aciu Ch_Ch
,kudikiu maistu tikrai nesimaitinu
jau po keliu valandu valgiau pica
tik po siai dienai kramtau atsargiai bet ne del to kad skauda, bet bijau dantis issilauzt
o alkoholio visgi privengiu, va, vakar buvo sioks toks pasisedejimas, visi gere balta, o as tenkinausi puse stiklines sidro.
Mustachio o tu UK dureisi? siaip po keliu dienu sidro ragavau tai keistas jausmas buvo, atrode lyg grauzia tai nerizikavau daugiau... beje man buvo pradejes darytis kazkoks darinys prie auskaro, tipo kaip guziukas baltos- gelsvos spalvos, galvojau pulinys, o vakar pamaciau kad jis bepradeda nukritinet, tai as ji nuemiau nejausdama visiskai jokio skausmo
gal ten man taip auskaras nuspaude ir gavosi negyva oda
bet kai jo netekau, kalba ir pojutis burnoje kardinaliai pasikeite i geraja puse
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 07 11, 23:44)
gal ir nelabai estetiska bet situacija nupasakot reikia, as nuemus ta darinuka bandziau ji suspaust ir jokiu pulinuku neisbego
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 11, 08:01)
Mustachio o tu UK dureisi?
Aha
QUOTE(Mustachio @ 2010 07 12, 10:14)
Aha
Nuvežė Camdeną aprodyt.... Po to sugalvojom,kad dabar kiekvieną aplankytą šalį dūriu pažymėsim 
Oi kad kune pilna vietos kur durtis
visiskai pritariu tau
as pati irgi tik keliose vietose savo kuna susibadzius, ir manau auskaras liezuvyje buvos paskutine skyle savo noru :)bet man labai grazu paziuret i pvz kokia graziu moterisku formu gote su "korsetu" ant nugaros
cia nuskambejo gan lesbietiskai
as siaip standartiniu paziuru, jeigu ka
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 12, 08:37)
gal ir nelabai estetiska bet situacija nupasakot reikia
Na, tada nežinau... reikėtų pamatyti vistiek
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 12, 17:35)
Cherry_cherie, kadangi esu baisine estete, tai manau kad nuotrauka nelabai estetiska kelti tiesiai i foruma
stai linkas http://images12.fotk...02/DSCF3910.jpg
vat man is tokio ir pasidare tas gelsvas darinukas, sitas yra baltas ir kol kas nesikeicia... bet tikiu kad gali poros dienu begyje pasikeist
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 12, 20:50)
Cherry_cherie, kadangi esu baisine estete, tai manau kad nuotrauka nelabai estetiska kelti tiesiai i foruma
stai linkas http://images12.fotk...02/DSCF3910.jpg
vat man is tokio ir pasidare tas gelsvas darinukas, sitas yra baltas ir kol kas nesikeicia... bet tikiu kad gali poros dienu begyje pasikeist
man kazkas panasau buvo tokie kaip atplaiseles jas nusiimi ir viskas ... as dar paskalaudavau su druskos tirpaliuku