QUOTE(NimfeO @ 2010 07 01, 20:33)
Dekoju uz atsakymus

,as naudoju Octenisept bet jis tik sterelizuoja,bet negydo kiek zinau

Koks auskariukas as nezinau manau medicininio plieno,neklausiau,bet veriausi drakono zenkle,kur dariausi tatuiruote ir ja beto likau lb patenkinta nes uzgijo lb greitai ir graziai

O skausmo nebuvo kai dare,vos jutau

O auskariuka kai vere tai maniau tik juokas bus pries tatuiruote bet deja...

taip man nenori gyt
Papildyta:
As is Marijampoles,mano auskaras toks paprastas kur buna salonuose ir siaip visur pirkti. Man liepe nusipirkti to purskalo ir plaut su vaikisku muilu kas diena. Auskaras nemanau,kad trumpas,nes man net kabinas as ji pamatavau tai gavos visas ilgis 2cm o pats tas vamzdelis 1.2 kazkur cm
Veriausi pries beveik 3 savaites,bet dar negyja ir dar pasakaudena. Vakar pirkau tepaliuka kuris zaizdas gydo vadinas Baneocin sake vaistinej,kad turetu padeti

tikiuos bus geriau...

Ieskojau sidabrinio auskariuko i bamba,bet nerandu,nes kiek ieskau visur tik auksas ir tie neva gydomieji. Bet kai veriausi i ausi trecia auskariuka ir gydomaji isove tai lb lb puliavo ir kas tik nesidare,perveriau sidabrini ir lioves,gal auskaras kaltas?

ieskosiu toliau sidabrinio auskariuko...
Ilgis atrodo normalus,apie DŽ nieko gera pasakyt negaliu, atsiprašau iš kart, bet vistiek siūlau eiti atgal pas vėrėją pasirodyti. Octeniseptas labai gerai, ir šiaip jis gydo, dezinfekuoja Cutasept'as. Du kart per dieną apsiplauti su antibakteriniu muilu, ir poto nusausinus apipurkšti su Octenisept ir gražiai apvalyti su pagaliukais su vata. Neliesti nešvariom rankom, neužkliūti ir neužgauti, jei per ilgas, tai gal reikia trumpesnio, nes pūliuoja ir skauda, nes yra vis užkliudomas. 3 savaitės bambai nėra daug, gali būti ir daugiau, tad kantrybės. Tik vat skaudėti ir visokie dariniai darytis neturi. Baneocinas visai tinka, tik nepiknaudžiaukit. Jei nepraeis, tada siūlau Octeniseptą pakeisti jūros vandeniu.. Juo galima skalauti iki penkių kartų per dieną, puikiai valdo ir dezinfekuoja, mažina uždegimą ir malšina skausmą...
P.S. 1. GYDOMOJO METALO, KAIP IR GYDOMŲJŲ AUSKARŲ NEEGZISTUOJA. KITAIP JAU VĖŽYS BŪTŲ PAGYDOMAS METALO GALIOS.
2.
ŠAUTUVU ĮŠAUTAS GYDOMASIS AUSKARAS...? PRAŠAU, NEREIKIA... JIE NET NESTERILŪS...