Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(staselė @ 2010 06 06, 16:31)
Ar su actara purškėt?

Taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 06, 21:50)
AŠ TAI VISAS GĖLES DECIU PURŠKIU.O iš mano pernykščių kardelių (neiškastų) tai tik keli storuliai išlindo ir diiiddeeelis miškas mažų nosyčių  doh.gif , bet ką dabar su jais tokiais mažais daryti - leisti augti iki rudens, o po to nepamiršti iškast  blush2.gif .Ką pasakysit, merginos?  biggrin.gif

Aisku leisk augti,rudeni iskasi.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 06, 20:50)
AŠ TAI VISAS GĖLES DECIU PURŠKIU.O iš mano pernykščių kardelių (neiškastų) tai tik keli storuliai išlindo ir diiiddeeelis miškas mažų nosyčių  doh.gif , bet ką dabar su jais tokiais mažais daryti - leisti augti iki rudens, o po to nepamiršti iškast  blush2.gif .Ką pasakysit, merginos?  biggrin.gif

Tai puiku, kad po tokios šaltos žiemos dar ir malonių siurprizų būna. Džiaukitės ir tegul auga, nes galbūt kitais metais ir tie vaikiukai jau žydės priklausomai nuo gumbo dydžio. O vaikiukų ypač didesnių reikia visada pasilikti.
Atsakyti
Kardeliai jau dideli, bet kitų lapai kažkokie lyg apgeltę ,matyt ir man reikės juos nupurkšti su actara, kol dar laikas, kol visai nenurudavo lapai.
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2010 06 09, 21:32)
Kardeliai jau dideli, bet kitų lapai kažkokie lyg apgeltę ,matyt ir man reikės juos nupurkšti su actara, kol dar laikas, kol visai nenurudavo lapai.

Reikia nupurkšti. Aš saviškius šiandien nupurškiau su actara, tai buvo ir pas mane tokių kardelių, kurių lapai truputį apgeltę.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 07, 19:47)
Tai puiku, kad po tokios šaltos žiemos dar ir malonių siurprizų būna. Džiaukitės ir tegul auga, nes galbūt kitais metais ir tie vaikiukai jau žydės priklausomai nuo gumbo dydžio. O vaikiukų ypač didesnių reikia visada pasilikti.

Ačiū, supratau, matysim, kas čia bus smile.gif . O šiemet sodinti tai tokie gražūs lapai lenda -stori, tvirti.Tik labai įdomūs vieni ,net raudonai violetiniai kažkokie g.gif . Dar tokių nemačiau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 11, 21:10)
Ačiū, supratau, matysim, kas čia bus  smile.gif . O šiemet sodinti tai tokie gražūs lapai lenda -stori, tvirti.Tik labai įdomūs vieni ,net raudonai violetiniai kažkokie  g.gif . Dar tokių nemačiau  schmoll.gif .

Nesupratau, čia lapai raudonai violetiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 12, 20:17)

Ir mano dviejų rūšių kardelių lapai labai tamsūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 12, 19:17)

Taip ,lapai, aš ir labai stebiuosi, na gal po to jie pažaliuos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 12, 22:50)
Taip ,lapai, aš ir labai stebiuosi, na gal po to jie pažaliuos  g.gif    lotuliukas.gif

Žiedai turėtų būti tamsūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 12, 21:57)
Žiedai turėtų būti tamsūs  ax.gif

Taip, pirkau sakė bus tamsiai tamsiai bordo, reti labai, bent jau man blush2.gif . Labai lauksiu žiedų ...
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 12, 23:06)
Taip, pirkau sakė bus tamsiai tamsiai bordo, reti labai, bent jau man  blush2.gif . Labai lauksiu žiedų ...

Tai lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti