o pas mus jau kelios dienos,kai virtuveje ir miegamajame-10 laipsnių..
net baisu ieiti..,tad sedim su maziuku salione,kur langai i kita puse..ten apie 19laipsn..gyvenam penktame aukste,tai vejas kiaurai pucia...kad tik greiciau atsiltu....

Pas mus būna 19-21 laipsnis šilumos, bet galėtų būti ir šilčiau

Pas mus matyt pritaupo, dabar irgi tik 17-18m na tikrai jau šaltoka, norėtųsi daugiau šilumos

Pas mus tiek vasarą tiek žiemą vėsoka
žeimą max 22 įprasta temperatūra 19-20, vasarą max 23
kai karšta vasara
gyvenam kaip šaldytuve:assa:

mesgyvenam blokiniam name,paskutiniam aukste dabar ziema pastoviai 22. mum tai jau labai gana irsilta labai

Pas mus murinis namas, tai 20-24 buna

Na ir šiltai gyvenate. Aš tai gyvenu senamiestyje, bet pas mus taip prastai šildo... Užvakar kambaryje buvo +10, vakar buvo +13, o vat dabar kai šalia manes dar stovi įjungtas elektrinis radiatorius per 1m nuo termometro, tai termometras rodo +16. Bet vistiek rankos ledines ir baisiai šalta. Kad šilčiau būtų ir pasiektume bent +16 temperatūrą tenka ne tik elektrinius radiatorius papildomai įjungti bet ir virtuvėj dujinę uždegti visas skyles ir taip laikyti, o po to už šildymą ateina po 500lt per menesį, vienu žodžiu linksmai gyvenam

Pas mus bute +23.

Nuosavas namas, kiek pasikuri, tiek ir turi šilumos. Kadangi esu šilumamėgė, tai miegamam 20, kituos kambariuos 25
.

Pas mus tai +24,blokinis namas ir kampinis butas..Jau antra žiema gyvenam šiltai
ir ne per daugiausei mokam (po kalkas
)

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 01 09, 14:54)
Na ir šiltai gyvenate. Aš tai gyvenu senamiestyje, bet pas mus taip prastai šildo... Užvakar kambaryje buvo +10, vakar buvo +13, o vat dabar kai šalia manes dar stovi įjungtas elektrinis radiatorius per 1m nuo termometro, tai termometras rodo +16. Bet vistiek rankos ledines ir baisiai šalta. Kad šilčiau būtų ir pasiektume bent +16 temperatūrą tenka ne tik elektrinius radiatorius papildomai įjungti bet ir virtuvėj dujinę uždegti visas skyles ir taip laikyti, o po to už šildymą ateina po 500lt per menesį, vienu žodžiu linksmai gyvenam 

O jerguteliau...

Pas mus termometras dazniausiai rodo +22
Pas mus irgi dazniausiai buna +22 laipsniai...