Jeigu nesupyksi..būtent..svarbu tuos esantykiuose sąžiningumas..o kur jis ?
QUOTE(slaptas_vardas_extra_atvejams @ 2005 11 06, 09:53)
susitarem, jog busim saziningi. vakar as paemiau jo telefona ir radau sms nuo "Dia"
...
as visada tokiais ar kitokiais atvejais aiskinuosi - pasisodinu ji, padarau izanga, kaip man svarbu, kad butumem saziningi, taciau sirdyje turiu neramuma, kuris man trukdo gyventi, ir pasakau savo beda. ir patikekit, visada buna taip, kad as prisimasciau kazkokiu nerealiu istoriju!
Sąžiningumas tame, kad "pertikrint" kito žmogaus asmeninius daiktus? Juk draugystės pradžia buvo tokia graži..kaip bebūtų sunku, susėsit ir kalbėsitės, reikės - prisipažinsite..Niekad nesuprasiu moters norų

Kas tokiu elgesiu paliekama vyrui? Gynyba viską paneigiant ir laikinai nuraminant šniurkščiojančią "kaip tu galėjai??" antrąją pusę? Šansas kitą kartą būti "atidesniam"?
..ka man daryt?
Nesekioti, nes sekiojimas "gimdo" menkas žmogystas ilga nosimi ir paranojinių minčių prikimšta galva. Pirma reikia būti sąžiningai..abejonių dažnas turim, bet nė vienam nėra leista knistis kito žmogaus "intymioje sferoje"..išmokit palikti nors 1 metrą asmeninės erdvės šalia esančiam žmogui (tai taikau ir sau, nes aš ypač esu linkusi apsivyti šalia esantį rankomis-kojomis

)..kiekvienam žmogui reikia "dalelės" jo paties gyvenimo
Dabar Jums belieka tik kalbėtis..nuo dūšios
viso labo per musu beveik 4 pazinties metus gal kokius 3 kartus buvo pokalbis apie tai, kai as pasiknisdavau jo telefone, rasdavau kazka...surasdavau priezasti paskambinti .... aisku, paskui ir mano vyra pasiekdavo zinia apie mano sitas nesamones, bet kadangi viso labo tai buvo kokius 3 kartus per 4 metus, tai negalima sakyti, kad as pastoviai itarineju ir ji taip varginu....
O čia ir yra man atrodo visas jūsų santykių sudėtingumas..4 metus vis sukirbantis pasitikėjimas savo artimu..Mylėk šį vyrą, nes jis tikrai labai myli tave..aš tiek nebūčiau nė su geriausiu-mylimiausiu pasaulio žmogumi ištvėrusi, jei tektų būti jo vietoje
moteriskai gudriai
- šioje situacijoje tai turi vieną viską pasakantį žodį..nepatiks jis Tau, iš anksto atsiprašau..norėta pasakyti "moteriškai kvailai"? Arba tiesiog skirtingai suprantamas tas "moteriškai gudriai"..nes man visų pirma gudri ta moteris, kuri išlaiko savo savigarbą, myli save, moka gyventi savo asmeninį gyvenimą ir supranta, kad kitas žmogus nėra nei daiktas, nei tarnas, nei vergas

Jos myli, bet nesisavina. Tokios būna ir tos paslaptingosios Dia'os, dėl kurių "labukas" negaila "paaukoti" 4 draugystės metus.
Ai, šiandien kaip niekada ilgai galėčiau kalbėti ta tema, bet mintys padrikos..daug keliavau, galvoje birbia..neįsižeisk prašau, jei kažkaip netyčia įžeidžiau..