Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(jediara @ 2010 04 28, 22:20)
5 cm lelijoms tikrai mažoka  schmoll.gif
O dėl kardelių priežiūros vadovaujuosi selekcininko Markevičiaus patarimais  ax.gif

Tai aš jas atkasiu šiandien ir pakasiu giliau lotuliukas.gif Žinot pas mane gelės jei jau auga tai auga o jei miršta tai irgi taip pat tongue.gif Žaviuosi išpuoselėtom sodybom, bet kai pagalvoju koks pragariškas dabas ten sudėtas, et reiktų man sodininko, tik gaila kad kišenėse stūgauja vėjas, tai tenka pačiai viską daryti. rolleyes.gif Pasvajojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 04 29, 17:51)
Tai aš jas atkasiu šiandien ir pakasiu giliau lotuliukas.gif Žinot pas mane gelės jei jau auga tai auga o jei miršta tai irgi taip pat tongue.gif Žaviuosi išpuoselėtom sodybom, bet kai pagalvoju koks pragariškas dabas ten sudėtas, et reiktų man sodininko, tik gaila kad kišenėse stūgauja vėjas, tai tenka pačiai viską daryti. rolleyes.gif Pasvajojau mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nereikės Tau sodininko, pati viską išmoksi (ypač po praradimų) mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar pasodinau pirmuosius savo kardelius, tuos kurie labiausiai sudygę, kitus sodinsiu dar po kelių dienų.
Kas dar pradėjot kardelius sodinti?
Atsakyti
Šiandien sodinau pirmuosius kardelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 28, 22:20)

O dėl kardelių priežiūros vadovaujuosi selekcininko Markevičiaus patarimais  ax.gif

Ir ką pataria?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 01, 00:02)
Ir ką pataria?

Šiemet svogūnelius mirkau ne kalio permanganato tirpale, bet previkure ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 30, 23:04)
bet previkure  ax.gif

čia tas, kur svogūninėm visom tinka/ Aš man atrodo, kad amarilius rudenį iškasus mirkiau.
Kiek laiko reikia mirkyti/ Rytoj nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 01, 00:08)
čia tas, kur svogūninėm visom tinka/ Aš man atrodo, kad amarilius rudenį iškasus mirkiau.
Kiek laiko reikia mirkyti/ Rytoj nusipirksiu.

Nežinau, anksčiau nemirkydavau į jį - užtenka 15-30 min ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 30, 23:17)
Nežinau, anksčiau nemirkydavau į jį - užtenka 15-30 min ax.gif

Aėkardelių niekad nemirkydavau, reikės šiais metais pabandyti.
Atsakyti
Pagaliau ir aš šiandien susikasiau ir pasodinau pirmąją vadą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 30, 22:04)
Šiemet svogūnelius mirkau ne kalio permanganato tirpale, bet previkure  ax.gif

O jis nenuodingas g.gif

Gal ir kvailas klausimas, bet jus dabar pasodinusios kardelius ju nedengiat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 01, 08:22)
O jis nenuodingas g.gif
Gal ir kvailas klausimas, bet jus dabar pasodinusios kardelius ju nedengiat? blush2.gif

Nė vienais metais kardelių pasodinusi nedengdavau, bet šiemet uždengiau agroplėvele, nes labai jau nepastovūs tie orai.
Atsakyti