Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

seno plano butas,vidurinis,antras aukštas,21laipsnis šilumos
Atsakyti
pas mus name kaip kazkas rase kiek pasikuri tiek ir turi 4u.gif tai man geriausiai kada buna 18-20 laipsniu, kiek paskaitinejau kaip jus siltai gyvenat net keistuole pasijauciau blush2.gif
Atsakyti
gyvenam daugiabutyje,silumos buna iki25
Atsakyti
Pas mus +22 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 01 09, 14:54)
Na ir šiltai gyvenate. Aš tai gyvenu senamiestyje, bet pas mus taip prastai šildo... Užvakar kambaryje buvo +10, vakar buvo +13, o vat dabar kai šalia manes dar stovi įjungtas elektrinis radiatorius per 1m nuo termometro, tai termometras rodo +16. Bet vistiek rankos ledines ir baisiai šalta. Kad šilčiau būtų ir pasiektume bent +16 temperatūrą tenka ne tik elektrinius radiatorius papildomai įjungti bet ir virtuvėj dujinę uždegti visas skyles ir taip laikyti, o po to už šildymą ateina po 500lt per menesį, vienu žodžiu linksmai gyvenam smile.gif

labai suprantu tave ir zinau ka reiskia taip gyventi mirksiukas.gif doh.gif

a kai paspaudzia saltukas tai smagu kai buna +9

ir vaikai uzauga sveiki tokiose namuose, mazius budavo su zieminem kombinzono kelnem ir liuks su vilnoniu megztuku ir nesalta

bet dabar butuke, tai visas +22 ar dar daugiau thumbup.gif
Atsakyti
Dieną 19-20. Kai grindys šildomos, tiek pilnai pakanka. Naktį gerokai mažiau, apie 16 smile.gif
Atsakyti
As silumamege gele, tai labai dziaugiuosi, kad namie 24-25 smile.gif
Atsakyti
Apie 20-25 4u.gif
Atsakyti
20 - 25
Atsakyti
Pas mus 23-25 kažkur
Atsakyti
pas mus taip pat silta namie apie 22-24 C smile.gif
Atsakyti
jei visi langai uzdaryti tai +25, bet man taip butu per karsta, tai atidarius pora langu bute +20 smile.gif
Atsakyti