Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Na sėkmės kovojant su auskaru, o kiek kainuoja nė neįsivaizduoju, nes net ir nuo miesto kaina priklauso smile.gif Nesiūlau darytis, geriau nusipirkti paprastą bananą kokį nors tokį user posted image
Atsakyti
Taip ir padarysiu 4u.gif
Paskutinis klausimas blush2.gif ar tas bumbuliukas kur atsisuka buna mazesnis? nes maniskis man atrodo per didelis doh.gif

http://www.tattoo.lt...mages/bamba.jpg
stai kaip mano atrodo tik akute kitokai smile.gif Bet tas pats auskaras,o man atrodi rutuliukas lb jau didelis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 01 liepos 2010 - 21:48
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 07 01, 21:24)
PASILAIKYKIT TOKIUS PATARIMUS SAU!!!!! mad.gif Jau pavargau aiškinti tą patį per tą patį, ekspertės blin!!!  protest.gif  umn.gif  umn.gif  umn.gif
Pirma - peroksidas ėda žaizdą, juo skalaujant putojimas sukelia bakterijas, o paskui kaiputos susileidžia tai ir visas bakterijas atgal į žaizdą suvaro, ūkiškai kalbant. Antra, dažnas valymas dirgina odą, dirgina žaizdą, ko pasekoje vyksta dar didesnis uždegimas! Su antiseptiku kaip Octenisept reikia plaut ne dažniau nei du kartus per dieną, silpnu jūros druskos tirpalu ar jūros vandeniu - iki penkių kartų per dieną. VISKAS. Daugiau NIEKO. Trečia, koks pleistras umn.gif Kad žaizda negautų deguonies????  doh.gif

wth? unsure.gif AŠ PASIDALINAU SAVO PATYRIMU. ATSIPRAŠAU TAMSTA, KAD NEĮTIKAU KAŽKOKIAI NORMAI. AŠ VISADA ŽAIZDAS PLAUNU VANDENILIO PEROKSIDU IR MAN NUOSTABIAUSIAI JIS TINKA. PLEISTRĄ KLIJAVO, KAD NEĮSIMESTŲ INFEKCIJA, O KAD PASIKEITĖ KAŽKAS PER TUOS METUS AUSKARŲ VĖRIME AR PANAŠIAI TAI MAN NUSISPJAUT - PASAKIAU KAIP BUVO IR KAD MAN SUPERIŠKAI VISKAS SUGIJO. KOKIUS - "TOKIUS" PATARIMUS???? KĄ AŠ JAI LIEPIU - MĖŠLĄ DĖTIS ANT ŽAIZDOS, VELNIAI GRIEBTŲ???? ČIA MAN NEAIŠKINT PRAŠAU, NE ASMENINĖ TEMA, KIEK ŽINAU, KOKIUS DUODU PATARIMUS, TOKIUS DUODU, JEIGU KAS IŠ PATARIMŲ TIKS - DŽIAUGSIUOS PADĖJUS, JUOLAB NE VISKAS VISIEMS IR TINKA, KIEKVIENAS ESAME SKIRTINGAS. NU BLYN, SUSIBIESINAU blink.gif NORI PADĖT IR KALTAS LIEKI. TFU...
Atsakyti
QUOTE(Neityri @ 2010 06 17, 18:15)
Laba diena esu cia naujoke ax.gif  ilgai skaiciau se tema ir neatsispyriau parasyti. Pati turiu kelis auskarus veide ir galiu pasakyti viena auskarai ir tatuiruotes yra liga smile.gif kuo daugiau turi tuo daugiau norisi rolleyes.gif  na bent jau man smile.gif

Man taip buvo su tuneliukais ausyse, bet jau seniai išsiėmiau ir susimažinau iki standarto skylutes smile.gif
Prieš pusmetį įsivėriau giluminį auskarą žemiau smilkinio, prie ausies ir taip nurimau biggrin.gif net ausyse beveik nebenešioju auskarų. Užtenka to vienintelio wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zimpl: 01 liepos 2010 - 21:47
Oasis o nereikia temos pasiskaityti prieš duodant tokius patarimus? Ne kartą ir ne du jau buvo kalbėta apie tokius dalykus, kad TAI KAS TINKA VIENAM, NEBŪTINAI TINKA VISIEM LIKUSIEMS, jau nusibodo kartotis. Tema kaip ir asmeninė, specialiai ją sukūriau, kad nebūtų dalijami patarimai "iš patirties", kad būtų galima konsultuoti teisingai, ir kiek įmanoma objektyviau ir kai pamatau VĖL tokį "patarimą" koks jau buvo pasakyta, kad neteisingas, tai ką tada sakyti? Įsijungus naują temą, bent pirmą puslapį ir keletą paeiliui perskaitau, o ne rašau atsakymą į paksutinį pamatytą post'ą.

Nenoriu būti grubi ir pikta, bet žiauriai erzina, kai turi kartotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 01 liepos 2010 - 21:51

Deja, turiu "ydą" - skaitau temas nuo pabaigos - pagal naujausias parašytas žinutes, nes kai kurių temų pirmieji postai parašyti prieš porą metų biggrin.gif todėl tikriausiai svarbių dalykų ir nepamačiau. tavo mintį supratau, tiesiog man tiko tie dalykai, tai jais ir pasidalinau smile.gif

Viskas gerai, man gal irgi nederėjo užsipliekst, bet tokio jau charakterio esu - kai kas užsipuola, kad ir nenorėdamas įžeist, šoku tuoj pat atgal į akis doh.gif

mirksiukas.gif 4u.gif varau iš čia biggrin.gif
Atsakyti
Toks tokį sutiko, vadinasi 4u.gif Ant pačios nepykstu, užširdau ant komentaro. Jau atslūgo 4u.gif
Atsakyti
Kaip del to bumbuliuko? ax.gif Ar jis buna mazesnis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Būna įvairūs wink.gif
Atsakyti
m...Sveiki:) turiu tokia man asmeniskai baisia beda. Turiu tuneliukus turejau auskara lupoj viskas buvo ok ir yra ok, bet dabar su tragus auskariuku turiu beda. Isiveriau gana seniai, bet dabar gal po 3menesiu aplink zaisda uzaugo kazkoks rausvas skaudamas darinys...Ausis nepuliuoja, tik siaip nelabai elegantiskai atrodo....Panasu i keloida man asmeniskai, bet ar gali taip buti? verysad.gif
Gal veliau imesiu foto, gal galesit nuramint arba atvirksciai:(
Atsakyti
Calipso, tokie dalykai dažniausiai atsiranda kai netinkamas auskaras būna, tada auskaras spaudžiasi į odą, o ji atsakančiai tam vyksmui "sumeta" kauburėlį. Reiktų meistrui pasirodyti, ir pakeisti auskarą, o tada pagydyti. Koks auskaras pas tave?
Atsakyti
user posted image
toks auskaras, siaip mazas toks...plonas gana ir pats burbuliukas nedidelis...as jo nekeiciau po verimo dar... gal ir reiktu, siaip atsukti nesugebu;/
m...Na gal reiks nulekt pasirodyt meistrui.

user posted image

va mano ausele pasiligojus...aisku nieko nesimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calipso: 02 liepos 2010 - 16:51