Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(nila_ks @ 2010 04 17, 11:55)
Pakapsciau zeme, velnias giliai buvau ikisus, kol atradau. Ziuriu, ogi kuo standziausias tas gumbas, su saknytem ir augliuku, tai manau viskas bus  thumbup.gif

Tuomet viskas gerai thumbup.gif , tik užrašykite dieną, kada sodinote ax.gif
Atsakyti
žiūrinėjau juos šiandien PC, ale velnias, šiai dienai kaina kanda doh.gif
nors jaučiu vis tiek porą kaip nors nusipirksiu. man toookios asociacijos su rugsėjo pirma kardeliai kelia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 17 balandžio 2010 - 20:47
QUOTE(Eveliūkštė @ 2010 04 16, 21:15)
gal ką sudomins, kad šiandien MAXIMOJE kardelius buvo nukainavę  7 vnt. kaina 3.99 lt. tik nežinau kaip kituose miestuose, jei ką domina atkreipkite dėmesį, ten kitokių gėlių -lelijų, jurginų ir dar kažkokių buvo nukainuota. pati pirkau tai kardelių šaknys išleistos reiškias augs.

Nulėkiau į Maximą, nuolaida ,,Nojaus" produkcijai. Bet kiek belikę viskas apipuvę arba perdžiūvę. Gal jau ne vieną dieną ta nuolada buvo, o gal kaip kokioj Maximoj kas liko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 17, 22:43)
man toookios asimiliacijas su rugsėjo pirma kardeliai kelia  wub.gif [/i]

drinks_cheers.gif Man taip pat, tuo labiau, kad dar vaikai lanko mokyklą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 17, 21:46)
drinks_cheers.gif Man taip pat, tuo labiau, kad dar vaikai lanko mokyklą  blush2.gif

maniškis dar tik darželinukas bus, nu bet jau rožių tikrai nenešim auklėtojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 17, 22:48)
maniškis dar tik darželinukas bus, nu bet jau rožių tikrai nenešim auklėtojom  blush2.gif

Bet jei iš savo gėlyno..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 17, 21:44)
Nulėkiau į Maximą, nuolaida ,,Nojaus" produkcijai. Bet kiek belikę viskas apipuvę arba perdžiūvę. Gal jau ne vieną dieną ta nuolada buvo, o gal kaip kokioj Maximoj kas liko. unsure.gif

Bandykit nuo rytojaus Cento parduotuvėje pasižiūrėti,bus po 4.49lt.
Atsakyti
Va va ir aš savo maximoj, tai išvis kardelių nė nebuvo, dar kanom, jurginais domėjaus, bet kad tikrai labai sudžiūvę, nerizikavau, gaila centas toli.. O su rugsėju, tai ir man tas pats, nors sūnus raukos, sako ale ne prestižas su tokia gėle biggrin.gif
Jau norėjau savo "auksą" po truputi pradėt laukan kaišiot(o vieta? lotuliukas.gif ), bet žiūriu vėl atvėso, tai mažu dar ir man truputi luktelt?..
Atsakyti
Sekančią savaitę vėl žada atvėsimą, nieko nesodinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 04 18, 11:09)
Bandykit nuo rytojaus Cento parduotuvėje pasižiūrėti,bus po 4.49lt.

Ačiū už naudingą informaciją. Reiks rytoj nulėkti.
Nors ir turiu kardelių, bet gal ką nors gražaus dar pamatysiu blush2.gif Vis norisi ir norisi tų kardelių, man jie labai gražūs, tik bijau ,kad jie gali daržą užkariauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 18, 22:24)
Ačiū už naudingą informaciją. Reiks rytoj nulėkti.
Nors ir turiu kardelių, bet gal ką nors gražaus dar pamatysiu blush2.gif Vis norisi ir norisi tų kardelių, man jie labai gražūs, tik bijau ,kad jie gali daržą užkariauti lotuliukas.gif

Aš bijau jais "užsikrėsti", nes jau tas iškasimas žiemai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 18, 21:46)
Aš bijau jais "užsikrėsti", nes jau tas iškasimas žiemai  doh.gif

Aš jau užsikrėčiau lotuliukas.gif ir nematau problemos juos iškasti ax.gif jau geriau iškasti negu galvoti ar nesušals per žiema ax.gif

O rugsėjo pirmai reikia sodinti savaite prieš birželį net galima pirma birželio dieną. O šiais metais sakiau kas savaite po truputi sodinsiu- gegužes viduri pradėsiu. Padalinsiu 3 savaitėms gumbelius.Tai turėčiau rugsėjo 1 d. gražių gėlių g.gif
Atsakyti