Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

QUOTE(Rasma @ 2005 11 08, 15:20)
Taip gali būti g.gif Bet tos kitos moters vaidmuo vyro gyvenime nebūtinai "blogas", nebūtinai intymūs..vyras turėjo gyvenimą iki manęs..o kaip draugai/draugės?? Vėlgi sprendžiu pagal save... blush2.gif Mano gyvenime yra draugų, dėl kurių naktį basa sniegu lėkčiau, jei kas jiems nutiktų, bet būtų klaikiai skaudu suvokti, kad mano žmogus to negali suprasti ax.gif "Draugas" man yra žmogus be lyties rolleyes.gif

Tokiu atveju vyras nesleptu SMS ir apie tokia drauge zinotum rolleyes.gif Visai kas kita yra tureti antra gyvenima su tokiom paslaptingom draugem, kuriu SMS zmonas varo i nevilti. Tokiu atveju nera pagarbos seimoje, zmona nera numeris vienas ir greiciausiai viska tegali suzinoti "paieskos" budu...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 08, 15:39)
Tokiu atveju vyras nesleptu SMS ir apie tokia drauge zinotum rolleyes.gif Visai kas kita yra tureti antra gyvenima su tokiom paslaptingom draugem, kuriu SMS zmonas varo i nevilti. Tokiu atveju nera pagarbos seimoje, zmona nera numeris vienas ir greiciausiai viska tegali suzinoti "paieskos" budu...

kalba eina ne apie slėpimą, bet apie panosėj esančių daiktų nelietimą.
Atsakyti
O pas mane atvirkščiai, kažkas nežinau kas rytais siunčia žinutes eilėraščius. Pabudom nuo mano telefono, o ten lia lia lia. Yra nežinomas numeris, nu ir kas, tai kad neturiu suvokiamo gerbėjo, o ten gal kokie paaugliai bando panašius į save surasti, sako jie taip susipažįsta. Gerai, kad man vyras nepuolė "įtarinėti", nes apsiblaususi perskaičiau ir paklausiau:" ar čia tu man atsiuntei tokią gražią..". Sako, kad ne. O jei pultų ieškoti mano kaltės, tikrintų rankinuką ir kišenes, taigi bjauru be galo būtų. Taip pagalvojus turėtų būt aišku, kaip jaučiasi nekaltas ir geriau ką nors įtartino radus, taip patylėt, nes nebūtinai tai ką nors reiškia.
Atsakyti
Rasma, aš žinau mūsų diagnozę- vandenis biggrin.gif apie nepriklausomybę niekam kalbu mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad šeimą/santykius griauna ne arba nevientik tos vadinamos "buvusios iki mūsų" draugės ir palaikomas kontakstas su jomis/jais....
O griauna nepasitikėjimas, įtarinėjimas ir tas nuolatinis šnipinėjimas.... tada ir atsiranda noras slėpti...
Atsakyti
Bet juk argi reikia viską pasakoti apie kiekvieną žmogų ir apie tai, kaip bendraujate..Čia galima vėlgi labai smarkiai jaudintis ir erzinti save be reikalo..pvz. aš nepasakoju visokių smulkmenų, tos pilkos kasdienybės ir pan. ne visada prisimenu ir papasakoti, net norėdama..
o šiaip gautųsi slėpimas tai, kad šiandien atėjo kolega ir paprašė jį pavežti iki serviso, nes palikęs mašiną, kad ratus pakeistų..dabar įsivaizduok, ramiai važiuojam į tą servisą, nes atsisakyti padėti bedradarbiui kažkaip neskanu ir net nenutuokiu, kad bevažiuojančius pamato vyras..parlekia namo ir prie progos patikrina ar man yra skambinę kokie vyrai..aišku, kad bus skambinę ar kada palikę kokį pranešimą..manęs niekas nieko neklausia (nei ko, nei kur važiavau), tuoj puola į paniką (nes tų pietų 45 min. pilnai užtenka lytiniam aktui), nes gal tas gautas SMS'as irgi nebus nušlifuotas taip, kad antrai pusei tiktų kiekvienas žodis (juk rašo ir bendrauja su manimi, topdėl negali žinoti kokį įspūdį padarys mano vyrui), padaro savas išvadas (ji turbūt tikrai neištikima..juk mačiau juos), apkaltina (nesigink, retas atvejis, kada tikrinu, bet mačiau ir negalėjau susilaikyt netikrinęs), tardo (kas jis tau toks? kodėl tu jam nutarei padėti?) ir paliepia pasakyti kolegai, kad daugiau jis manęs nieko neprašytų. Žinokit, imčiau galvoti kad mano žmogus rimtai serga ax.gif Ir nežinau kiek ilgai, net labai mylėdama, galėčiau gyventi "tokiose sąlygose" rolleyes.gif Beprotybė..kam jai taip pasiduot?
Užtat aš čia šioje temoje ir sakau, kad man toks keistas tas moterų noras žinoti "daugiau nei yra" rolleyes.gif
Atsakyti
Labiausiai iš viso šito patiko "kažkokia k.... (nu ne taip buvo išireikšta, bet mintis ta pati) bando išskirti šeimą". Matai, vyrai tai nekalti, juos tik suvilioja ir bando išardyti šeimą, o jie juk nekalti, kad kažkur nuėjo, kažką įskaudino ir pan. Jeigu taip ir toliau ginsite vyrus, tai greit pataps blogiau nei rusų šeimose, kur moteris tik valytoja namų ir dar kažkokias funkcijas atlieka. Liūdna cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 08, 13:55)
Rasma, aš žinau mūsų diagnozę- vandenis  biggrin.gif apie nepriklausomybę niekam kalbu  mirksiukas.gif

