Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 11:12)
Dar ir mane pakaltino, kad tai per mane , neva as pati tai padariau, kad nuejo nalevo. As visom dienom tik ta ir darau, kad tvarkau namus, gaminu maista, rupinuos vaiku, kepu pyragus kas vakara. Niekur neiseinu. O jis grizes is darbo eina i sporto kluba kur abonenetas kainuoja virs 200 lt, grizes isgeria arbatos ir vazioja ar su "draugais" susitikti ar i pirti visai parai. Kai sakydavau duok 10 litu plauku dazams nusipirkti, vis jis man kartodavo palauk pupsai, dabar nera pinigu. O dabar sako, kad mazai jie ten ir miegojo, jie daugiau i picerijas, kavines bei restoranus vaiksciojo. O man 10litu gailedavo cry.gif

Uzuojauta. Niekam nelinkeciau to. Ypac tu pirmu mincuciu kai perskaitai, kai kojas pakerta, kvepavima uzima...
Bet tau reiketu labai rimtai ir su kuo maziau emociju apgalvoti: ar nori issaugoti seima bet kokia kaina? Tokia kaina, kad sutiksi su bet kuo?
Kaip suprantu esi visiskai nuo jo finansiskai priklausoma? jei net 10 Lt reikia prasyti? Kiek metu jusu santuokai? Kiek vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2005 11 07, 14:54)
Kaip suprantu esi visiskai nuo jo finansiskai priklausoma? jei net 10 Lt reikia prasyti? Kiek metu jusu santuokai? Kiek vaikui?

Dažnai moterys būna priklausomos finansiškai ir todėl nedrįsta išsiskirti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2005 11 07, 13:37)
1. Bendradarbė 8 valandas, 5 dienas per savaitę praleisdama, pvz., kad ir su mano diedu, tikrai turi pakankamai progų pademonstruoti savo simpatijas, subtiliai ir nelabai išreikšti lūkesčius  rolleyes.gif
2. Visgi laiko su bendradarbiais praleidžia daugiau, nei jie su savo žmonom/sužadėtinėm/gyvenimo draugėm ("nugara į nugarą" pramiegota naktis, sakyčiau, nesiskaito),

1. Aga, tiksliai. Tik kuo reikia užsiimti darbe, kad dar lieka laiko simpatijas demonstruot ir į tą demonstravimą reaguot? Kur ta įmonė? Gal jiem trūksta darbuotojų? Su malonumu ten įsidarbinčiau...
2. Liūdna... Gal laikas kažką keist? (gal pozą į kitokią mirksiukas.gif ). O tau atrodo kad nugarą į nugarą prie gretimų stalų galima užskaityti kaip kokybišką laiko praleidimą kartu?
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 13:41)
bet mes pačios ne tik sutinkam, bet ir dažnai siūlomės ax.gif

Pirma, nereikia spręsti pagal save. Antra, paklausa paprastai iššaukia pasiūlą. Trečia, jei žmogus nors kiek naudojasi smegenimis, nereikalingo daikto jam neįsiūlysi, kad ir kaip besiūlytum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodeme: 07 lapkričio 2005 - 14:54
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 07, 14:53)
paklausa paprastai iššaukia pasiūlą.

o atvirkščiai tikrai ne rečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 14:55)
o atvirkščiai tikrai ne rečiau smile.gif

Pasikarotosiu: jei žmogus nors kiek naudojasi smegenimis, nereikalingo daikto jam neįsiūlysi, kad ir kaip besiūlytum.
Atsakyti
VienisaMamyte, uzjauciu labai, laikykis, remkis i savo vaikuti, bet is visu visu jegu stenkis nebegryzt prie jo. Suprantu, kad is dideles meiles galetum atleisti tai (is patirties sneku), bet svarbu, kad tavo vyras to noretu.. O akivaizdu, kad jam seima nerupi. Man jis pasirode mazu maziausiai chamas. Esu tikra, kad tu - labai stipri moteris, tik laikykis!! 4u.gif

Galu gale, nesigailek saves, o supyk ant jo! stipriai stipriai!!! Jei neiseina pykt del saves, pyk del vaikelio!!

