Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 11, 07:12)
Su MB esu jau beveik antrus metus.Prieš 1,5 metų įvyko šioks toks incidentas - tada jau gyvenom kartu, šnekų apie vaikus ir vestuves dar nebuvo, bet vistik buvom pora, gyvenanti po vienu stogu. Ir vienąkart MB ėmė ir nublūdijo kairėn. Buvo daug ašarų ir atsiprašinėjimų, galiausiai nusprendžiau duoti antrą šansą. Iki šiol daugiau jokių Į Kairę nebuvo, bet aš niekaip negaliu pamiršti to, kas buvo. Taisyklė, kiek žinau, yra forgive AND forget - bet su tuo forget man visiškai nesiseka. Nebepasitikiu juo taip, jei kur užtrunka, iškart negeros mintys į galvą lenda, kokia nauja draugaitė mordabuke - ir man jau paranoja...Nerodau to, bet viduje visvien nereamuma.Sako "myliu", o man galvoj iškart kirba balsiukas - "ar tikrai?"...
Ar aš be reikalo paranojinuos, ar tai natūralu ir tiesiog reikia laiko?...

Visiskai tave suprantu.. man lygiai tokia pat situacija buvo nutikusi..ir iki siol dar prisimenu kartais,ir taip pat kaip ir tu suabejoju juo jei kazkas kelia itarima..del tu abejoniu ir nepasitikejimo daznai kyla pykciai,kad ir nedideli,bet nemalonus... Sakoma,jei nuejo karta i ta kaire tai nueis ir kita karta,ir poto dar... na nezinau,reikia stiprybes ir dideles meiles bunant su tokiu zmogumi.juk ne veltui atleidome...tiesiog reikia stengtis susitaikyti su ta mintimi ir tiketis kad tai nepasikartos.. Naturalu manau tas jausmas,galbut pavadinkime ji baime buti vel iskaudintai,isduotai ir negerbiamai.. Laikas viska isgydo,galu gale manau ir vyras netinkamai pasielges kazkada ateina i prota ir supranta viska...
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 14, 12:28)
Pasakyk joms abiems, kad niekada gyvenime netekėtų schmoll.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(mukuki @ 2010 01 17, 04:30)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad isdavystes neimanoma pamirsti!!!
atleisti galima bet pamirsti neimanoma, as kalbu is savo patirties.
Nuo to laiko praejo 7 metai, taciau dar ir dabar prisiminus tuos dalykus kai vyras mane isdave skausmas sirdi perveria kaip peiliu,
kitas dalykas kokia ta isdavyste, mano atveju ji buvo ir fizine ir dvasine, ko pasekoje tai dar didesnis skausmas, nenoriu tu laiku prisiminti, bet neiseina...
o kaip butu gerai jei galetum ta laiko tarpa pazimeti ir paspausti viena vieninteli mygtuka DELETE, tada viskas butu taip paprasta.
siandien mes graziai gyvename ir sutarem gerai mylim vienas kita, ir vienas kitu pasitikim..

Pasakykit man kaip galima vėl pasitikėti žmogumi kai jis jau yra tave išdavęs?
Atsakyti
Negalima bigsmile.gif

Isvis, LadyMellon turi problemu, cia jau kaip ir akivaizdus faktas lotuliukas.gif
oi....vista, vista. vista.
sorry uz offtopa.
Atsakyti
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 20, 01:03)

Isvis, LadyMellon turi problemu, cia jau kaip ir akivaizdus faktas lotuliukas.gif

Man kažkodėl rodos, kad LadyMellon per daug susikoncentravusi ties vienintele (tikiuosi kol kas..) savo gyvenimo prasme ir esme - Jo Didenybe Vyru...

Mano nuomonė.
Atsakyti
Hmmmm visai teisingai masto. Yra kokiu vaistu gal?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 11, 06:12)
Su MB esu jau beveik antrus metus.Prieš 1,5 metų įvyko šioks toks incidentas - tada jau gyvenom kartu, šnekų apie vaikus ir vestuves dar nebuvo, bet vistik buvom pora, gyvenanti po vienu stogu. Ir vienąkart MB ėmė ir nublūdijo kairėn. Buvo daug ašarų ir atsiprašinėjimų, galiausiai nusprendžiau duoti antrą šansą. Iki šiol daugiau jokių Į Kairę nebuvo, bet aš niekaip negaliu pamiršti to, kas buvo.
O pas mergaitę prie jūros važinėjo prieš kelis mėnesius ar čia tik tavo audringos fantazijos buvo? Ir šiaip, iš to, ką rašai forume, panašu, kad tu juo tiesiog apsėsta. Nežinau net, kurio iš jūsų man labiau gaila. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 21, 01:42)
Yra kokiu vaistu gal?smile.gif

Yra. Pamilti save. Nėr taip sunku, kaip iš pirmo karto atrodo. Kaip vienoj dainoj sakė "reikia tik labai labai norėti, pasistengti ir tikėti... " smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 sausio 2010 - 10:42
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 20, 10:08)
Man kažkodėl rodos, kad LadyMellon per daug susikoncentravusi ties vienintele (tikiuosi kol kas..) savo gyvenimo prasme ir esme - Jo Didenybe Vyru...

Mano nuomonė.

Taaaaaip, cia jau diagnoze. g.gif
Atsakyti
Buna tokiu apsedimu...buna...zinok, ateis tas laikas, kai nebegalesi kenteti, kai tas siulas nutruks, tada skaudes trumpai ir astriai, o paskui bus gaila tik to, kas buvo tarp judvieju grazu, bet nebe saves ar susikurtos ateities...ir dziaugsies, kad viskas baigta...dabar turi save iskankinti iki pabaigos, iki skaidraus aiskumo sau, pries save...mazochistiska? bet taip buna...stiprybes ir neslepk savo dvejoniu - aiskumas ateis...tik linkiu buti truputi ryztingesnei pries save (sau meluoti nereikia)...
Atsakyti
O va eme ir nutruko...Vienintele parke-kaip organizuoti skirtuves (emailais kazkaip pernelyg inglorious bastards, o akis i aki-bijau, kad nesugebesiu).
Copacabana, juros mergaite buvo praeita pavasari. O del viso kitko jus visiskai teisi:)
Atsakyti
Pritariu nuomonei, kad neištikimybės pamiršti neįmanoma. Taip laikas daug ką gali padaryti, bet randai vistiel lieka. Pas mane per mažai praėjo laiko, kad galėčiau pasakyti, jog laikas man padėjo ir kad skauda mažiau. Kažkur skaičiau, kad tokiu atveju galėtų padėti tik viena operacija- širdies biggrin.gif na aišku tai humoras, kuris nors kiek praskaidrina nuotaiką, kai pasidaro sunku. kartais kyla noras atidaryti naują temą ir pradėti skelbti visų meilužių vardus ir pavardes, gal kam ji būtų naudinga, PVZ. darbdaviai priimdami į darbą galėtų pasitikrinti, ko gali tikėtis iš naujo darbuotojo (darbuotojos) tongue.gif Smagi tema būtų biggrin.gif
Atsakyti