Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

Vargu ar įmanoma pamiršti tokį dalyką kaip neištikimybė.Galima nebent nustumti į giliausią sielos kertę,bet ji ten visada tūnos,kad ir voratinkliais apraizgyta...Tūnos ir niekur nedings...Deja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 21, 10:42)
Yra. Pamilti save. Nėr taip sunku, kaip iš pirmo karto atrodo. Kaip vienoj dainoj sakė "reikia tik labai labai norėti, pasistengti ir tikėti... " smile.gif

drinks_cheers.gif

O siaip, geriausias vaistas pamirsti neistikimybe - kerstas. SALDUUUS KERSTAS....ir paslaptis...jog jis taip pat apie tave ne viska zino.

Blogas patarimas ko gero blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 25 sausio 2010 - 23:54
QUOTE(Lakštingala @ 2010 01 26, 00:52)
Blogas patarimas ko gero blush2.gif  g.gif

Taip, tai pats blogiausias patarimas, kokį tik galima duoti tokioje situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2010 01 26, 02:09)
Taip, tai pats blogiausias patarimas, kokį tik galima duoti tokioje situacijoje.

Tai prasom pagristi kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 01 26, 08:59)

Prašom - tokiu atveju tu tampi ne ką geresnė, nei tave išdavęs vyras. Tu jam tikrai neatkeršysi, o tik pažeminsi save. Nesuprantu, ką tokiais atvejais galima įrodyti. Maždaug "vat, ir aš taip galiu". Vau, be įrodymų aišku, kad kiekvienas taip gali.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2010 01 26, 08:59)

Todel, kad neistikimybe is kersto yra daug blogiau nei neistikimybe siaip. Blogiau tam neistikimajam. Kazkoks iskrypeliskas aktas. Pasirodai visiskai priklausomas nuo antrosios puses. Net neistikimas esi ne kad pats nori, kad kad ji nubaustum. Nors nubaudi labiau save.
Atsakyti
Rugsejo 9 - prakeikta diena. nuo tos dienos gyvenu su mintim, kad jis buvo su kita. Pamirst negaliu ne sekundei. Taip skauda, neisivaizduojat.
Atsakyti
Buvau neištikima. Vyrui pasisakiau.
Jis man atleido ir niekad to neprimena.
Atsakyti
QUOTE(sabiene22 @ 2013 12 08, 15:39)
Rugsejo 9 - prakeikta diena. nuo  tos dienos gyvenu su mintim, kad jis buvo su kita. Pamirst negaliu ne sekundei. Taip skauda, neisivaizduojat.

Žinau, žinau ir aš tą skausmą........... Laikykis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2013 12 08, 15:16)
Buvau neištikima. Vyrui pasisakiau.
Jis man atleido ir niekad to neprimena.

Jau net nejuokinga.
Atsakyti
QUOTE(sabiene22 @ 2013 12 08, 16:39)
Rugsejo 9 - prakeikta diena. nuo  tos dienos gyvenu su mintim, kad jis buvo su kita. Pamirst negaliu ne sekundei. Taip skauda, neisivaizduojat.

console.gif įsivaizduojam.labai daug šiam ar kitam forume įsivaizduoja.Vienos jau susigyveno su tuo kitoms vis dar skauda...Nepaguosiu taves pasakysiu kad skaudės.Vaistai yra mano nuomone pakelti save ir eiti tik pirmyn.Daryk viską tik dėl saves 4u.gif
Atsakyti
neistikimybe nepasimirsta, o jei ir priblesta....pasitaikius bent menkiausiai progai ir vel islenda su dideliu trenksmu. laikas laikas ir dar karta laikas gydo....kad ir kaip butu sunku zinokit kad tai praeis, kitaip ir buti negali wink.gif o kai tai praeis, tada ir sugalvosit ka toliau daryti, ar pamilti si vyra is naujo, ar bandyti patiketi kitu vyru, o gal ir vienai gyventi, bet koks variantas bus geras wink.gif kantrybes
Atsakyti