Žinai, turbūt diagnozė ax.gif Temos autorės mylimas žmogus tikrai ne Vandenis biggrin.gif Nežinau kaip Tu, bet aš asmeniškai neišgyvenčiau po vieno tokio karto toliau su žmogumi ax.gif O kai mano vyras irgi su ta pačia "diagnoze", tai pasitvirtina "toks tokį sutiko".
Esame visiškai skirtingi žmonės, mėtyti-vėtyti šeimoje, tikrai reikia labai stengtis, kad išliktume kartu, bet dar nė vienam neteko atsidurti va tokioje "tikrinimų-išbandymų" situacijoje..abu liktume gerokai nustebę, jei kuris prisipažintume buvus "agentu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 11 08, 16:17)
Žinai, turbūt  diagnozė ax.gif Temos autorės mylimas žmogus tikrai ne Vandenis biggrin.gif Nežinau kaip Tu, bet aš asmeniškai neišgyvenčiau po vieno tokio karto toliau su žmogumi ax.gif O kai mano vyras irgi su ta pačia "diagnoze", tai pasitvirtina  "toks tokį sutiko".
Esame visiškai skirtingi žmonės, mėtyti-vėtyti šeimoje, tikrai reikia labai stengtis, kad išliktume kartu, bet dar nė vienam neteko atsidurti va tokioje "tikrinimų-išbandymų" situacijoje..abu liktume gerokai nustebę, jei kuris prisipažintume  buvus "agentu" biggrin.gif

drinks_cheers.gif
ir temos autorė turbūt ne vandenė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 11 08, 18:17)
Žinai, turbūt  diagnozė ax.gif Temos autorės mylimas žmogus tikrai ne Vandenis biggrin.gif Nežinau kaip Tu, bet aš asmeniškai neišgyvenčiau po vieno tokio karto toliau su žmogumi ax.gif O kai mano vyras irgi su ta pačia "diagnoze", tai pasitvirtina  "toks tokį sutiko".
Esame visiškai skirtingi žmonės, mėtyti-vėtyti šeimoje, tikrai reikia labai stengtis, kad išliktume kartu, bet dar nė vienam neteko atsidurti va tokioje "tikrinimų-išbandymų" situacijoje..abu liktume gerokai nustebę, jei kuris prisipažintume  buvus "agentu" biggrin.gif

Mūsų su vyru ir tokie santykiai, kad pasitikim vienas kitu 100% ir nelendam, netikrinam nei mobilių telefonų nei svetimų laiškų. Nes mums daug svarbiau meilė ir pasitikėjimas, negu nuolatinis nerimas ir savęs kankinimas neaišku kokiu tikslu. Bet dažniau, pripažinkim, jeigu viskas gerai, pačios pradedam ieškot priekabių, nes netikim, kad viskas kartais gali būti gerai ir be intrigų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 08, 15:39)

neskaiciau visos temos, bet va apie slepima tai esu tokios nuomones, jei nieko nera tai vyras tikrai nepyks jei imsi ir skaitysi zinutes, lygiai panasiai ir man. jei tureciau ka slepia tai arba nenoreciau kad tikrintu arba paprasciausiai pasirupinciau, kad nematytu smile.gif
o kitas atvejis gyvenimiskas apie pasitikejima. pries kokius pora metu mano vienai pazystamai atsitikes. buvo jiems tada 3 m. draugystes metines, kai tuometinis draugas (dabar vyras) pasake, atleisk as noriu pailset, noriu apsisprest del jausmu, skiriames kokiem 3 men. tada ji atleke pas mane su savo geriausia drauge, reikejo isiverkt. veliau isaiskejo, kad tos skirybos reikalingos kad jis apsisprestu su kuria nori pasilikt. o ta antra buvo butent ta pati geriausia jos drauge(isaiskejo kai patikrino jo telefone sms). aisku paskui viskas grizo i senas vezas, jinai atleido istekejo ir metai jau kaip gyvena laiminga vedybini gyvenima.
o kurjozai yra tai, kad mes tada dar budavi studentai kaimynai, buvom visi tikri, kad kas kas, bet josios brangusis tikrai niekad gyvenime nenukrips i sona, niekas netikejo, kad toks zmogus galetu, nebuvo is tu krypstanciu schmoll.gif ( tiesa visos baltai pavydejom tokio mylincio ir istikimo vyro smile.gif )
o kitas tos istorijos kurjozas buvo ir yra tas, kad geriausios drauges brangusis taip ir nepatikejo, kad jo isrinktoji nuejo i sona (dar barake buvo beveik visi bernai pereiti) ir dabar netiki, tiesa irgi jau koki metai laimingai vede biggrin.gif

p.s. dabar peskaiciau autores zinute mano galva bereikalo itarineji, o jei vistiek abejoji sesk ir paklausk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 08 lapkričio 2005 - 17:01
O ir siaip idomiai pas visas skirtingai tie pavydai pasireiskia, pvz man niekad nekilo mintis kazka sakyt , daryt "priesininkei" biggrin.gif o atvirksciai tokios situacijos privercia pasitempti, labiau susirupinu savim, ir musu santykiais kur as padariau klaida, kodel atkreipe demesi ne i mane ir t.t. ir tai visad pasitvirtina, gaunasi tokia garbingai laimeta "kova ";)
Atsakyti