Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

QUOTE(Balanda @ 2007 11 30, 19:15)
Pasidarė įdomu ax.gif ,ar turintys galimybę (t.y. nuosavą namą ir katilinę mirksiukas.gif ) žmonės mėgsta gyventi šiltai.Pas mus temperatūra būna 19-21 laipsnis,ir mums užtenka,gerai jaučiamės. O kartais užsuka kokie giminaičiai ir ima tuoj skųstis,kad jiems per šalta blink.gif ,kad pas juos apie 25,kad galėtų su maikutėm vaikščiot.

mano butas autonominiu sildymu , pati reguliojau , tai tem 20laip , man silta vaikstau trumpom rankovem , o kitiems kurie uzsuka i svecius salta g.gif manau 25 laipniai , nenormali temperadura , nepernesu karscio , man truktu oro doh.gif
Atsakyti
pas mus bute karšta - 24. tik nežinau, kiek kitą mėn. reikės mokėti už šildymą doh.gif
Atsakyti
Gyvenam bute ir pas mus šildymo sezonu visada būna 21-22 laipsniai šilumos, nors radiatoriai tikrai nėra karšti. Net nežinau nuo ko tai priklauso g.gif
Atsakyti
O mes kad ir pasikeitėm radiatorius namie, bet ziauriai salta pas mus. Namie turiu vaikščioti su kaldra ant peciu doh.gif Visai nesildo galima sakyti, o pinigus uz sildyma mokam didziulius doh.gif
Atsakyti
Nu va atrodo jau siandien i sita klausima atsakiau kitoje temoje, tad pasikartosiu, jog pas mus namie baisiai salta, radiatoriai pakeisti, o naudos nera doh.gif Salta...o Ka bus kai tikroji ziema ateis? Baisu unsure.gif
Atsakyti
Pas mus ne per silta nei per salta thumbup.gif 22 laipsniai smile.gif
Atsakyti
Dziugu matant apklausos rezultatus,nes pasirodo niekas nesalam thumbup.gif
Atsakyti
gyvename nuosavam name , pas mus pastovi t-ra visur 21 laipsnis.Ir pilnai pakanka smile.gif
Atsakyti
Pas mus 21-22 šilumos, bet aš norėčiau, kad būtų dar šilčiau.Labai mėgstu šilumą.
Atsakyti

na mes irgi gyvenam blokiniame name (plius dar pirmas aukstas...), bet pas mus buna ziema 22-24, o vasara jei karsta, tai net 28 doh.gif karsta.gif salciausia buna turbut pavasari, ypac kai savaitei atjungia karsta vandeni del profilaktikos ax.gif
Atsakyti
Pas mus 22 laipsniai butu,bet pas mane miegamajame langas visa nakti atviras tai truputi išvėsta namučiai, o dieną ir kitur pakaitomis gerokai pravėdinu. Taigi apie 17-18 pastoviai
Atsakyti
Mes gyvenam paskutiniam aukšte, plytiniame name, temperatūra 19.Man šaltoka, norėtusi 22-23.
Atsakyti