Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(kadisi @ 2009 12 21, 17:28)
ginitaa, atsiusk ir man pasiziureti smile.gif 4u.gif
beje, i koki albumiuka jus ten dedat?

parasiau i az tau 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=red]Anekdotas:
Ka tik issimaudziusi duse,stoviu pries veidrodi ir sakau savo vyrui: Mano krutys yrs per mazos ...
Jeigu nori,kad jos padidetu,turi kasdien pasiemusi gabaleli toletinio popieriaus patrinti juo tarp krutu.

Juo ptikejusi,pasiemiau gabaleli toletinuo popieriaus,pradejau trinti juo tarp krutu ir klausiu:
O kiek laiko tai truks?

Jos ims augti po keliu metu,atsake mano brangusis.

As nustojau trinti toletiniu popierium.

Nejaugi tu tikrai manai,kad toletinis popierius gali padidinti krutis?

Nerodydamas nustebimo jis atsake:
Zinoma,juk uzpakalis ziurek kaip isaugo...

Jis liko gyvas...
intensyvios terapijos deka,pradejo vaiksscioti.....
lotuliukas.gif
Atsakyti
mergytes o kiek pas vaiciuna op?
Atsakyti
apziurejau nuotraukas visu,nu nepalyginsi kokios buvom prie ir kokios dabar thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif atsiuskite ir man, kaip prisijungti prie albumiuko smile.gif aciukas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As tai nustebau, kai pamaciau, kad simsimas pasidarius pries tiek metu, galvojau, kad cia visos neperseniausiai susideje.
Simsimas, jeigu uzmatysi zinute, papasakok kur dareisi ir kiek dejo.
Siaip tai ir albume prie nuotrauku gerai butu surasyti info.
Atsakyti
Ziuriu pas visas siek tiek nevienodi atrode is pradziu, tik pas kadisi lik iskarto vienodi.
kadisi (*)(*) superiniai wub.gif wub.gif wub.gif Atrodo wub.gif
Atsakyti
Ginitaa mestelk ir man nuorodele i az ax.gif blush2.gif

Noriu paklausti per kiek laiko mazdaug nukrito jums sasiukai? Ar netepet kokiais tepaliukais kad greiciau sugytu pjuvis? Pas mane patys pjuviukai jau uzsitrauke, taciau drenu vietos padengtos dideliais sasiukais ir truputi paslapiuoja. Tai dabar galvoju ar viska palikti taip kaip yra ir laikui begant jie nubyres ar kazkuo patepti kad suminkstetu g.gif
Ir dar klausimelis vienas. Ar jums neskauda rankos kur buvo idurtas kateteris (laselinems, vaistams, narkozei)? Nes man tai net sukietejusi ir issokusi kraujagysle. Skauda paspaudus ta vieta. Pamirsau paklausti gyd kai buvau siulu traukti nuvaziavus.
Atsakyti
QUOTE(Aistr@ @ 2009 12 22, 00:30)
Ziuriu pas visas siek tiek nevienodi atrode is pradziu, tik pas kadisi lik iskarto vienodi.
kadisi (*)(*) superiniai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Atrodo  wub.gif

Jo, Kadisi thumbup.gif nors visos Jus grazios labai merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu aciu 4u.gif labai faina ideja sudeti tokias foto i viena albuma, tiesa, kazkurios tai tikslingas pastebejimas , kad tarkim salia foto, tarkim pirmos, surasytumem, baze ir kokie implantai deti..visgi manau toks albumiukas gal net tikslingesnis, nes visokie uzsienio puslapiukai su nurodytais cc, juolab kad mes cia viska isgyvenusios kartu esam ax.gif smile.gif
Papildyta:
beje, as prirasiau jau savo duo,menis, tai galima padaryti prie vienos kazkurios foto, paspaudus "edit"
Atsakyti
sveikos grazuoles su savo nuostabiais (*)(*),

jau foto tai nerealios, pavydukas tik jama wub.gif visu krutines labaiiiiiiiiiiiiiii graziosssss bigsmile.gif kaip faina jau jums,urios pasiryzo pasidaryti ir jau gali demonstruoti savo nerealius turtus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2009 12 20, 19:44)
Mergaites,atsiuskit ir man albumuko duomenis  4u.gif

Labas, mergaites,

Gal ir as galeciau gauti prisijungimo duomenis?
aciukas.

Papildyta:
QUOTE(ginitaa @ 2009 12 20, 17:58)
pasiunciau  4u.gif

Ginitaa, kaip man visą grožį pamatyti? Kaip supratau, ten yra nuotraukytės ir prieš smile.gif o man aktuolus ir kėlimas, ir didinimas smile.gif
Vis dar bijau didesnio kiekio randų smile.gif O kadangi nepavyko susimatyti su gydytojais, buvau susitarus, bet prigriebė gripas verysad.gif verysad.gif ne vieto ir ne laiku, tai sėdžiu va namuose ir pykstu ant viso pasaulio verysad.gif verysad.gif
Atsakyti