Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Na kai nusipirkdavau kardelių gumbų iš paruotuvės ,tai pirmais metais jie man gražūs būdavo,kitais metais jau žymiai mažesni žiedai ir neišvaizdūs, svogūnėliai kažkokie deformuoti su skylutėmis,trečiais metais visiškai nežydi.Bet čia aišku viskas dėl mano kaltės, juos reikia purkti profilaktiškai nuo ligų kas 10-12 dienų.Specialiai iš bibliotekos paemiau knygelę apie kardelių auginimą tai kaip supratau, kad būtų gražūs jiems reikalinga chemija chemija chemija ,trąšos trąšos trąšos biggrin.gif Tinkama pasodinimo vieta,tam tikru laikotarpiu gausus laistymas ir dar daug ko ten knygelėje prirašyta.......

O kaip pirkau iš Markevičiaus?Atsiuntė per autobusų siuntų tarnybą.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 03 09, 10:58)

O kaip pirkau iš Markevičiaus?Atsiuntė per autobusų siuntų tarnybą.

O katalogą turi?
Atsakyti
www.gladiolus.lt
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 03 09, 10:58)
kad būtų gražūs jiems reikalinga chemija chemija chemija ,trąšos trąšos trąšos biggrin.gif

nieko to nedarau, o tręšiau gal kokius 2 kartus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 09, 16:37)

drinks_cheers.gif Maniskiai irgi dar chemijos nemate,o kokie grazuoliai buvo wub.gif na nebent per keleta metu jie nusilpsta ir pradeda kokios ligos pult g.gif na ziuresim kaip cia siemet seksis..oi kaip laukiu turguj pasirodanciu babyciu su svoguneliais ax.gif va pas jas tai visokiu geriu galima rast,ir papigam biggrin.gif
Atsakyti
O mano kai kurie chemijos nemažai gavo, kai buvo pradėję sirgti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 09, 16:37)

drinks_cheers.gif aš irgi be chemijos auginu ir gražuoliai žiedai, gražuoliai gumbai užauga g.gif Tik vieną gudrybę taikau: vos pražydusius žiedus visada nuskinu, kad augalas daugiau jėgų skirtų gumbo auginimui. Idealu būna, jei iki nuo žiedo nuskynimo iki kardelių rovimo būna likę 4 ir daugiau savaičių, bet kaip žinia, kitąkart ruduo greičiau priverčia juos nuraut, tai pasitaiko visaip rolleyes.gif Gal ir tu, Lewisia, taip pamėgink, gal ir tau pavyks užsiaugint didelius gumbus mirksiukas.gif Beje, ačiū už nuorodą 4u.gif ieškau pilnavidurių kardelių nusipirkt ax.gif Gal kuri auginat? Kokios veislės? bigsmile.gif
Atsakyti
O man gražu, kai žydi gėlyne, o ne vazoje ax.gif
Atsakyti
Man irgi graziausios geles zydincios gelyne .
Atsakyti
O man ir vazoje, ir gėlyne wub.gif Juk vakare man ir reikia matyti grožį, o lauke tai tamsu rolleyes.gif
Atsakyti
Merkimui į vazą labai retai gėles skinu schmoll.gif , juk namuose ir taip užtenka kambarinių gėlių biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi gražiausiai gėlytės atrodo, kai žydi lauke, bet kadangi sodas yra toli, tai skinu pasimerkimui vazoje, kad galėčiau jomis pasidžiaugti, o jei augtų prie namų ,tai neskinčiau.
Atsakyti