Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(mamamo @ 2010 06 18, 11:30)
o tuneliukai nera skausminga,jeigu platinama po mazu 4u.gif  turejau 1cm kazkur plocio,nesiojau gal 5metus,kai atsibodo issiemiau ir po poros savaiciu  viskas grizo i normalia padeti, o po metu  visiskai atsisate,galima vertis paprastus auskarus ir jie neiskrenta  ax.gif

hm, as tunelius, irgi ~1cm, issiemiau pries keturis metus ir dar dabar pilnai neuzsitrauke (pralenda ~3mm tunelis) nors auskaru isvis nebenesioju >_<
gal man letai gyja tokie dalykai arba isvis nesugyja >: liezuvyje pora metu auskaro nenesioju ir vistiek dar pralenda (aisku ne liezuvinis, bet siuvimo adatos storio).

turbut tiketis, kad bridge uzgis irgi nevertetu :<
Atsakyti
Kiekvienam žmogui kiekviena vieta gija skirtingai. Nėra ko norėti, kad būtų viskas pagal vadovėlį. Dėl bridge aš manau, kad užsitraukt turėtų, bet kad žymė liks tai garantuoju 4u.gif
Atsakyti
sveikos, auskaru myletojos smile.gif pries kelias dienas isiveriau auskara i liezuvi ir dabar labai vargina pagausejes seiliu issiskyrimas. noreciau paklausti patyrusiu, ar cia laikina, ar taip bus visa laika? dekoju smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tai laikina wink.gif Naujas antikūnis burnoje....
Atsakyti
nuraminai mane, Mustachio:) butu katastrofa jei pastoviai taskyciau seiles ant zmoniu blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Tai tu įsivaizduoji kiek tokių besitaškančių būtų aplink hihihi.gif
Atsakyti
pabandziau isvaizduoti zmones kuriems lyja is burnos.... doh.gif megalol.gif
Atsakyti
oj o as jau kelios dienos issiveriau auskara is liezuvio blush2.gif nu vel matyt uzkabinau kazkur ir sutino zaraza. Tai nervas eme kad valgyt negaliu beveik tai issiveriau smile.gif reiks bandyt susigrust gal atgal g.gif
Atsakyti
Kas tau su tuo auskaru darosi g.gif Jau ne pirmas kartas gi unsure.gif Atsargiau bučiuotis reik ....arba nekišt liežuvio ten kur nereik hihihi.gif
Atsakyti
Aš jau imu galvot, Insa, kad tau jį tikrai blogai įvėrė, nes negali taip pastoviai blogai būti.. Ir kad taip užsitrauktų... mastau.gif

Almante, o tai kur vėreisi auskarą, kad neperspėjo apie tai?
Atsakyti
Mano draugei buvo taip .Įsivėrė auskarą į liežuvį,po keliolikos mėnesių ėjo pas dantistę,išsivėrė.Po vizito pamiršo atgal įsivert.Kitą dieną skylė jau užsitraukus buvo.Dar po kelių dienų šiaip ne taip ji jį sugrūdo atgal,bet jau nebebuvo jis jai ten labai gerai.Vis skaudeno. Net nežinau ar tai nors kiek susiję su Insos situacija,bet juk kažkas panašaus ir tau yra buvę ? Insa.... Gal irgi kiek pro šalį prakiurdei? Kokia infekcija įsimetė ir laikosi ten mastau.gif Ko nors užvartoji,suerzini ir va.
Gal ir pūliuoju aš čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 08 liepos 2010 - 00:42
Dėl infekcijos tai ne, bet dėl "sugrūdimo" visiškai gali būti..
Atsakyti