QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 07 01, 21:24)
PASILAIKYKIT TOKIUS PATARIMUS SAU!!!!!
Jau pavargau aiškinti tą patį per tą patį, ekspertės blin!!!
Pirma - peroksidas ėda žaizdą, juo skalaujant putojimas sukelia bakterijas, o paskui kaiputos susileidžia tai ir visas bakterijas atgal į žaizdą suvaro, ūkiškai kalbant. Antra, dažnas valymas dirgina odą, dirgina žaizdą, ko pasekoje vyksta dar didesnis uždegimas! Su antiseptiku kaip Octenisept reikia plaut ne dažniau nei du kartus per dieną, silpnu jūros druskos tirpalu ar jūros vandeniu - iki penkių kartų per dieną. VISKAS. Daugiau NIEKO. Trečia, koks pleistras
Kad žaizda negautų deguonies????
wth?

AŠ PASIDALINAU SAVO PATYRIMU. ATSIPRAŠAU TAMSTA, KAD NEĮTIKAU KAŽKOKIAI NORMAI. AŠ VISADA ŽAIZDAS PLAUNU VANDENILIO PEROKSIDU IR MAN NUOSTABIAUSIAI JIS TINKA. PLEISTRĄ KLIJAVO, KAD NEĮSIMESTŲ INFEKCIJA, O KAD PASIKEITĖ KAŽKAS PER TUOS METUS AUSKARŲ VĖRIME AR PANAŠIAI TAI MAN NUSISPJAUT - PASAKIAU KAIP BUVO IR KAD MAN SUPERIŠKAI VISKAS SUGIJO. KOKIUS - "TOKIUS" PATARIMUS???? KĄ AŠ JAI LIEPIU - MĖŠLĄ DĖTIS ANT ŽAIZDOS, VELNIAI GRIEBTŲ???? ČIA MAN NEAIŠKINT PRAŠAU, NE ASMENINĖ TEMA, KIEK ŽINAU, KOKIUS DUODU PATARIMUS, TOKIUS DUODU, JEIGU KAS IŠ PATARIMŲ TIKS - DŽIAUGSIUOS PADĖJUS, JUOLAB NE VISKAS VISIEMS IR TINKA, KIEKVIENAS ESAME SKIRTINGAS. NU BLYN, SUSIBIESINAU

NORI PADĖT IR KALTAS LIEKI. TFU...