Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(poison @ 2010 01 12, 09:36)
Neištikimybės pamiršti tikrai neįmanoma, galima save apgaudinėti, kad pamiršau, nepykstu, gyvenu toliau ir viskas OK, tačiau vistiek tie prisiminimai ir nuoskaudos išlenda, kad ir kaip giliai juos būtum palikęs.
[

Visiškai sutinku. To neimanoma pamiršti ! Kitas klausimas ar pavyks su tuo susigyventi ir negalvoti. Kol mylėjau, tai negalėjau negalvoti, bet šiuo metu išgyvenam skyrybas dėl kitos ir visai jau nebesuku dėl to galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijako: 13 sausio 2010 - 13:32
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 11, 05:12)
Su MB esu jau beveik antrus metus.Prieš 1,5 metų įvyko šioks toks incidentas - tada jau gyvenom kartu, šnekų apie vaikus ir vestuves dar nebuvo, bet vistik buvom pora, gyvenanti po vienu stogu. Ir vienąkart MB ėmė ir nublūdijo kairėn. Buvo daug ašarų ir atsiprašinėjimų, galiausiai nusprendžiau duoti antrą šansą. Iki šiol daugiau jokių Į Kairę nebuvo, bet aš niekaip negaliu pamiršti to, kas buvo. Taisyklė, kiek žinau, yra forgive AND forget - bet su tuo forget man visiškai nesiseka. Nebepasitikiu juo taip, jei kur užtrunka, iškart negeros mintys į galvą lenda, kokia nauja draugaitė mordabuke - ir man jau paranoja...Nerodau to, bet viduje visvien nereamuma.Sako "myliu", o man galvoj iškart kirba balsiukas - "ar tikrai?"...
Ar aš be reikalo paranojinuos, ar tai natūralu ir tiesiog reikia laiko?...

neatleisciau, negaleciau but su vyru kuriuo negaliu pasitiketi
Atsakyti
Man šiaip įdomu.
Kiek procentaliai yra moterų, kurios neatleido vyrui neištikimybės ir iš karto jį paliko?
Čia tie atvejai, kai sužino pirmą kartą, kad buvo neištikimas.

Aš nepažįstu pvz. nei vienos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2010 01 13, 22:09)
Man šiaip įdomu.
Kiek procentaliai yra moterų, kurios neatleido vyrui neištikimybės ir iš karto jį paliko?
Čia tie atvejai, kai sužino pirmą kartą, kad buvo neištikimas.

Aš nepažįstu pvz. nei vienos... g.gif

Aš tai pažystu vieną,bet ten vyro neištikimybė tik pretekstas buvo biggrin.gif
Atsakyti
as turiu dvi tokias drauges, kurios suzinojusios, kad bernai neishtikimi, iskart paliko. kencia dabar, bet save guodzia, kad jei viena karta nuejo i kaire nueis ir antra. manau laikas isgydis zaizdas. gerbiu tokias, kurios palieka, ir nesikankina.
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 13, 23:45)
as turiu dvi tokias drauges, kurios suzinojusios, kad bernai neishtikimi, iskart paliko. kencia dabar, bet save guodzia, kad jei viena karta nuejo i kaire nueis ir antra. manau laikas isgydis zaizdas. gerbiu tokias, kurios palieka, ir nesikankina.

Pasakyk joms abiems, kad niekada gyvenime netekėtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 13, 22:45)

tai, draugiu negerbiat, ane? maladec.
kad nesikankinti issiskyrus, reikia nemyleti - tai vadinasi "gyvenimas is isskaiciavimo. jus vel gi - maladec.
filmukai - jums gerai su aplinkos suvokimu ir jausmais?

Atsakyti
Būtent, manau dėl jausmų, pirmą kartą daug kas ir atleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2010 01 15, 12:39)
Būtent, manau dėl jausmų, pirmą kartą daug kas ir atleidžia.

O as manau, kad del isgascio. Tai irgi jausmas, bet ne meile.
Atsakyti
QUOTE(ieva2 @ 2010 01 15, 13:23)
O as manau, kad del isgascio. Tai irgi jausmas, bet ne meile.

išgąsčio likti vienai?
Atsakyti
Sutinku su dauguma. Gali atleist neištikimybę, bet niekada to nepamirši. Kai sužinojai, praėjo jau daugiau kaip du metai ir galiu ant rankų pirštų suskaičiuot dienas, kada to neprisiminiau. Tiesio, gyveni kartu su tuo....

QUOTE(Smurka @ 2010 01 12, 14:29)
O jūs man galite pasakyti, kaip jūs sužinote apie tas neištikimybes?

Manau dauguma visiškai atsitiktinai 4u.gif Nu gal kai kas ,,gaudo" 4u.gif
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyti, kad isdavystes neimanoma pamirsti!!!
atleisti galima bet pamirsti neimanoma, as kalbu is savo patirties.
Nuo to laiko praejo 7 metai, taciau dar ir dabar prisiminus tuos dalykus kai vyras mane isdave skausmas sirdi perveria kaip peiliu,
kitas dalykas kokia ta isdavyste, mano atveju ji buvo ir fizine ir dvasine, ko pasekoje tai dar didesnis skausmas, nenoriu tu laiku prisiminti, bet neiseina...
o kaip butu gerai jei galetum ta laiko tarpa pazimeti ir paspausti viena vieninteli mygtuka DELETE, tada viskas butu taip paprasta.
siandien mes graziai gyvename ir sutarem gerai mylim vienas kita, ir vienas kitu pasitikim..
Atsakyti