Aš įkalu po du kuolus galuose ,per vidurį ir ištempiu storą virvę.Prie jų iš abiejų šonų ant virvės užrišu raisčius /tvirtai,kad nešlaiužotų / ir pririšu kardelį. Sodinu tankiau,kad nereikėtų papildomos virvės. O,kad forumą sumaišiau-atsiprašau. Skaitau visur,tad gal ir ne ten įkėliau. O kaip jūsų nuomone,ar jus purškiate profilaktikai. Neramu dėl to,kad jau svogūnus apniko miltligė.
Jediara, abudu kartus purškėt su actara? O kiek laiko darėt pertrauką po pirmo purškimo. Pernai liepos pirmą savaitę jau pražydo pirmasis kardelis, o šiuo metu dar net žiedų kardeliai nėra sukrovę. O kaip jūsiškiai kardeliai gal jau krauna žiedus?
Tikrai,puikus rezultatas.Mano įvairių rūšių,bet žiedų dar nesimato. O rinkinyje,leituviški,rusiški ir įvairūs olandiški,bet iki matomo,dar tek porą savaičių,palaukti. Paisadlykite patirtimi.
Jau turėjo ir pirmieji žiedeliai pasirodyti, kur dingo kardelių mylėtojos? Gitusia, gal pražydo tavieji kardeliai, pradžiugink ir mus ... Aš tai dar laukiu, kol žiedus sukraus, nors ir gana anksti pasodinau.