Aga, o taip, man taaip knietėjo, tai dabar džiaugiuos, kad atsilaikiau nepasodinus, gi taaip atsalo, be žodžių, kruša sniegas.. svieto pabaiga.. Bet jau šią savaitę gal kaip nors ką?
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 25, 22:02)
Aga, o taip, man taaip knietėjo, tai dabar džiaugiuos, kad atsilaikiau nepasodinus, gi taaip atsalo, be žodžių, kruša sniegas.. svieto pabaiga.. Bet jau šią savaitę gal kaip nors ką?
Na gal jau tikrai pavasaris ateis

Orai pamažu šiltėja, galvoju rytoj vakare jau atidaryti kardelių sodinimo sezoną.
Visų nesodinsiu iš karto nesodinsiu, kad ne visi iš karto pražydėtų. Pasodinsiu kažkiek rytoj, kitus gal dar po kelių dienų. Taip per kelis kartus ir susodinsiu visus.
Gal kas dar su manim kartu rytoj atidarot kardelių sodinimo sezoną?

QUOTE(staselė @ 2010 04 26, 13:39)
Orai pamažu šiltėja, galvoju rytoj vakare jau atidaryti kardelių sodinimo sezoną.
Visų nesodinsiu iš karto nesodinsiu, kad ne visi iš karto pražydėtų. Pasodinsiu kažkiek rytoj, kitus gal dar po kelių dienų. Taip per kelis kartus ir susodinsiu visus.

va pasirodau kaip skiriasi maniskis pernai isaugintas(didesnis),ir siemet pirktas geliu pardoj(tai tuos maziukus ir susodinsiu)

QUOTE(staselė @ 2010 04 26, 18:49)
Pasižiūrėjau naujas akcijas nuo rytojau, tai nuo rytojau ,,Maximoj" visos svogūninės gėlės po 2,99 Lt. Aišku, jei bebus kokių normalių pirkti.
Turėtų būti,nes atsiveš papildymus

Sveikutes
Norejau paklausti as kuri jau sodinat kardelius i gelynus ir ziuriu jau pradeti planuojat
Stasele, as taip pat ryt galvoju kardelius sodinti, bet pas mane jie jau siltnamyje dezutese augo tai lapeliai kokiu 5-10cm islinde
kazi nesusals jie

Norejau paklausti as kuri jau sodinat kardelius i gelynus ir ziuriu jau pradeti planuojat

QUOTE(staselė @ 2010 04 25, 14:59)
Ar sodindamos kardelius žiūrit, koks mėnulis, kokiam zodiako ženkle mėnulis...
sodindama žiūriu į žemę

QUOTE(Orinciukas @ 2010 04 26, 21:23)
Sveikutes
Stasele, as taip pat ryt galvoju kardelius sodinti, bet pas mane jie jau siltnamyje dezutese augo tai lapeliai kokiu 5-10cm islinde
kazi nesusals jie 

Aš tai visada teisiai į dirvą sodinu. O tokie su lapiukais manau, kad jautrūs šalčiui. Gal juos į lauką neskubėkit perkelti...

QUOTE(staselė @ 2010 04 26, 22:49)
Aš tai visada teisiai į dirvą sodinu. O tokie su lapiukais manau, kad jautrūs šalčiui. Gal juos į lauką neskubėkit perkelti...