Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(Militux @ 2010 02 22, 12:45)
Aš šeštadieni dar 5 rūšių prisipirkau ax.gif neatsilaikiau grožiui doh.gif  schmoll.gif

Kiek mokėjai?Aš ir dar noriu nusipirkti.
Atsakyti
Sveikos, na, apžiūrėjau saviškius savaitgalį, pasiutimas - sudygę, 'ausys' maždaug 1 cm doh.gif Tai ką dabar daryt su jais, gal į kokį lovelį sukišt, bijau, kad neapdžiūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ora @ 2010 02 23, 13:20)
Tai ką dabar daryt su jais, gal į kokį lovelį sukišt, bijau, kad neapdžiūtų  g.gif

Aš gal į sausas durpes kiščiau g.gif tai būtų jau sudaigintos, kai lauke į žemę sodinsi. Anksčiau žiedai bus thumbup.gif
Atsakyti
dėkui, diasaja, už mintį 4u.gif Taip ir padarysiu, nenorėčiau jų prarast, nors ir nėr kokie ypatingi, tik olandiški, bet jie man brangūs, nes buvo patys pirmieji mano kardeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 23, 13:11)
Kiek mokėjai?Aš ir dar noriu nusipirkti.

Po 2 litus už svogūnėlį ax.gif O pakelis kiek kainavo nepamenu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 02 23, 13:11)
Aš ir dar noriu nusipirkti.

Ir man nėra galo vis dar ir dar blush2.gif ten parduotuvėje atsistojau ir galvojau koki maišelį pasiimti,bet kai pasiūlė po viena gumbelį tai ir pradėjau kokiu man reikia lotuliukas.gif o rezume ax.gif pasiėmiau visas rūšis kokiu ten buvo ir kokių neturėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 23, 15:42)
Po 2 litus už svogūnėlį ax.gif

O kur po vieną svogūnėlį pardavinėja?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 23, 17:57)
O kur po vieną svogūnėlį pardavinėja?

Pas mus mieste, kažkokia sėklų parduotuvė ax.gif
Atsakyti
Aš maximoj nusipirkau kardelių... Tikiuosi, sulauksiu žiedų? Nes paveiksliukai tokie jau viliojantys buvo.
Sakot geriau gumbiukus į durpes įdėt? Jau dabar? O laistyt reik? (pirmą kartą sodinsiu kardelius blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 08, 13:22)
1. Nes paveiksliukai tokie jau viliojantys buvo.
2. Sakot geriau gumbiukus į durpes įdėt? Jau dabar? O laistyt reik? (pirmą kartą sodinsiu kardelius blush2.gif )

1. Spalva tikrovėje bus blankesnė, nei paveiksliukyje.
2. jeigu pradeda kišti snapus, tai dėk ant durpių. Aš nelaistyčiau, nes pagreitintum dygimą.
Atsakyti
O aš neseniai papirkau kardelių iš selekcininko Antano Markevičiaus.Jo kolekcija tikrai gausi ir graži ir jo paties išvesti kardeliai fantastiški.Tik gaila jau nebespėjau nutverti gražiausiųjų kardelių jau išparduota, mat prekybą pradėjo nuo rudens.Sakiau sau,pabandysiu paskutinį kartą auginti kardelius blink.gif jei jau ir šį kart nepavyks daugiau nemėtysiu pinigų veltui...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 03 08, 17:13)
O aš neseniai papirkau kardelių iš selekcininko Antano Markevičiaus.

O kokiu būdu pirkai: vietoje ar siunčia paštu?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 03 08, 18:13)
Sakiau sau,pabandysiu paskutinį kartą auginti kardelius blink.gif jei jau ir šį kart nepavyks daugiau nemėtysiu pinigų veltui...... biggrin.gif

Kas buvo anksčiau - nepavykdavo? g.gif
Atsakyti