Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 12, 20:35)
Tai kad aš kažkaip nepajaučiau oro, kai taip staiga atšilo atrodė jau viską lauk reiks, bent nemirkius būčiau, dabar išties griebė augimą ir šaknytės gražios, na labai jau gaila augaliukus mūčyt neleist augt kai taip nori, mažu sakau gi nieko tiesiog ankstyvi bus, kaip bulvės lotuliukas.gif Niu rimtai kažkaip gaila su tokiais stambiais daigais vėl džiovint.. O kaip nujaučiat kada jau bus galima laukan??, gal vis tikiuos jau be šalnų, gi veik pusė balandžio g.gif

Anksčiausiai balandžio mėn. paskutinę savaitę esu sodinusi pirmuosius kardelius. Priklausomai nuo to koks oras. Manau, kad ir šiemet galės balandžio paskutinę savaitę pirmuosius kardelius pasodinti. Nes orai turėtų atšilti. g.gif
Atsakyti
O gal kas nors jau pasisodinot kardelius?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 04 15, 22:52)

Dar laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 15, 21:57)
Dar laukiu  blush2.gif

Ir aš dar laukiu, nes taip orai atšalo, žemė šalta, šalnos. Galvoju, gal bent paskutinė baladžio savaitė bus šiltesnė. Norėčiau bent kelis kardelius pasodinti balandžio mėnesį, kad anksčiau galėčiau žiedais džiaugtis. Bet orai parodys, ar galėsime sodinti, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 04 15, 21:52)

As pasodinau, galvoju ai ikisiu, kas jiems bus. Po to mama sako, kad per anksti (kovo pabaigoj ar balandzio pradzioj ikisau doh.gif ), nes kai kiaulpienes pirmosios nusala, tada galima kisti i zeme. Na paskubejau ir labai per anksti juos sukisau, bet jie man neleidzia ugliuku, gal nenusals. Ziuresiu kaip bus, bet jei sunyks tai gaila bus, nes jie tokie mesingi budavo 40vnt, ivairiu spalvu, na ziuresiu gal isgyvens, jei ne, nusipirksiu nauju blush2.gif
Atsakyti
gal ką sudomins, kad šiandien MAXIMOJE kardelius buvo nukainavę 7 vnt. kaina 3.99 lt. tik nežinau kaip kituose miestuose, jei ką domina atkreipkite dėmesį, ten kitokių gėlių -lelijų, jurginų ir dar kažkokių buvo nukainuota. pati pirkau tai kardelių šaknys išleistos reiškias augs.
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 16:47)
As pasodinau, galvoju ai ikisiu, kas jiems bus. Po to mama sako, kad per anksti (kovo pabaigoj ar balandzio pradzioj ikisau  doh.gif ), nes kai kiaulpienes pirmosios nusala, tada galima kisti i zeme. Na paskubejau ir labai per anksti juos sukisau, bet jie man neleidzia ugliuku, gal nenusals. Ziuresiu kaip bus, bet jei sunyks tai gaila bus, nes jie tokie mesingi budavo 40vnt, ivairiu spalvu, na ziuresiu gal isgyvens, jei ne, nusipirksiu nauju blush2.gif

Jie šaltoje žemėje gali supūti rolleyes.gif
Atsakyti
Oi tai lėksiu ryt apžiūrėt.. Ir vistik man jau norisi juos sodint nors tu ką.. Nežinau, visad nuojautą turėjau, gal ir šįkart ji nešiaip, na bet tikriausiai dar kelias dienas neprieisiu, tai ir gausis kad paskutinę sav biggrin.gif M-hm,, su tulpėm mokėdavau, o su kardeliais ir būt smagu susireguliuot žydėjimą.. bent Rugsėjo 1, turbūt tikrai reik kas kelias dienas bandyt kišt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 17, 04:30)
Oi tai lėksiu ryt apžiūrėt.. Ir vistik man jau norisi juos sodint nors tu ką..  Nežinau, visad nuojautą turėjau, gal ir šįkart ji nešiaip, na bet tikriausiai dar kelias dienas neprieisiu, tai ir gausis kad paskutinę sav biggrin.gif M-hm,, su tulpėm mokėdavau, o su kardeliais ir būt  smagu susireguliuot  žydėjimą.. bent Rugsėjo 1, turbūt tikrai reik kas kelias dienas bandyt kišt.. ax.gif

Jei turi agroplėvelės bandyk uždengti, kol tokios naktys vėsios, gal išsilaikys g.gif Norėčiau ir aš žiedų rugsėjo 1, bet kažin ar pavyks šiemet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 16, 22:44)
Jie šaltoje žemėje gali supūti  rolleyes.gif

Siandien prakrapstysiu zeme ir paziuresiu, kokios ten bus mano zuikio dainos ax.gif
Atsakyti
Pakapsciau zeme, velnias giliai buvau ikisus, kol atradau. Ziuriu, ogi kuo standziausias tas gumbas, su saknytem ir augliuku, tai manau viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 17, 10:55)
Pakapsciau zeme, velnias giliai buvau ikisus, kol atradau. Ziuriu, ogi kuo standziausias tas gumbas, su saknytem ir augliuku, tai manau viskas bus  thumbup.gif

Tai ir tikėkitės, kad orai atšils ir viskas bus gerai jūsų kardeliams.
Atsakyti