Tik prasau, nebuk ta, kuri atleis, pamirs, lauks ir vel nusivils schmoll.gif
Atsakyti
1. Aga, tiksliai. Tik kuo reikia užsiimti darbe, kad dar lieka laiko simpatijas demonstruot ir į tą demonstravimą reaguot? Kur ta įmonė? Gal jiem trūksta darbuotojų? Su malonumu ten įsidarbinčiau...
2. Liūdna... Gal laikas kažką keist? (gal pozą į kitokią mirksiukas.gif ). O tau atrodo kad nugarą į nugarą prie gretimų stalų galima užskaityti kaip kokybišką laiko praleidimą kartu?

Pirma, nereikia spręsti pagal save. Antra, paklausa paprastai iššaukia pasiūlą. Trečia, jei žmogus nors kiek naudojasi smegenimis, nereikalingo daikto jam neįsiūlysi, kad ir kaip besiūlytum.

1. Oooooo, pas mus darbe daug visokių nevedusių ir netekėjusių personų, tai jie ten vieni kitiems tieeek simpatijų išrodo biggrin.gif
2.1 jo, pozą retkarčiais keičiam ax.gif
2.2 Niu ne, jei su bendradarbiais nugara į nugarą 8 val. per dieną praleidi, tai tas laikas į kokybišką laiko leidimą taipogi neįskaitomas. Laiko leidimo kokybiniams rodikliams pakelti reik nueit "ant alaus" drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tik noro reikia turėti....laiko visada atsiras, kad ir koks darbas užimtas... ax.gif
Kiek teko per savo kuklų 14 metų darbo stažą matyti, galėčiau pasakyti, kad darbo kolektyvas- kaip atskira "šeima" smile.gif tai visko būna... ir tarp vedusių ir tarp nevedusių smile.gif
Atsakyti
Ale nu gi ir buna doh.gif Svelniai tariant nustebau- visu pirma cia niekam nieko keisto knistis po kitu mobiliakus, skaityt svetimas zinutes doh.gif Aisku jus su vyru neturit viens nuo kito paslapciu ir pasitikit tiek, kad ziurit viens kito sms, bet pyktybiskai knistis ieskant kompromato biggrin.gif nu nzn.. na bet topu topas tai atrasinet jam rasantiem zmonem visokias poslybes tipo miegu su merga thumbup.gif Linkiu temos autorei, kad viskas tebutu jos paranoja, antraip schmoll.gif
Atsakyti
Nu man niekaip neirodysit ir neishaishkinsit kokio velnio skaityti vyro sms'us? doh.gif Taip ir sakyk "Skaitau, nes ieshkau kabliuko". Teisingai va praejusi savaitgali ish vieno pazhystamo ishgirdau: "Kai vyras gryzhta velai po darbo ir zhmona klausia "Kur buvai?", jis atsako "Su draugais" ir jei ji dar karta klausia "Tai kur buvai?"-vadinasi nori skirtis... nes ieshko kabliuku" rolleyes.gif Nera ko landzhioti po vyru mobiliakus, pinigines, kishenes ir kitus asmeninius daiktus - NERA KO. O jeigu ieshkote problemu-jas ir randate. Tada verda diskusijos-paranoja tai ar rimtas nuejimas i kaire... g.gif doh.gif
Temos autorei ne priekaishtas-sory jei taip pasirode, kad puolu. Chia tiesiog mano mintys. O Tau beje linkiu gerai pamastyti ir ivertinti, ko shiame gyvenime nori wink.gif
Atsakyti
labai nustebau isijungusi perskaityti, ar kas nors atsiliepe i mano tema, kai pamaciau, kad net 5 puslapiai jusu pridiskutuoti. geras jausmas toks sirdy paliko, pasijutau ne vienisa su sia problema.... aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Ausrytia, , prasei parasyti, kaip viska issiaiskinau. na, merginos, kaip jums cia apibudinti kuo trumpiau... issipilde kazkurios palinkejimas- visai tai buvo mano paranoja.
