Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 08, 12:55)
blink.gif Nu gal ir nieko....  doh.gif

Kažkaip galvojau, kad man su regėjimu (atmintim ir....) jau nebegerai. cool.gif Bet pamačiau čia Dee_Dee, tada supratau kame reikalas. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara @ 2005 11 08, 11:58)

tu jau nepyk, cia mano nuomone,

neppykstu smile.gif

tikiuosi, nesu panaroikė unsure.gif
tokius dalykus esu padarius kelis kartus gyvenime (2-3 k. per 5 m.) rolleyes.gif

tiesiog norėjau pakovoti už savo meilę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 11 08, 10:39)
Jei šeimoje galima viskas, tai aš neturiu daugiau ką pasakyti..matyt man kažkas nesuprantama ax.gif

Matyt, tikrai mes tuos dalykus skirtingai suprantame.

Mano ir mano vyro nuomone seimoje galima viskas. Buna ir man ir vyrui, kad norime pvz. pabuti vienumoj, tai zinoma, kad tada nesibrausim i ta kambari kur kitas yra. Buna, o kaipgi, kad vyras grizta namo po darbo, pavarges, issisemes, issikalbejes ir nori pabuti tyliai, vienas. Nesuprask manes klaidingai, privatumas, kai jis butinas, yra. As kalbu apie daiktus. Man ju TIKRINTI niekada nereikejo, nes jie visada man po nosimi, galiu juos imti kada panorejusi smile.gif . Del tu skalbiniu biggrin.gif Sudeda ir mano vyras juos tvarkingai i ta skalbiniu krepsi ir kisenes istustina. Bet visi mes tik zmones esam - kartais vis delto pasitaiko ka nors pamirsti mirksiukas.gif Tai ir patikrinu. Mano nuomone cia nieko bloga. I duris beldziam tik tada, kai kuris nors is musu yra vonios kambaryje, o kitas tuo metu nori ten patekti ( nes jei sveciu nera namuose, vonios kambario nerakinam, kai ten esam). O jeigu vyras yra miegamajame ir durys uzdarytos, tai nebeldziu ten eidama, o tiesiog einu. Nezinau, vis daugiau ir daugiau (is zinuciu) matau, kokios musu su Rasma seimos skirtingos (ir poziuriai i jas) biggrin.gif
Tikiuosi Rasma, nepagalvojai nieko blogo. Matyt, mums tiesiog skirtingi dalykai priimtini... mirksiukas.gif
Atsakyti
As pati nelinkusi nieko tikrinti: kiseniu, mobilaus, pinigines schmoll.gif Neidomu man, o ir aukleta buvau kitaip, nei landzioti ir tikrinti viska. Gal del to ir maziau itarimu g.gif smile.gif Vyras karts nuo karto pervercia mano telefono knygele, sms, bet kai ten nieko nera, tai nebijau ir rodyti biggrin.gif O i rankinuka lenda tik manes paprasytas, na ka jis ten gali rasti biggrin.gif
Manau, kad geriausia isetis nelandzioti ir neieskoti kabliuku. Bet... buna, kad netycia kazka uztaikai, va tada ir kyla dvejones, abejones. Gerai jeigu tai tik tavo paranoja, bet jeigu tai skaudi teisybe... Stiprybes tau, vienisa mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 11 08, 10:04)
As kalbu apie daiktus. Man ju TIKRINTI niekada nereikejo, nes jie visada man po nosimi, galiu juos imti kada panorejusi  smile.gif .  Nezinau, vis daugiau ir daugiau (is zinuciu) matau, kokios musu su Rasma seimos skirtingos (ir poziuriai i jas)  biggrin.gif
Tikiuosi Rasma, nepagalvojai nieko blogo.  Matyt, mums tiesiog skirtingi dalykai priimtini... mirksiukas.gif

