tikrai,kad nelabai matos,atrodo,kad tiesiog ten šešėliukas
...pradedu ir aš norėti tokio,dailiai atrodo
QUOTE(Mustachio @ 2010 07 02, 23:22)
O ten šešėliai,ar ausies spenelis irgi pasiligojęs
žaizduotas jis man atrodo ....
Traguso ir aš norėt pradedu
Traguso ir aš norėt pradedu
ne, cia apgamai
Cherry_cherie, m...jo gal reiks ta kita auskara det ir laukt pagerejimo:)
QUOTE(Calipso @ 2010 07 03, 00:00)
Geras
Mano dukra turi apgamą ant ausies kremzlės,iš tėčio paveldėjo...Abu toj pačioj ausies vietoj apgamuoti
QUOTE(Mustachio @ 2010 07 03, 01:13)
Geras
Mano dukra turi apgamą ant ausies kremzlės,iš tėčio paveldėjo...Abu toj pačioj ausies vietoj apgamuoti
Idomiai, kad apgamai paveldimi, atrodo toks atsitiktinis dalykas. As tai labai daug apgamu turiu siaip
Reik naujus tuneliukus nusipirkt, jau visai nusiure tie...Tik nerandu tokiu kokiu noriu. Gal zinot kur yra kokios parduotuveles, kur tuneliuku neblogu butu?(be fantasmagorijos ar Cindy)
Aha būna,ne vieną atveją žinau apie paveldėtus apgamus
O dėl tuneliukų... nežinau kas do parduotuvės tavo išvardintos,bet nebandei internete ieškot? va man patinkantis psl. - steelnavel.com -Amerika. Daugiau nežinau...nebent Ebay
O dėl tuneliukų... nežinau kas do parduotuvės tavo išvardintos,bet nebandei internete ieškot? va man patinkantis psl. - steelnavel.com -Amerika. Daugiau nežinau...nebent Ebay
QUOTE(Mustachio @ 2010 07 03, 02:13)
As turiu auskara ant kaires ausies kremzles ten kur tragusas turetu buti
Labai atsiprasau,kad vis ikyriu,bt ar kai apsiplauni su huros druska reikai perplauti vandeniu?
QUOTE(Liuminesa @ 2010 07 04, 21:19)
As turiu auskara ant kaires ausies kremzles ten kur tragusas turetu buti
Ir ant desines ausies spenelio
Ir abiejuose antakiuose 
Kokia vista as