Man irgi gražiausiai gėlytės atrodo, kai žydi lauke, bet kadangi sodas yra toli, tai skinu pasimerkimui vazoje, kad galėčiau jomis pasidžiaugti, o jei augtų prie namų ,tai neskinčiau.
Aš šiemet naujų kardelių dar nepirkau. Žiūrinėjau saviškius, atrodo, normaliai laikosi. Reikės pasižiūrėti, gal vieną kitą per išpardavimą ir nusipirksiu. Labai gerai, kai į sėklų parduotuvę atveža kardelių vienetais, tada galima po kelis skirtingus nusipirkti. Bet, gaila, kad šiemet dar jų neatvežė. O jūs ar daug naujų kardelių prisipirkot?
1. Labai gerai, kai į sėklų parduotuvę atveža kardelių vienetais, tada galima po kelis . skirtingus nusipirkti.
2. O jūs ar daug naujų kardelių prisipirkot?
Pas mus geliu pardoj maciau irgi po 1 svoguneli yra -kainos nuo 1lt.iki 1.20lt.Bet nera labai jau ipatingi,gal dar palauksiu O maniskiai rusy kol kas labai graziai issilaike
mano kardeliai kazkodel pernai labai suvarge buvo. Ir visi, skirtingu veisliu ir skirtingose vietose sodinti. Kai kuriems ir zeme nauja buvau atvezus, ir tresiau - vistiek Nesuprantu, kame reikalas. Siemet kazkaip net bijau pirkt naujus.
Rimtai o as jau suplanavus kaip toj pacioj vietoj augs..tai gal kokia zeme galima pakeist
Rusiu tai nedaug turiu dar kol kas, gal 5 (bet svogunai stambus -kieti) bet zadu uzsipirkt kai tik prasides uzvezimai
tai kad ne. Isvis 'naujose' zemese ir naujoj vietoj sodinau kai kuriuos - lygiai tokie pat suvarge buvo. Sakyciau, gal svoguneliai buvo apsirge per ziema laikomi. Bet ir naujai pirktieji tokie pat buvo
O gal jiems durpinga zeme nepatinka?
Rimtai o as jau suplanavus kaip toj pacioj vietoj augs..tai gal kokia zeme galima pakeist
Rusiu tai nedaug turiu dar kol kas, gal 5 (bet svogunai stambus -kieti) bet zadu uzsipirkt kai tik prasides uzvezimai