Oi ne, aš tikrai niekada nepykstu dėl to, kad visi mes žmonės ir visi mes dažniausiai turime nuomonę ir kitaip suprantam įvairius dalykus mirksiukas.gif Man, Germante, tikrai neužkliuvo kad jūs laisvai naudojatės vienas kito daiktais ir pan. Man tik "užkliūna" tas sąmoningas domėjimąsis..ar man čia forume teko kažkada skaityt, ar aš iš draugės buvau girdėjusi, kad sugebėjo peržiūrėt vyro tel. kepdama kotletus, nors vyras prieš išeidamas telefono padėjo ant spintos blink.gif doh.gif Man irgi visi vyro daiktai namie panosėje, netgi visi el.paštų slaptažodžiai žinomi ir pan., galiu imti kada panorėjusi ir mano gali imti kada panorėjęs..bet kaip man būtų koktu, tiksliau ne..man būtų baisus šokas, jei aš po to būčiau "pasodinta" pasikalbėti ir jei išgirsčiau, kad buvo peržiūrėta ir "užsikabinta" už kokio žmogaus SMS'o ar laiško blush2.gif Niekada net nekilo (ir nekyla) mintis paimti ir šiaip sau pažiūrėti jo tel. SMS'us..tik šiaip, kai perskaičiau šią temą, tai pagalvojau, kaip turėtų būti man keista imt ir patyrinėt vyro telefoną, peržiūrėt visą el.pašto dėžutę, ypač laiškus nuo visokių pupulis@xxx.lt biggrin.gif Užtat matyt aš labai žmogiškai stebiuosi, kad kažkas sąmoningai ima ir patikrina, paskaitinėja, pažiūri g.gif Neveltui prisiminiau savo dienoraštį..man nekyla mintis, kad kažkas galėtų jį atsiversti..o juk pvz. mano vaiką jau virš 2 metų prižiūri jaunutė auklė g.gif Aš esu tikra, kad tuoj pat įgyčiau galvos skausmą, jei taip pasielgčiau, turbūt ir mane apsėstų paranojinės mintys, jei aš peržiūrėčiau vyro telefoną..esu tuo 100 proc. tikra, nes pvz. el.pašte pagrinde moterų laiškai..gal darbo reikalais, gal ir ne g.gif
Aš tikiu savo žmogumi ir kai jam manęs nebereikės, aš manau jis man tai nuoširdžiai pasakys. Gal kurį laiką ir būsiu apgaudinėjama (kol susivoks, kas svarbiau..), bet nemanau, kad aš būčiau kažkokia "išskirtinė" ar "patogi" gyventi, kad jam reikėtų "trinti" dalį savo gyvenimo iš telefono/kompo atminties..O gal aš atvirkščiai čia naivi iki negalėjimo g.gif
Aš tik pasakyčiau, kad moterys turėtų vengti tokio smukmeniško vyro tyrinėjimo, ypač jei jos žino, kad yra "neramios dūšios", kad yra kiek per pavydžios, nes visuomet gali rasti tai, kas ims labai neraminti..juk neįmanoma apie kitą sužinoti viską..o ir koks tikslas g.gif
Atsakyti
Šita primečiau.... rolleyes.gif Viena akim mačiau kad į vyro meilą ateina laiškai siūlantys Viagros... rolleyes.gif Kai paklausiau tuos laiškus pavadino "spamu"... rolleyes.gif O vardai tai moteriški!!!!!! Tai dabar šitą reikalą vadina "spamu"??? rolleyes.gif
Atsakyti
Rasma, tai ką tu rašai, - gražus liberalios šeimos modelis. bet kaip tau pavyksta taip pasitikėti kitu žmogumi? ta prasme, kad tiesiog esi pasirengusi net nežinoti to, kad esi, tarkim, viena iš sąrašo (čia tokia hipotetinė prielaida). ar tau svarbesnis tavo emocinis saugumas? na, nežinai, neskauda. nė krislo pavydo, dramos. kitoms šitoks "nesvarbus" galėtų būti tik jų kaimynas, kambariokas, brolis. kaip su tais "įžadų atnaujinimais", noru pasitikrinti, kad esi vienintelė. aišku, gali tiesiog paklausti, gali tai nujausti, jausti. ar žmona - tai moteris, su kuria gyveni, turi bendrų interesų, vaikų, bet yra ir kitų moterų, kurios turi savus vaidmenis vyro gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 08, 14:10)
Šita primečiau....  rolleyes.gif Viena akim mačiau kad į vyro meilą ateina laiškai siūlantys Viagros...  rolleyes.gif Kai paklausiau tuos laiškus pavadino "spamu"...  rolleyes.gif O vardai tai moteriški!!!!!! Tai dabar šitą reikalą vadina "spamu"???  rolleyes.gif

megalol.gif megalol.gif Ir aš gaunu tų laiškų. Ir visada ateina tik į "spamą", o ne "inbox'ą" biggrin.gif Tik vardai kažkodėl visada būna vyriški g.gif
Atsakyti
As linkusi manyti, kad moterys is prigimties nera paranojikes. Jos turi nuostabia intuicija, ir jei kuri pradeda ne/samoningai tikrinti vyro daiktus, tai ne be priezasties...
Atsakyti
QUOTE(cat @ 2005 11 08, 12:20)
Rasma, tai ką tu rašai, - gražus liberalios šeimos modelis. bet kaip tau pavyksta taip pasitikėti kitu žmogumi? ta prasme, kad tiesiog esi pasirengusi net nežinoti to, kad esi, tarkim, viena iš sąrašo (čia tokia hipotetinė prielaida). ar tau svarbesnis tavo emocinis saugumas? na, nežinai, neskauda. nė krislo pavydo, dramos. kitoms šitoks "nesvarbus" galėtų būti tik jų kaimynas, kambariokas, brolis. kaip su tais "įžadų atnaujinimais", noru pasitikrinti, kad esi vienintelė. aišku, gali tiesiog paklausti, gali tai nujausti, jausti. ar žmona - tai moteris, su kuria gyveni, turi bendrų interesų, vaikų, bet yra ir kitų moterų, kurios turi savus vaidmenis vyro gyvenime?

