QUOTE(cat @ 2005 11 08, 12:20)
Rasma, tai ką tu rašai, - gražus liberalios šeimos modelis. bet kaip tau pavyksta
taip pasitikėti kitu žmogumi? ta prasme, kad tiesiog esi pasirengusi net nežinoti to, kad esi, tarkim, viena iš sąrašo (čia tokia hipotetinė prielaida). ar tau svarbesnis tavo emocinis saugumas? na, nežinai, neskauda. nė krislo pavydo, dramos. kitoms šitoks "nesvarbus" galėtų būti tik jų kaimynas, kambariokas, brolis. kaip su tais "įžadų atnaujinimais", noru pasitikrinti, kad esi vienintelė. aišku, gali tiesiog paklausti, gali tai nujausti, jausti. ar žmona - tai moteris, su kuria gyveni, turi bendrų interesų, vaikų, bet yra ir kitų moterų, kurios turi savus vaidmenis vyro gyvenime?
Oi, kiek daug moterų ir merginų manęs to klausia..ypač tos, kurios mane gerai pažįsta ir mato daugiau mano gyvenimo..dar iki šiol turiu artimų draugių, kurios niekaip negali patikėti, kad aš esu tokia, kad taip galiu
Pasakysiu, kad mūsų abiems buvo situacija, kai abiems reikėjo "išlaukti"..nenoriu pasakoti daugiau, bet mums abiems buvo laikas, kai kitam galėjo kilti visai pagrįstų įtarimų

Tai buvo svarbu dėl mūsų tolesnės bendros ateities. Ir abiem atvejais (man teko garbė paklausti jo anksčiau, jis manęs to klausė vėliau..) mes vienas kitam uždavėm tuos pačius klausimus "ar turiu dėl ko pergyventi?". Jis man atsakė trumpą "ne" ir "pasakyk kam turėčiau duoti į snukį"...man to trumpo "ne" užteko, ir va jau 7 metus užtenka.....aš atsakiau "nežinau, pasimečiau jausmuose, ar gali laukti?"..Jei jis būtų knisinėjęs to meto SMS'uose, lindęs, įtarinėjęs, tai tikrai mes nebebūtume kartu..bet jis buvo kantrus, matė kas darosi, gyvas gi žmogus, jautė viską, bet leido man pirma susugaudyti, o tik po to kalbėtis..aš nebuvau neištikima, bet jo isterinė paranoja būtų mane tikrai smarkiai bloškųsi nebe į "teoriją", o į "praktiką"..o gal ir to būtų nereikėję, jis gal būtų metęs mane be žodžių

Todėl aš dabar sakykim esu atsargi, neleidžiu sau niekada kunkuliuoti
Ne, man netinka tas posakis "nežinai - galvos neskauda", nes baisiai nemiela būtų nežinoti..man netgi svarbu būtų žinoti..kaip čia tiksliau pasakyt: man svarbu žinoti ne tam, kad aš galėčiau išsiskirti, bet tiesiog kad aš būčiau tikra, jog šalia esantis žmogus nors ir paklydęs, bet bent jau garbingas. Jei aš esu viena iš sąrašo, tai aš norėčiau išgirsti iš savo vyro (dabar imu manyti, kad turbūt kvailas noras, retas tai pasakys
Aš manau, kad nesu pavydi..o gal esu normaliai pavydi

Na, būna momentų, kad man nepatinka, kai man lieka itin mažai dėmesio ir tada aš imu kiek pavydėti tiems, su kuriais būna mano vyras (pvz. galiu pavydėti ir jo kolegoms, ir sportuojantiems kartu draugams), bet kaip bebūtų keista aš absoliučiai nejaučiu jokių jausmų jį supančioms moterims
O dėl pasitikrinimo..kaip juokiasi mano vyras iš manęs "mėgstamiausias patiekalas - makaronai"

Man labai reikalingas nuolatinis patvirtinimas apie meilę..tegu žodžiai(dar smagiau jei tai būna poelgiai, iš kurių matau kad esu svarbi), bet reikia..
ar žmona - tai moteris, su kuria gyveni, turi bendrų interesų, vaikų, bet yra ir kitų moterų, kurios turi savus vaidmenis vyro gyvenime?
Taip gali būti

Bet tos kitos moters vaidmuo vyro gyvenime nebūtinai "blogas", nebūtinai intymūs..vyras turėjo gyvenimą iki manęs..o kaip draugai/draugės?? Vėlgi sprendžiu pagal save...

Mano gyvenime yra draugų, dėl kurių naktį basa sniegu lėkčiau, jei kas jiems nutiktų, bet būtų klaikiai skaudu suvokti, kad mano žmogus to negali suprasti

"Draugas" man yra žmogus be lyties