniukai,kiti dar mazesni.

kiek laiko truko tau operacija? klausineju nes pati ruosiuosi jai. man tu priepuoliu nera danai, sake kada nuspresiu operuotis paskambinti chirurgui. o dabar dar vaikai susirigo tai ir laukiu kol visi sveiki bus.
dar idomu ka valgai ar skauda uzvalgius ka..
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 01 07, 10:27)

Man jau trečia savaitė po operacijos, bet vis tiek skauda doh.gif Vis dar ant kairio šono negaliu gulėti. Pas mane tai 40 akmenukų buvo, nu tokia gera sauja.
O operacijos trunka tikrai įvairiai: pažystama dirba operacinėje tai sakė maždaug 40 min. Vienai ilgiau, kitai trumpiau. Manoji truko cielas keturias valandas doh.gif
Maistą vis žiūriu. Nors kartais imu ir nusidedu blush2.gif O po tokių šposų visko būna: kartais tai nieko. bet kartais blink.gif Anądien su drauge ir picą sukirtau blush2.gif Bet nieko. schmoll.gif Tačiau tokiais dalykais nepiknaudžiauju, tiesiog kartais, kad gyvenimas saldesnis būtų bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2010 01 07, 16:03)
kiek laiko truko tau operacija? klausineju nes pati ruosiuosi jai. man tu priepuoliu nera danai, sake kada nuspresiu operuotis paskambinti  chirurgui. o dabar dar vaikai susirigo tai ir laukiu kol visi sveiki bus.
dar idomu ka valgai ar skauda uzvalgius ka..

Operacijos trukme nezinau nuo ko priklauso.Mane isveze 12-50val.,parveze 15-30val.,chirurgas vyrui pasake,kad viena valanda operavo,ilgai kol atsibudau is po narkozes.Kai prabudau,pradejo trukti oro,tai uzdejo deguoni,suleido nuskausminamuju,plius i kateteri susvirkste nuo pykinimo,nes pykino.Kai parveze i palata,lasines lasino,neleido gerti.Tik sekancia diena po pietu leido vandens atsigerti,o si ryta ir buljono i puodeli ipyle. smile.gif Namuose issiviriau sriubos,susitryniau su blenderiu ir pavalgau.Tik labai mazai,kadangi pradeda spausti duobute,ties krutine smile.gif O,siaip skausmas tuose vietuose,kur duriai buvo,plius desini peti skauda,ten pro tracheja vede kateteri i plaucius (narkozei).

Papildyta:
QUOTE(daivulka78 @ 2010 01 07, 16:37)
Man jau trečia savaitė po operacijos, bet vis tiek skauda doh.gif Vis dar ant kairio šono negaliu gulėti. Pas mane tai 40 akmenukų buvo, nu tokia gera sauja.
O operacijos trunka tikrai įvairiai: pažystama dirba operacinėje tai sakė maždaug 40 min.  Vienai ilgiau, kitai trumpiau. Manoji truko cielas keturias valandas doh.gif
Maistą vis žiūriu. Nors kartais imu ir nusidedu blush2.gif O po tokių šposų visko būna: kartais tai nieko. bet kartais blink.gif Anądien su drauge ir picą sukirtau blush2.gif Bet nieko.  schmoll.gif Tačiau tokiais dalykais nepiknaudžiauju, tiesiog kartais, kad gyvenimas saldesnis būtų bigsmile.gif  mirksiukas.gif

O,kodel negali ant kairio sono guleti?Tempia tau ji ar skauda?As jau ligonineje gulejau ir ant vieno ir ant kito sono.Tik pilvas baisiai issiputes ar ir pas tave taip buvo po operacijos?
Atsakyti
Tempia šoną ir esu priversta suktis ant kito. Daktarė sakė, kad nieko tokio, vienoms greičiau praeina visi nepatogumai, kitoms ilgiau. Žmonės gi visi skirtingi, esam individai. Bet man gulint ant kairio šono tempia dešinį g.gif Matyt tokia poza netinka, matyt ten viduriuos dar kažkas nesugiję, į savo vietas neįstoja. Nieko, praeis mirksiukas.gif Tai laikina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 01 07, 18:02)
Tempia šoną ir esu priversta suktis ant kito. Daktarė sakė, kad nieko tokio, vienoms greičiau praeina visi nepatogumai, kitoms ilgiau. Žmonės gi visi skirtingi, esam individai. Bet man gulint ant kairio šono tempia dešinį g.gif Matyt tokia poza netinka, matyt ten viduriuos dar kažkas nesugiję, į savo vietas neįstoja. Nieko, praeis mirksiukas.gif Tai laikina 4u.gif

Zinoma,kad praeis dar mazai laiko praejo po operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti