Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 09, 20:28)
Nei temos pavadinime, nei kur kitur neminimas "slaptas" telefonas.

Sumaisiau su kita tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 09, 21:28)
Kalbama buvo apie tai kad temos autorė patikrino normalų, kasdieninį, vienintelį vyro telefoną ir rastus SMS išpūtė iki nežinia kokių "įrodymų" - tai buvo toli gražu ne "slaptas" telefonas....  rolleyes.gif

Aha, aš va irgi tą nuomonę palaikau - vėlai įsijungiau. Bet nesuprantu, kas ten per kriminalas. Visi įrodymai sugalvoti, priyempti...
Vardas Dia? Ir ką - nieko nereiškia. Maskuotė? tada pas mano šefą pusė kontakų maskuotės - greit veda, trumpina, dar raides sumaišo... va, pvz. bendrovės administratorės telefonas, įvestas sbick. Mergos nei vardo, nei pavardės raidžių čia nėra. Kodėl? Todėl, kad prieš ją tą telefoną naudojo asmuo, pavarde savickas biggrin.gif Supainiojo biskutuką, nu. O spėkit kodėl pas mane ta pati mergina irgi įvesta sbick? Atspėjot. Todėl, kad jos telefoną man šefas atsiuntė kaip vizitinę kortelę, tingėjau taistr, taip ir liko biggrin.gif O pradėtų mano vyras gilintis, koks čia sbick man skambina, šifruotė, neištikimybė? smile.gif
Žinutė Dia "Labukas"? Na ir kas? Man krūva kolegų sako. "Labukas", "Labas rytelis", tai ką, čia jau neištikimybė? O kaip taksistai savo operatorė meiliai "Labukas, centreli" vadina... smile.gif
Draugo žinutė "Eik namo"? Pvz. situacija - vyras kur nors užtrunka, o draugas laukia už vairo, kad aną parvežtų. Na, išėjo 5 min, o užtruko 15 - pas kompiuteristą, parduotuvėj alaus nusipirkt. Arba ant gatvės su kuo nors pliurpt ėmė... Draugą užkniso, ir jis rašo - eik namo smile.gif Kur neištikimybė?

man kartą buvo bajeris... Buvau seminare, Vilniuj, o kitas bendradarbis turėjo mane parvežt. Nu viskas į pabaigą, jis savo reikalus anksčiau pabaigė, rašo, ar aš jau. O seminaras dar nesibaigęs, bet jau lyrinė dalis eina, kalbos apie banketą po to, o man tfu į banketą, tegu vilenski baliavoja, man namo reikia... Tai aš jam rašau "Aš nusiplausiu. Pamajakink, kai privažiuosi. Išeisiu". Išsiunčiau. Privažiavo, pamajakino, grįžom. Nueinu į prekybos centrą, skambina bendradarbė - sėdžiu po darbo, dirbu, užlinko kompas, persiųsk vizitinę kortelę firmos kompiuteristo, noriu jam paskambint... O kaip tą vizitkę siųst? Neatsimenu smile.gif vat ir susipainiojau aš vidury prekybos centro, vat ir nusiunčiau ne kompiuteristą bendradarbei, o kompiuteristui - paskutinę savo rašytą žinutę, kas turi nokia, supras, kaip čia man išėjo laugh.gif

Man autorė sausai kalba, pasakyčiau. Nėr tų įrodymų, nėra jų... Nesakau, kad vyras ištikimas, aš jo nepažįstu, bet pagal tai, kas yra, neištikimybe apkaltint - niekaip schmoll.gif

Tik vat autorės nikas tai tikrai keliantis pagarbą thumbup.gif Net gaila, kad ne aš jį sugalvojau biggrin.gif Bet kad man reikalo nėra... 10 metų gyvendama santuokoje dar nei karto netikrinau vyro SMS - pfffffff, anoks čia įdomumas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 lapkričio 2005 - 21:50
Pritariu daugeliui,nes ziauriai nemegstu kaip mano rankinuke ar piniginei ar telefone ar pan...knisasi,ne del to kad slepiu ka,bet tai yra tiesiog MANO ERDVE....pati irgi netikrinu vyro tel.,nors daznai praso nustatyti jam zadintuva ar parasyti zinute kam nors(sito jis ziauriai nemegsta daryti pats).Juk neleidziam sveciams ar net geriausiom draugem listi i musu saldytuva,spinta ne del to kad kazka slepiam,o tiesiog kad tai musu seimininkavimo zona.PVZ;mano anyta turi iproti kai izengia i mano namus begti prie geliu ir jas laistyti tai mane nerviskai veikia ne del to kad tureciau ka slepti,bet tai mano namai ir mano geles ir pati issiaiskinsiu kada man jas laistyti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara @ 2005 11 09, 00:00)
Dee-Dee nu reiskias nemyli savo vyro jei taip abejingai atsinesi i jo asmenini gyvenima  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jetaus jei ne jus galvociau, kad tokiu ciudu is vis pasaulyje nebuna  biggrin.gif  Abejingumas jei netikrini vyro laisku, zinuciu  thumbup.gif  siaip nieko keista , kad juos jau "tenka" tikrint, as tokio spaudimo irgi neatlaikyciau na lievo nueiciau biggrin.gif o gal net ne na lievo o su visam iseiciau, cia gi neimanoma istvert butu  doh.gif

Nu aš tada irgi nemyliu savo vyro. Nes netikrinu jo telefono, užrašų, sąskaitų, kompiuterio failų, history, piniginės ir kišenių. Ir niekad netikrinau. Man tai - nepagarba žmogui smile.gif O čia, pasirodo, meilės trūkumas doh.gif Ai, bet gal nieko. Sako, kuo karščiau boba diedą myli, tuo jis greičiau nuo jos pabėga tongue.gif O mes be "meilės" jau 10 metų gyvenam, ir nieko, visi patenkinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2005 11 09, 15:45)
Pries 5m. palikau drauga (gyvenom 3m.). Jam vis kazkas rasydavo, kartais skambindavo. Tada maniau, nu as tai jau neseksiu, netikrinsiu ir t.t. Buvau tokia "tolerantiska" tongue.gif
Kadangi as nieko nesakiau, tai sms vis daznejo, paslaptys didejo. Mes issiskyrem. Veliau, gal po metu, paklausiau kaip ten viskas buvo. Sako, naivuole tu, tikejai, kad ten drauges. Na, buvo drauges gal pusmeti, o po to...
Praejo 5m.
Kai dabar vyras gauna sms, is karto pagalvoju, kad ir vel gali taip nutikti, tai dabar paklausiu kas cia raso  smile.gif
Nenoriu buti paranojike, bet kazkaip  tongue.gif  jau ziuriu atsargiau. Nors nuo nieko nesi apsaugotas. Bet visokios drauges tai man dabar itarimus jau keltu.

Kažkaip įtariu, kad viskas būtų pasibaigę lygiai tokiu pat išėjimu pro duris net ir tuo atveju, jei būtum sekus ir tikrinus
Atsakyti
Šiaip tai į neištikimybę rekomenduočiau reaguoti tik tuo atveju, jeigu ji yra akivaizdi, pvz. sutikai vyrą, erotiškai besiglebėsčiuojantį su kita, arba meilužė atėjo pas tave aiškintis. Ieškoti įrodymų tokiose vietose, kaip telefonas, asmeninis e-mailas ir pan. - nesąmonė - niekur tu tų įrodymų nepanaudosi, nes gi negalėsi prisipažint, kad matei, o miegosi neramiai, tai velniam jie tada iš viso? Reikia arba nieko nežinot ir ramiai miegot arba viską žinot ir analogiškai ramiai miegot... dabar vietoje tavęs siūlyčiau su vyru nieko nesiaiškint (nėr naudos - jei ištikimas, įsižeis, kad šnipinėji, jei neištikimas, išsigins ir ims dar labiau maskuotis, o durnelės vietoj liksi abiem atvejais, nes gi įrodyt tai negali...).
Siūlau ramiai ištirt įvykį, "pagaudyt" - pagausi, turėsi įrodymų, o jei ne, tai galėsi nusiramint, kad nieko ir nebuvo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 lapkričio 2005 - 22:14
As tikrai patrikchiau, jei manishkis lystu y mano telefona ar atpleshinetu mano pashta. Reikia gerbti kita zhmogu. As savishki gerbiu ir visishkai pasitikiu, tad nematau reikalo kishti nosy kur nereikia.
Atsakyti
[quote=Varvara,2005 11 08, 23:00]
Dee-Dee nu reiskias nemyli savo vyro jei taip abejingai atsinesi i jo asmenini gyvenima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jetaus jei ne jus galvociau, kad tokiu ciudu is vis pasaulyje nebuna biggrin.gif Abejingumas jei netikrini vyro laisku, zinuciu thumbup.gif siaip nieko keista , kad juos jau "tenka" tikrint, as tokio spaudimo irgi neatlaikyciau na lievo nueiciau biggrin.gif o gal net ne na lievo o su visam iseiciau, cia gi neimanoma istvert butu doh.gif
Kuom cia deta meile???Myli- tai ka turi kaip seklys morka is paskos vaiksciot?
Ar cia tiktu dar viena rusiska patarle:"liubi kak dusu,triasi kak grusu"? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 12:12)
Dar ir mane pakaltino, kad tai per mane , neva as pati tai padariau, kad nuejo nalevo. As visom dienom tik ta ir darau, kad tvarkau namus, gaminu maista, rupinuos vaiku, kepu pyragus kas vakara. Niekur neiseinu. O jis grizes is darbo eina i sporto kluba kur abonenetas kainuoja virs 200 lt, grizes isgeria arbatos ir vazioja ar su "draugais" susitikti ar i pirti visai parai. Kai sakydavau duok 10 litu plauku dazams nusipirkti, vis jis man kartodavo palauk pupsai, dabar nera pinigu. O dabar sako, kad mazai jie ten ir miegojo, jie daugiau i picerijas, kavines bei restoranus vaiksciojo. O man 10litu gailedavo cry.gif

Atleisk, VienisaMamyte, gal aš skaudžiai tau pasakysiu, bet tokio auto, kaip tavo tas vyrelis, aš ne tik kad nepriimčiau, bet ir prie vaiko nei per 100 metrų neprileisčiau. Daiktus per langą surinkus ištvok, ir tegu varo į picerijas su draugais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 11 09, 11:12)

nu aisku gal as nelabai sveika, nes man nepatinka ir striptizo sokejai, nu nemegtsu kai man svetimas vyras makaluojasi savo organu palei nosi, as geriau saviskio to paprasysiu, jei labai noresiu, kad man pamakaluotu. tai mano toks poziuris, bet nebutinai jis turi sutapti su visu.

Atleiskit, aš tikrai ne į temą, bet taip juokas ėmė mane skaitant visus tuos tikrint-netikrint-bla-bla-bla. Ir aš turbūt nelabai sveika, pritarsiu Tojai tongue.gif Bet man irgi nepatinka vyrų striptizas, tegu ir nemojuoja organais blink.gif tongue.gif thumbup.gif O kita vertus, gal nuotaiką ir pakeltų blink.gif blink.gif Šiaip jau man asmeniškai Tojos nuomonė priimtiniausia biggrin.gif

Tiesa, kaip ir minėjot - ar tikrinsi, ar ne - jei jau lievins, tai ir be savo tikrinimų liksi durnės vietoj... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na, ne viskas ateina is karto smile.gif Pries kelis metus as elgiausi vienaip, o dabar jau visiskai kitaip. Kazkada isakyti vienas kitam zodziai, gali ir likti tik zodziais. Visada yra duoti isbandymai ir pasitikejima reikia uzsitarnauti.
Nematau visiskai jokios tragedijos, kad heroje supanikavo, tai taip naturalu. Su metais tarp dvieju zmoniu atsiranda vis daugiau aiskumo ju santykiuose ir ir tokie momentai jo dalis.
Linkiu kuo geriausios kloties, tiek vienam, tiek kitam nedaryti kategorisku isvadu is keliu pasitaikiusiu nesusipratimu ir labiausiai klausyti savo sirdies. Niekas geriau nei tu nesuzinos situacijos ir nepajaus tavo pratnerio.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 11 09, 22:05)
Kažkaip įtariu, kad viskas būtų pasibaigę lygiai tokiu pat išėjimu pro duris net ir tuo atveju, jei būtum sekus ir tikrinus

Is tikro, ar seksi tu ar ne, jei nores ir paskui panas kitas lakstys...Kaip sakant nepririsi prie saves ax.gif
Atsakyti