Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Eripa @ 2009 12 20, 10:59)
net nežinojau, kad tiek daug neišlaikiusių verysad.gif  aš į tuos laimingus 10proc papuoliau tada, gavau 7.. Buvau girdėjus, kad pas jį sunku išlaikyt verysad.gif , kad labai mėgsta tvarkingą raštą ir juodą tušinuką biggrin.gif 
Bet aš politologijos neišlaikiau ir nežinau kaip ją įveikti, tokie "užsukti" klausimai unsure.gif

Sveikinu išlaikius 4u.gif , nes paskutinėm žiniom, tai 9 studentai išlaikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 20, 10:43)
Sveikinu išlaikius 4u.gif , nes paskutinėm žiniom, tai 9 studentai išlaikė  doh.gif

ačiū 4u.gif Tie dėstytojai kažkokie nukvakę kai kurie rimtai doh.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti kokie klausimai buvo per romėnų teisės egzaminą?
Atsakyti
QUOTE(Fimo @ 2009 12 20, 13:28)
Gal galite parašyti kokie klausimai buvo per romėnų teisės egzaminą?

Formuliarinis procesas, paveldėjimas pagal įstatymą, bevardės sutartys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 12 20, 11:59)
Bet aš politologijos neišlaikiau ir nežinau kaip ją įveikti, tokie "užsukti" klausimai unsure.gif

Pas kokį dėstytoją?
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 12 20, 17:25)
Formuliarinis procesas, paveldėjimas pagal įstatymą, bevardės sutartys 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 12 20, 22:19)
Pas kokį dėstytoją?

Asta Visockaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 12 21, 12:34)
Asta Visockaitė  smile.gif

Ji man nedėstė, bet rašiau pas ją kursinį- keistas ji žmogus. Kiek girdėjau pas ją būna daug skolų, nors per egzą ir leidžia viskuom naudotis. Kai gyniausi kursinį tuo metu perlaikinėjo kelios studentės ir sakė, kad sunkūs klausimai. Tad belieka palinkėti tik sėkmės perlaikant 4u.gif ...
Atsakyti
Sveikos, gal kas laikete KT egzamina pas Juta Vecerskyte? Kokie butu atsiliepimai, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 12 21, 19:53)
Ji man nedėstė, bet rašiau pas ją kursinį- keistas ji žmogus. Kiek girdėjau pas ją būna daug skolų, nors per egzą ir leidžia viskuom naudotis. Kai gyniausi kursinį tuo metu perlaikinėjo kelios studentės ir sakė, kad sunkūs klausimai. Tad belieka palinkėti tik sėkmės perlaikant 4u.gif ...

Pas ja tikrai sukti klausimai, jokie konspektai nepades ir atsinesta literatura, viska reikia ismastyti, arba tiesiog suspelioti biggrin.gif man tai ji viena is tu apgaulingu destytoju, kurios per paskaita atrodo labai geros, o per egzamina parodo tikraji savo veida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 21, 19:22)
Pas ja tikrai sukti klausimai, jokie konspektai nepades ir atsinesta literatura, viska reikia ismastyti, arba tiesiog suspelioti  biggrin.gif man tai ji viena is tu apgaulingu  destytoju, kurios per paskaita atrodo labai geros, o per egzamina parodo tikraji savo veida  doh.gif

na va, kai pasakė dėstytoja, kad galima bus viskuo naudotis- nudžiugau baisiausiai, planavau mažiau netgi žiūrėti šitą dalyką... bet ačiū už žinias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amichetta @ 2009 12 21, 22:04)
na va, kai pasakė dėstytoja, kad galima bus viskuo naudotis- nudžiugau baisiausiai, planavau mažiau netgi žiūrėti šitą dalyką... bet ačiū už žinias 4u.gif

aš nežinojau, kad leis naudotis, nes nebuvau paskaitose, tai pasiskaitinėjau iš to, kas buvo nurodyta..Per egzą vistiek neužteko žinių, ir konspektuose nebuvo atsakymų verysad.gif Žodžiu, reik suspėlioti kaip kažkas sakė biggrin.gif
Atsakyti