aktuali tema, tad papasakosiu savo istoriją...
dirbu, kaip sakoma, "nemoterišką" darbą, sukuosi išskirtinai "vyrų teritorijoje",
vyrų, kurie veik visi vedę ar kaip kitaip susiporavę. darbą nuo malonumų skiriu griežtai, na, ne tiek dėl padorumo, kiek dėl gero vardo, nenoriu prilipdytų etikečių..
o situacija tokia: mano darbo laikas nenormuotas, tenka dirbti ir dieną, ir naktį, iškilus problemoms spręsti ir skambinti bendradarbiams / klijentams kad ir vidury nakties, įsivaizduokite, skambinu vakare klijentui, atsiliepia žmona

, tai tenka ne tik atsakynėti į klausimus "o ko reikia?", bet kartais ir užgauliojimų pasiklausyti, o jei ir pats abonentas atsiliepia iš nemalonaus tono (kokio šiaip normaliom aplinkybėm iš žmogaus netenka girdėti) gali suprasti, kad žmona šalia, kita situacija, sėdžiu su bendradarbiais krūvoj, pliurpiam, skambina kieno nors žmona, tai manęs prašo pasedėti tyliai

, bjauriasia buvo, kai viena buvo įnykusi į biurą užeidynėti "šiaip einant pro šalį kokią dešimtą vakaro", ir tas "viską suprantantis akių vartymas" mane juodai varė į neviltį, ir taip nuolat, nuolatinis "čekinimas", man prasidėjo paranoja, aš nebegalėjau normaliai dirbti, bijojau skambinti kilus reikalui, bijojau važiuoti kartu automobiliu (viena rado mano iiilgą juodą plauką ant sedynės)...
ir, žinot mielosios, atėjo diena, kai užsinorėjau IŠKRUŠTI JUOS VISUS...nebegalėjau pakęsti tos paranojos aplinkui!
o vyrai (didžioji dauguma) ėjo ir eis...ir visada ras įtikinantį paaiškinimą, kuriuo jūs tikėsite, nes norėsite tikėti!
taip kad arba gyvenkite, arba skirkites, ir nenuodykit gyvenimo nei sau, nei kitiems
reiškiu nuoširdžią pagarbą Rasmai