Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(Lekantas @ 2010 06 21, 09:50)
O kaip jūsų nuomone,ar jus purškiate profilaktikai. Neramu dėl to,kad jau svogūnus apniko miltligė.

Jau pora kartų profilaktiškai purškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekantas @ 2010 06 21, 07:50)
Aš įkalu po du kuolus galuose ,per vidurį ir ištempiu storą virvę.Prie jų iš abiejų šonų ant virvės užrišu raisčius /tvirtai,kad nešlaiužotų / ir pririšu kardelį. Sodinu tankiau,kad nereikėtų papildomos virvės. O,kad forumą sumaišiau-atsiprašau. Skaitau visur,tad gal ir ne ten įkėliau. O kaip jūsų nuomone,ar jus purškiate profilaktikai. Neramu dėl to,kad jau svogūnus apniko miltligė.

O kuo reiketu purkst nuo miltliges? g.gif (svogunus)aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 06 22, 09:39)
O kuo reiketu purkst nuo miltliges? g.gif (svogunus)aciu 4u.gif

O Tu matai svogūnus? g.gif Aš purškiau augalą ir šiek tiek dirvą aplinkui ax.gif
Atsakyti
Jediara, abudu kartus purškėt su actara? O kiek laiko darėt pertrauką po pirmo purškimo.
Pernai liepos pirmą savaitę jau pražydo pirmasis kardelis, o šiuo metu dar net žiedų kardeliai nėra sukrovę. g.gif O kaip jūsiškiai kardeliai gal jau krauna žiedus?
Atsakyti
Maniškiai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 25, 21:50)
Maniškiai:

Greitai žiedelių sulauksi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gitusia, kaip smagu greitai pražydės jūsų kardeliai. smile.gif O kada sodinot, gal sudaiginti vazonuose buvo, kad jau žydės. g.gif
Atsakyti
Tikrai,puikus rezultatas.Mano įvairių rūšių,bet žiedų dar nesimato. O rinkinyje,leituviški,rusiški ir įvairūs olandiški,bet iki matomo,dar tek porą savaičių,palaukti. Paisadlykite patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 25, 20:50)
Maniškiai:

Kaip gražu, tuoj žydės. Aš ir nesulaukiu, bet mano dar žiedeliai tūno viduje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 22, 14:00)
O Tu matai svogūnus? g.gif  Aš purškiau augalą ir šiek tiek dirvą aplinkui  ax.gif

Cia as apie tikrus svogunus klausiu(valgomus biggrin.gif )nes juos miltlige uzpuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 06 27, 13:49)
Cia as apie tikrus svogunus klausiu(valgomus biggrin.gif )nes juos miltlige uzpuole doh.gif

doh.gif o aš apie kardelius blush2.gif
Atsakyti
Jau turėjo ir pirmieji žiedeliai pasirodyti, kur dingo kardelių mylėtojos? g.gif
Gitusia, gal pražydo tavieji kardeliai, pradžiugink ir mus ... Aš tai dar laukiu, kol žiedus sukraus, nors ir gana anksti pasodinau.
Atsakyti