QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 09, 21:28)
Kalbama buvo apie tai kad temos autorė patikrino normalų, kasdieninį, vienintelį vyro telefoną ir rastus SMS išpūtė iki nežinia kokių "įrodymų" - tai buvo toli gražu ne "slaptas" telefonas....
Aha, aš va irgi tą nuomonę palaikau - vėlai įsijungiau. Bet nesuprantu, kas ten per kriminalas. Visi įrodymai sugalvoti, priyempti...
Vardas Dia? Ir ką - nieko nereiškia. Maskuotė? tada pas mano šefą pusė kontakų maskuotės - greit veda, trumpina, dar raides sumaišo... va, pvz. bendrovės administratorės telefonas, įvestas sbick. Mergos nei vardo, nei pavardės raidžių čia nėra. Kodėl? Todėl, kad prieš ją tą telefoną naudojo asmuo, pavarde savickas

Supainiojo biskutuką, nu. O spėkit kodėl pas mane ta pati mergina irgi įvesta sbick? Atspėjot. Todėl, kad jos telefoną man šefas atsiuntė kaip vizitinę kortelę, tingėjau taistr, taip ir liko

O pradėtų mano vyras gilintis, koks čia sbick man skambina, šifruotė, neištikimybė?
Žinutė Dia "Labukas"? Na ir kas? Man krūva kolegų sako. "Labukas", "Labas rytelis", tai ką, čia jau neištikimybė? O kaip taksistai savo operatorė meiliai "Labukas, centreli" vadina...
Draugo žinutė "Eik namo"? Pvz. situacija - vyras kur nors užtrunka, o draugas laukia už vairo, kad aną parvežtų. Na, išėjo 5 min, o užtruko 15 - pas kompiuteristą, parduotuvėj alaus nusipirkt. Arba ant gatvės su kuo nors pliurpt ėmė... Draugą užkniso, ir jis rašo - eik namo

Kur neištikimybė?
man kartą buvo bajeris... Buvau seminare, Vilniuj, o kitas bendradarbis turėjo mane parvežt. Nu viskas į pabaigą, jis savo reikalus anksčiau pabaigė, rašo, ar aš jau. O seminaras dar nesibaigęs, bet jau lyrinė dalis eina, kalbos apie banketą po to, o man tfu į banketą, tegu vilenski baliavoja, man namo reikia... Tai aš jam rašau "Aš nusiplausiu. Pamajakink, kai privažiuosi. Išeisiu". Išsiunčiau. Privažiavo, pamajakino, grįžom. Nueinu į prekybos centrą, skambina bendradarbė - sėdžiu po darbo, dirbu, užlinko kompas, persiųsk vizitinę kortelę firmos kompiuteristo, noriu jam paskambint... O kaip tą vizitkę siųst? Neatsimenu

vat ir susipainiojau aš vidury prekybos centro, vat ir nusiunčiau ne kompiuteristą bendradarbei, o kompiuteristui - paskutinę savo rašytą žinutę, kas turi nokia, supras, kaip čia man išėjo
Man autorė sausai kalba, pasakyčiau. Nėr tų įrodymų, nėra jų... Nesakau, kad vyras ištikimas, aš jo nepažįstu, bet pagal tai, kas yra, neištikimybe apkaltint - niekaip
Tik vat autorės nikas tai tikrai keliantis pagarbą

Net gaila, kad ne aš jį sugalvojau

Bet kad man reikalo nėra... 10 metų gyvendama santuokoje dar nei karto netikrinau vyro SMS - pfffffff, anoks čia įdomumas
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.