Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Sveikutės, ir mano tai vienos mėgiamiausių, deje likau be jų, nes darė tvarką kam nereikia, tai sukrapščiau centukus ir nors pakelį(16) nusipirkau "Plum Tart" Deje ir man aktuali vietos problema, mėgiamiausioj kur karts nuo karto sodindavau ryškiai dirva užkrėsta, pernai net ratiliai ten susitraukė.., jaučiu pievelės užleisiu..O prie gyvatvorės ir tamsoka gal....
Atsakyti
mano kardeliai jau sudyge po 5cm irdaugiau,ne nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 04 11, 18:45)

Sodinti lauke dar kiek ankstoka. g.gif Gal turit kur vėsiau kardelius padėti? Paprastai pirmuosius kardelius sodinu balandžio paskutinę arba gegužės pirmą savaitę, priklausomai nuo to koks oras, kiek šilumos. O tokie dideli daigiukai lauke pasodinti tuoj išlįs ir jie gali apšalti.
Atsakyti
padejau jau kokia salciausia vieta turiu,ziuresiu kaip jiems ten seksis
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 04 11, 19:45)

Oho blink.gif , tikriausiai labai šiltai juos laikei g.gif
Atsakyti
O aš ir išlaupiau, gerokai sudygę, išmirkiau kaliopermanganate ir priskaičiau kad sakot dar anksti sodint, tai nežinojau ką daryt, kaži ar labai nesamonė, į indukus ant sausų durpių sudėjau, jei labai griebs augima, gi gal gražiai persodinsiu su viskuo laukan?..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 12, 10:09)
O aš ir išlaupiau, gerokai sudygę, išmirkiau kaliopermanganate ir priskaičiau kad sakot dar anksti sodint, tai nežinojau ką daryt, kaži ar labai nesamonė, į indukus ant sausų durpių sudėjau, jei labai griebs augima, gi gal gražiai persodinsiu su viskuo laukan?..

Galvoju, kad ant durpių geriau nedėkit, jie labai greitai sudygs, o tokie pasodinti ,,iškiš nosytes" labai greitai ir jie gali apšalti.
Aš kardelius lukštenu prieš pat sodinimą, o dabar tik pažiūriu, kaip jie laikosi ir tiek. O kalio permanganate mirkau tą dieną, kai jau sodinu kardelius.
Atsakyti
Tai kad aš kažkaip nepajaučiau oro, kai taip staiga atšilo atrodė jau viską lauk reiks, bent nemirkius būčiau, dabar išties griebė augimą ir šaknytės gražios, na labai jau gaila augaliukus mūčyt neleist augt kai taip nori, mažu sakau gi nieko tiesiog ankstyvi bus, kaip bulvės lotuliukas.gif Niu rimtai kažkaip gaila su tokiais stambiais daigais vėl džiovint.. O kaip nujaučiat kada jau bus galima laukan??, gal vis tikiuos jau be šalnų, gi veik pusė balandžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 12, 20:58)

Aš kardelius lukštenu prieš pat sodinimą, o dabar tik pažiūriu, kaip jie laikosi ir tiek. O kalio permanganate mirkau tą dieną, kai jau sodinu kardelius.

drinks_cheers.gif Aš taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 10, 21:29)
Gal nemačiau kažko labai įdomaus  blush2.gif ,

aš ir nemačiau kažko įspūdingo. O tikėjausi kokių nors "garbanių" nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 12, 23:46)
aš ir nemačiau kažko įspūdingo. O tikėjausi kokių nors "garbanių" nusipirkti.

Taip, "gofruotieji" ir man patinka ax.gif
Atsakyti
Tai aš ir visad tą pačią mirkydavau, oa dabar matytkažkaip šiltas oras smegenėles patirbdė ir taip sušvietė lotuliukas.gif kad jau nešu sodint.. Kaip bustaip, neatsilaikiau dar PC paėmiau, niu kad tookie gražūs neatsilaikiau: Blue Frost, WhiteProsperity irBuggy po7vnt:D
Atsakyti