Oi, kiek daug moterų ir merginų manęs to klausia..ypač tos, kurios mane gerai pažįsta ir mato daugiau mano gyvenimo..dar iki šiol turiu artimų draugių, kurios niekaip negali patikėti, kad aš esu tokia, kad taip galiu g.gif
Pasakysiu, kad mūsų abiems buvo situacija, kai abiems reikėjo "išlaukti"..nenoriu pasakoti daugiau, bet mums abiems buvo laikas, kai kitam galėjo kilti visai pagrįstų įtarimų blush2.gif Tai buvo svarbu dėl mūsų tolesnės bendros ateities. Ir abiem atvejais (man teko garbė paklausti jo anksčiau, jis manęs to klausė vėliau..) mes vienas kitam uždavėm tuos pačius klausimus "ar turiu dėl ko pergyventi?". Jis man atsakė trumpą "ne" ir "pasakyk kam turėčiau duoti į snukį"...man to trumpo "ne" užteko, ir va jau 7 metus užtenka.....aš atsakiau "nežinau, pasimečiau jausmuose, ar gali laukti?"..Jei jis būtų knisinėjęs to meto SMS'uose, lindęs, įtarinėjęs, tai tikrai mes nebebūtume kartu..bet jis buvo kantrus, matė kas darosi, gyvas gi žmogus, jautė viską, bet leido man pirma susugaudyti, o tik po to kalbėtis..aš nebuvau neištikima, bet jo isterinė paranoja būtų mane tikrai smarkiai bloškųsi nebe į "teoriją", o į "praktiką"..o gal ir to būtų nereikėję, jis gal būtų metęs mane be žodžių blush2.gif Todėl aš dabar sakykim esu atsargi, neleidžiu sau niekada kunkuliuoti mirksiukas.gif
Ne, man netinka tas posakis "nežinai - galvos neskauda", nes baisiai nemiela būtų nežinoti..man netgi svarbu būtų žinoti..kaip čia tiksliau pasakyt: man svarbu žinoti ne tam, kad aš galėčiau išsiskirti, bet tiesiog kad aš būčiau tikra, jog šalia esantis žmogus nors ir paklydęs, bet bent jau garbingas. Jei aš esu viena iš sąrašo, tai aš norėčiau išgirsti iš savo vyro (dabar imu manyti, kad turbūt kvailas noras, retas tai pasakys g.gif
Aš manau, kad nesu pavydi..o gal esu normaliai pavydi g.gif Na, būna momentų, kad man nepatinka, kai man lieka itin mažai dėmesio ir tada aš imu kiek pavydėti tiems, su kuriais būna mano vyras (pvz. galiu pavydėti ir jo kolegoms, ir sportuojantiems kartu draugams), bet kaip bebūtų keista aš absoliučiai nejaučiu jokių jausmų jį supančioms moterims blink.gif
O dėl pasitikrinimo..kaip juokiasi mano vyras iš manęs "mėgstamiausias patiekalas - makaronai" biggrin.gif Man labai reikalingas nuolatinis patvirtinimas apie meilę..tegu žodžiai(dar smagiau jei tai būna poelgiai, iš kurių matau kad esu svarbi), bet reikia..

ar žmona - tai moteris, su kuria gyveni, turi bendrų interesų, vaikų, bet yra ir kitų moterų, kurios turi savus vaidmenis vyro gyvenime?

Taip gali būti g.gif Bet tos kitos moters vaidmuo vyro gyvenime nebūtinai "blogas", nebūtinai intymūs..vyras turėjo gyvenimą iki manęs..o kaip draugai/draugės?? Vėlgi sprendžiu pagal save... blush2.gif Mano gyvenime yra draugų, dėl kurių naktį basa sniegu lėkčiau, jei kas jiems nutiktų, bet būtų klaikiai skaudu suvokti, kad mano žmogus to negali suprasti ax.gif "Draugas" man yra žmogus be lyties rolleyes.gif
Atsakyti
Rasma, labai gražu. Pritariu viskam, ką pasakei.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 11 08, 15:20)
kitos moters vaidmuo vyro gyvenime nebūtinai "blogas", nebūtinai intymūs..vyras turėjo gyvenimą iki manęs..o kaip draugai/draugės?? Vėlgi sprendžiu pagal save... blush2.gif Mano gyvenime yra draugų, dėl kurių naktį basa sniegu lėkčiau, jei kas jiems nutiktų, bet būtų klaikiai skaudu suvokti, kad mano žmogus to negali suprasti ax.gif "Draugas" man yra žmogus be lyties rolleyes.gif

pasirašau po kiekvienu žodžiu.
ir viskam, parašytam aukščiau.
gal ir aš priklausau mažumai nesinaudojančių/netikrinančių/nekontroliuojančių? unsure.gif
to paties tikiuosi ir iš vyro. ne tik tikiuosi, bet ir turiu savo asmeninių daiktų neliečiamybę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 08 lapkričio 2005 - 15:38