pasakysiu tiek, kad mano vyras dar studijuoja paskutiniame kurse. jo specialybes yra 2 grupes. kai destytojai duoda jiems uzduotis, praktikos darbus ar pan., visada abiems grupems duoda vienodas uzduotis. na, pvz I grupes ir II grupes studentu, kurie pavardziu sarase turi ta pati numeri, visada uzduociu variantai sutampa. o mano vyras sarase yra astuntas, o kitoje grupeje astuntu numeriu yra butent ta Dia. jis ir anksciau minejo man apie ja, kad kartais vienas nuo kito nusiraso, visi ten taip daro, studentai vargseliai... ir ta karta mano vyras turejo vaziuoti pas ja pasiimti atsakymu, kuriuos ji jau turejo padarius, o jis dar ne. sako: "turejau jai paskambinti ir pasakyt, ar tikrai po darbo uzvaziuosiu. bet neturejau laiko ir pamirsau. tai man ji parase ta sms, kuri tave sunervavo". sakau, tai ko ji tau raso "labukas?" o mano vyras sako - "tai kaip ji turi rasyt?" tai as net uzklykiau "laaabas!!!! kodel negali rasyt tiesiog labas??????" o jis man sako - "o koks skirtumas, cia nera jokio skirtumo!" pasirodo, jis is viso buvo net neatkreipes demesio, kad jam malonius zodelius ta mergse rasineja. sako, man tai nera skirtumo, kaip parase, ar labukas, ar zdarof. man sako px ka ji rasineja. va, jei tu parasytum zdarof, tai sako, pagalvociau, kad tu girta blink.gif
pasakiau as jam, kad pasakytu tai Dia, kad jo zmona uzdraude jai rasyt jam "labukas", o jis man pasake - gerai, jei tave tas taip sujaudino, kita karta kai vaziuosiu ko nors is jos pasiimti, vaziuosim abu. sitas tai man patiko jo pasakymas. o tiesa, jis dar pasake: reikejo tau jai paskambint ir issiaiskint, kaip butu faina, jei butum ja uzsipuolus is niekur nieko, kazin ka ji butu atsakius... bet cia jau buvo pabaigoj pokalbio, kai jau sugebejau per asaras pradet juoktis... vienu zodziu, viskas baigesi taikiai, ir as vel eilini karta isitikinau, kad esu paranojiskai pavydi. bet norisi sakyt, kad as ir protingai pavydi. kazin, suderinama paranoja ir protas? biggrin.gif buciau kvaila, jei buciau tylejus, nusileidus, paskui ir ant galvos uzliptu, o cia jau ne mano charakteriui.
tikrai pritariu visoms, kurios sake, kad negalima knistis po svetimus telefonus, daiktus, kisenes ir pan, nes tada ieskai kabliuku ir ju radi, o nuo to tik paciai galva skauda. ir pati pripazistu, kad taip negalima, taciau nu negaliu atsispirti, nors tu ka... nu uzmuskit, negaliu susilaikyt kartas nuo karto neiskisdama nosis ten, kur ne mano reikalas... blush2.gif
nepamenu, kuri rase - ta mergse vos ne iskoliotu, vyra pro duris ismestu... taip gali kalbet arba moteris, kuri negyvena su vyru, arba gyvena su nemylimu, arba yra karstakose ziauri. kai gyveni su mylimuoju, brangini ji, ypac jei yra praeje nemazai laiko, kai roziniai akiniai nukrite, ir pamatai, kad reikia taikytis su partnerio minusais, nes nori su juo buti, nori su juo gyventi. negalima taip karstai reaguoti i kiekviena smulkmena. as visada tik uz tai, kad reikia palaukti, kol praeis momentinis stresas, kazka suzinojus, tada ramiai protingai apgalvojus savo veiksmus kazka spresti. tik taip galima valdyti situacija- PROTU. vien jausmais vadovautis gali tos, kurias isvardinau truputi auksciau - be vyro, gyvenancios su nemylimu ir tt.
parasykite, ka manote apie sia situacija.
as tikrai ne viska aprasiau, kaip buvo, nes tokiu atveju mano postas butu per 4 puslapius doh.gif uztenka, ir dabar koks jau ilgas...
Atsakyti