Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

sveiki 4u.gif

ir as noreciau prisijunkti prie jusu rato smile.gif vis skaitau skaitau jusu pasisakymus, siandien sugalvojau, kad ir man reiketu cia uzsiregistruoti, kad nebesijausciau taip, lyg svetimu pokalbiu klausyciausi biggrin.gif
artimiausiu laiku planuoju pasididinti savo kuklu dvieju vaiku nutampyta turta biggrin.gif
norejau paklausti ar imanoma konsultacija su gydytoju internetu? kaip su konsultaciniu mokesciu tada?
Atsakyti
Sveikos, merginos:) ir as labai noreciau gauti prisijungimo duomenis...kadangi intensyviai svarstau galimybe pasididint savo grozybes ir mastau apie GP, o is musiskiu berods Bolivija ir dar kazkuri mergina pas ji daresi op, tai butu labai malonu ir zingeidu pamatyt rezultatus, juolab, kad teko girdeti, rezultatai tobuli:) is anksto aciu:)
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2009 12 22, 15:56)
sveiki 4u.gif

ir as noreciau prisijunkti prie jusu rato smile.gif vis skaitau skaitau jusu pasisakymus, siandien sugalvojau, kad ir man reiketu cia uzsiregistruoti, kad nebesijausciau taip, lyg svetimu pokalbiu klausyciausi biggrin.gif 
artimiausiu laiku planuoju pasididinti savo kuklu dvieju vaiku nutampyta turta biggrin.gif
norejau paklausti ar imanoma konsultacija su gydytoju internetu? kaip su konsultaciniu mokesciu tada?

laba,

na pirmine konsultacija nemanau, kad labai tikslinga internetu, visgi gydytojas turi apziureti, nupaisyti nutarti, internetu galima susirasyti nebent yra dar papildomu klausimu, bet tam ir telefonas dar yr.. jau geriau uz konsultacija normaliai sumoket ir gyvai bendrauti, nei virtualiai susidaryt klaidinga gal net nuomone..
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2009 12 21, 23:29)
Sveikutes,
As tai nustebau, kai pamaciau, kad simsimas pasidarius pries tiek metu, galvojau, kad cia visos neperseniausiai susideje.
Simsimas, jeigu uzmatysi zinute, papasakok kur dareisi ir kiek dejo.

dejo 300cc vidutinio profilio apvalius, Vitkus. kadangi ne visai nusileido krutine galvoju kartais apie korekcija
Atsakyti
sveikutes,man idomu ar pries op daretes mamograma ar bent echoskopu tikrinotes?manes pacios laukia op tai galvoju tikrintis ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 22, 21:23)
sveikutes,man idomu ar pries op daretes mamograma ar bent echoskopu tikrinotes?manes pacios laukia op tai galvoju tikrintis ar ne g.gif

mano reikalingu tyrimu sarase nurodyta, jog mamografija skiriama kai tau yra virs 40m.
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2009 12 22, 21:30)
mano reikalingu tyrimu sarase nurodyta, jog mamografija skiriama kai tau yra virs 40m.

o echoskopas,juk tik paciupinejus tikrai nera garantija
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 22, 21:59)

yra sarase ir sis tyrimas, taciau ties juo man varneles neuzdejo, o amzius irgi nera nurodytas, tad nieko negaliu pasakyti.
Siaip, mano manymu, kiekvienas atliktas tyrimas, butu vertingas ir nenueitu perniek.
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 12 21, 22:24)
apziurejau nuotraukas visu,nu nepalyginsi kokios buvom prie ir kokios dabar  thumbup.gif  wub.gif

Sveikute 4u.gif

Gal gali ir man i az atsiusti albumiuko prisijungimo duomenis? Ir savo idesiu ax.gif
Atsakyti
Ginita, gal atsiusi ir man prisijungimo duomenis, imesiu ir savo nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif as ir noriu jungtis i jusu rata smile.gif perskaiciau visa praeita ir sia tema, daugiau nelabai turiu laiko, tad noreciau paklaust jusu keleto dalyku smile.gif jeigu as esu negimdzius, gal kas zino, kaip krutine gali paveikt gimdymas, maitinimas ir pan. turiu omeny, ar ji gali nukart ir ar didele galimybe, kad reiks korekcijos? kitas dalykas as gyvenu ne lietuvoj, tai grizciau ir nelabai tureciau laiko per visus gydytojus mane labiausiai traukia TA ir MN, bet nzn kaip apsisprest smile.gif gal kas buvot pas abiejus konsultacijoj? siaip lb man patiko nuotraukos sudetos TA internetiniame puslapyje, bet tan neaisku, kurie jo darbai kurie VS... beje gal ir galeciau gaut prisijungimo duomenis, tik as kol kas galiu atsiust tik ka dabar turiu t.y. nieko smile.gif operacija planuoju balandi, nes tai vienintelis laikas, kai galesiu atsilaisvint ir nuo studiju ir nuo darbo. Be galo nekantrauju! Ir lb dziaugiuos uz jus mergaites, kurios jau pasigrazinot!!!
Papildyta:
is karto atsiprasau uz klaidas, labai skubejau rasydama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 22, 21:59)

ash dariausi echoskopa, o jis parde, kad jokiu patalogiju nera, tad mamografija nebereikalinga. as dariausi, nes man 34metai ir tarp pazystamu jau yra kas kovojo su kruties veziu, tai del sventos ramybes..
Atsakyti