QUOTE(vabaliukste @ 2010 01 07, 16:03)
kiek laiko truko tau operacija? klausineju nes pati ruosiuosi jai. man tu priepuoliu nera danai, sake kada nuspresiu operuotis paskambinti chirurgui. o dabar dar vaikai susirigo tai ir laukiu kol visi sveiki bus.
dar idomu ka valgai ar skauda uzvalgius ka..
Operacijos trukme nezinau nuo ko priklauso.Mane isveze 12-50val.,parveze 15-30val.,chirurgas vyrui pasake,kad viena valanda operavo,ilgai kol atsibudau is po narkozes.Kai prabudau,pradejo trukti oro,tai uzdejo deguoni,suleido nuskausminamuju,plius i kateteri susvirkste nuo pykinimo,nes pykino.Kai parveze i palata,lasines lasino,neleido gerti.Tik sekancia diena po pietu leido vandens atsigerti,o si ryta ir buljono i puodeli ipyle.

Namuose issiviriau sriubos,susitryniau su blenderiu ir pavalgau.Tik labai mazai,kadangi pradeda spausti duobute,ties krutine

O,siaip skausmas tuose vietuose,kur duriai buvo,plius desini peti skauda,ten pro tracheja vede kateteri i plaucius (narkozei).
Papildyta:
QUOTE(daivulka78 @ 2010 01 07, 16:37)
Man jau trečia savaitė po operacijos, bet vis tiek skauda

Vis dar ant kairio šono negaliu gulėti. Pas mane tai 40 akmenukų buvo, nu tokia gera sauja.
O operacijos trunka tikrai įvairiai: pažystama dirba operacinėje tai sakė maždaug 40 min. Vienai ilgiau, kitai trumpiau. Manoji truko cielas keturias valandas
Maistą vis žiūriu. Nors kartais imu ir nusidedu

O po tokių šposų visko būna: kartais tai nieko. bet kartais

Anądien su drauge ir picą sukirtau

Bet nieko.

Tačiau tokiais dalykais nepiknaudžiauju, tiesiog kartais, kad gyvenimas saldesnis būtų
O,kodel negali ant kairio sono guleti?Tempia tau ji ar skauda?As jau ligonineje gulejau ir ant vieno ir ant kito sono.Tik pilvas baisiai issiputes ar ir pas tave taip buvo po operacijos?