Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE(Mija.SSS @ 2011 04 18, 15:48)
Vau-tu matai kaip..Ryt pat nusiperku seruma.O kaip ji naudoji? Vakarais pries miega?Ant jo jau nieko netepi daugiau?

Nepulkit pirkti serumo. Pirma issiaiskinkit is ko jis padarytas, nes pats serumas savaime stebuklo nepadarys, daug svarbiau,kad butu tame buteliuke tai, ko reikia jusu odai. Tam galit pasiskaityti tema ,,mokomes suprasti kosmetika".
Atsakyti
nepatiko chanel serumas riebiai odai- taip nusausino kad pleiskanom nuejo..
patiko estee lauder night repair..tik kad kaina didoka doh.gif doh.gif wacko.gif
Atsakyti
EL yra dviejų dydžių, tai galima pirkti mažesnės talpos.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 18, 22:04)
patiko estee lauder night repair..tik kad kaina didoka doh.gif  doh.gif  wacko.gif

As nusipirkau 30ml 4u.gif tikiuosi taupiai naudosis.. jis toks tirstokas bigsmile.gif ir dienai nusipirkau serumas irgi skaitos Pore minimizer.. irgi 30ml
Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 30, 15:01)
Kasdien, kadangi nelaikau serumo kazkokia ypatinga priemone, man jis yra kremo pakaitalas, lengvesne tekstura.

Serumas serumui nelygus.. yra tokiu stipriu, kuriu yra tam tikras kursas, ir tu ju nepanaudosi kiekviena diena kelis men pvz.. ir jis nera kremo pakaitalas, o krema papildantis elementas.. man pvz su sausa oda serumo net neuztektu vietoj kremo.. schmoll.gif aisku, cia jau individualus dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 20, 15:11)

Serumas serumui nelygus.. yra tokiu stipriu, kuriu yra tam tikras kursas, ir tu ju nepanaudosi kiekviena diena kelis men pvz.. ir jis nera kremo pakaitalas, o krema papildantis elementas.. man pvz su sausa oda serumo net neuztektu vietoj kremo.. schmoll.gif aisku, cia jau individualus dalykas drinks_cheers.gif

Taip, serumas serumui nelygus,ta pati galima pasakyti ir apie kremus, yra tokiu, kurie kursais naudojami. Tiesiog rasiau apie save, kad renkuosi serumus kasdieniam naudojimui ir efektas mane tenkina, ypac vasaros sezonu, kai karsta, tai kremas tiesiog plauktu smile.gif
Atsakyti
man atrodo serumai nera tirstos teksturos.
amber mano EL night repair (rudas buteliukas) tai nera tirstas
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 21, 14:20)
man atrodo serumai nera tirstos teksturos.
amber mano EL night repair (rudas buteliukas) tai nera tirstas

Serumu buna visokiu 4u.gif mano toks, butent su dryziai, ir jis toks tikrai ner kaip vanduo, o toks tirstesnis.. o yra visai rudas be nieko. Mano toks,ir dienai toks
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 balandžio 2011 - 20:18
Reklamines zinutes forume draudziamos.
Atsiprasau uz svepluma.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 18, 17:16)
Nepulkit pirkti serumo. Pirma issiaiskinkit is ko jis padarytas, nes pats serumas savaime stebuklo nepadarys, daug svarbiau,kad butu tame buteliuke tai, ko reikia jusu odai. Tam galit pasiskaityti tema ,,mokomes suprasti kosmetika".

drinks_cheers.gif
jeigu man reiketu drekiklio, tai issiaiskinciau, kas geriausiai drekina, kokios medziagos ir ieskociau serumo su tom medziagom, taip pat, svarbi koncentracija.
Atsakyti
Na galiu parasyt atsiliepima ilgiau panaudojus EL Advance night repair seruma 4u.gif nzn ar cia taip sutapo ar kas, bet oda pastebimai pagrazejo.. pask metu buvo tapus dirgli, paberdavo daznai.. tik va nzn ar cia del to, kad reciau pradejau EZ tept ar nuo to serumo.. biggrin.gif gal sakau nuo EZ jau alergizavo.. unsure.gif bet tikiu ir to serumo poveikiu.. reikia tik keliu lasu, toks gan skalsus jis man... oda labai fainai jaucias po jo wub.gif
Atsakyti
Serumas serumui nelygus. Patartina pirkti profesionalios kosmetikos serumus. Aisku jei turit gera kosmetologe. Arba tiesiogiai is firmu prekiaujanciu prof. kosmetika. Tokie serumai priskiriami gydomiesiems. Sprendzia tam tikra problema pvz. kapiliaru sieneles stiprinantis serumas. Tai bus ir sausos jautrios odos prieziurai ir raudonuojanciam veidui. Gero serumo panaudojimas prilygsta pilnai procedurai kosmetikos kabinete. Ir aisku nereikia juo piktnaudziauti- ne panaceja gi. Naudoti 2-3 kartus savaiteje, derinti su kremu. Niekad nesizaviu marketingine kosmetika (kad ir garsiu vardu...)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Žodžiu- nusipirkau N°7
Net nežinau-ar matau kažkokį poveikį.Nu GAAAL kažkoks šioks toks ir yra,bet tikrai ne toks,kad dar jį norėčiau pirkti.Čia kaip prisiskaičiau-kad juos panaudojus-labai pasitaiso oda-tai man taip neatsitiko.Tikėjausi kažko geriau verysad.gif O jo ir kaina nemaža verysad.gif Aš vakarais juo išsitepu,jis taip staigiai įsigeria,kad pora minučių-ir atrodo,jog ant veido VISIŠKAI nieko net ir netepiau.O tada išsitepu savo kremu ant viršaus..
Atsakyti